03.01.2013 kas üstü, meme ucu ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım!!!!,

Ebrum baktım ki online sın yakalamışken sorayım dedim? Kime, nerede yaptırdın? Konuyu taradım ama bulamadım.

1 cm çok iyiymiş. Daha fazla küçülür gibi geliyordu bana anlatılanlardan. Ama 6 ay içerisinde asıl bedenine oturur değil mi?

tabiki canım zamanla daha da birbirlerine yakınlaşacaklar, protezlerin etrafı vücut yağıyla dolacak daha da doğallaşacaklar..
hem bu sporcu sütyenleri vücuda baskılıyor protezleri ben duşa girmeden önce ki haliyle çıktıktan sonra ki haline bakıyorum böyle öne doğru çıkıp daha da güzel duruyorlar..

Bende Nuha marka kullandım hatta 3 günlük fotolarımda üzerimdeki o 150 tl ödedim ama hiiiç memnun kalmadım toparlamıyor ortada buluşturmuyor çünkü verdiğim paraya acıdım vallahi.. 1 haftalıkken nbb nin yeni çıkardığı sporcu sütyeninden aldım oda fotolarımda var beyaz renkli olan elastiği şahane ve yanlardan toparlayıp ortada buluşturuyor şuan bile üzerimde o var..
üstelik 22.90 tl :))

nbb daha bilindik bir marka üstelik. Ötekisini nereden bulacağımı bile bilemedim :) Bakıyorum hemen fotolarına

Ay yıldız'ı ameliyattan önce araştırmıştım zaten sitesinden de yorumlardan da. Ameliyatın üçüncü günü benim dolaşıp bakacak halim olmadığı için denedim aldım :44:. O an normaldi, operasyon sonrası verdiklerini söyledi satış görevlisi. Nedeni bana göre alt çevresinin ince olması, benim canımı çok acıttığı için bilinmesinde fayda var.. İlk anda anlaşılamayabiliyor denemiş olsak da . Biz bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşalım gerisi kişiye kalmış.

Son düzenleme:
evet bunun aynısı, önden fermuarlı, arkadan kopçalı. arka bantlarını çapraz yaptım, göğsümün yanlarını toplaması için:26: 100 liradan 80 lira indirimli aldım

Güle güle kullan canım Senin bahsettiğin sutyeni biliyorum onlar da çok rahat görünüyor Doktor bana kendi hastalarının deneme yaparken kullandığını gösterip bundan alın demişti. Bir an önce alıp eve gideyim diye ilk an bakamadım tabi. Magic form'un fiyatı: 54tl. Sevgiler

Ebrum baktım ki online sın yakalamışken sorayım dedim? Kime, nerede yaptırdın? Konuyu taradım ama bulamadım.

ameliyatımı, Antalya'da dr. kemal islamoğlu 3750 tl. çok fazla pc başında oturamıyorum, sorunu şimdi gördüm.

sütyenin adını tam olarak verirmisin, inernetten mi alıcam? baktım ama çok çeşidi var. ben şimdi kollarımı kaldıramıyorum, mecburen önden, arkadan çıtıçıtlı almam lazım

Fotoğraflarına koyduğunu sandım ama yok. Modelini hatırlıyor musun canım?

kız sende benle ilgili hiç bişeyi bulamadın

bak nuha marka olan bu link, hatta ortada buluşsunlar diye sargı beziyle sarmıştım, okadar işlevsiz bir sütyen

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27686&attachmentid=565915

nbb marka olan bu linkte sağdaki olan zaten sporcu olduğu çok belli

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27686&attachmentid=570430

canıcım, ne devlet hastanesi, ne tıp fakültesi ne özeller araşrımadığım dr. kalmadı. sonunda fiyatı nedeniyle devlet has. olmaya karar verdim bana tam 11 ay sonrasına gün verdiler. ayrıca ameliyattan 6 saat sonra eve göndericeklerdi, burda şunu söyliyeym 1 gece mutlaka hastane gözetiminde kalınmalı, orda hemşireler yardımcı oluyorlar tuvalet, yemek, vs. benim ilk gece çok kötü geçti atık sakinleştirici iğneyle uyumuşum. benden söylemesi

Benm doktorum hastanede istediğin kadar kalabilirsin dedi. Tabi kişiler kalmak istemiyor dedi. Herkesin ameliyat sonrası farklı oluyor sanırım, rahat ettim diyen de var, bayıldım diyen de.. Artık bakalım hayırlısı olsun ne diyelim. Gün olarak da 10 gün önceden ararsan istediğin güne alırız demişti. ama tabi ben zaten 3,5 ay çncesinden almıştım canım. hastaneye göre değişiyor herhalde. Siz istanbuldaysanız belki ondan fark edebilir. ama sen sonrasında hastanede kaldın herhalde dimi..

ben Antalya'da özel hastanede oldum ve bir gece kaldım. sen neye karar verdin kaç c, hangi hastane , fiyatı ne?:13:

Canım büyük geçmiş olsun. Bende Antalya da oturuyorum. 2 gündür doktor ve hastaneleri araştırıyorum çok kararsız kaldım ve bayağı kafam karıştı. 6 yaşında kızım var ve aşırı sarkmadan dolayı bende dikleştirmek istiyorum ama doktora karar veremiyorum. Sen nasıl karar verebildin memnun musun kısaca bilgilendirirsen sevinirim...

benim dr. arayışım tam bir arapsaçıydı en uygun fiyatı veren kemal islamoğlu idi. daha önceki ameliyatlarına baktım fena değildi. Allah'a emanet gittim hastaneye; çok şükür iyi geçti. her dr. kendine has maeliyat tekniği var. ben kas altı istemiştim kas üstü dedi dr. meme altı kesisi istedim göğüs ucu olsun dedi dr. falan, filan ama şuan bir hafta oldu memnun gibiyim sen nerdesin, meme sarkması varmı?

bugün benim doğum günüm:)) yaş oldu : 27
acaba biraz dahamı büyük yaptırsaymışım sanki? masajlara başladım, çok sertler

bugün benim doğum günüm:)) yaş oldu : 27
acaba biraz dahamı büyük yaptırsaymışım sanki? masajlara başladım, çok sertler

Dogum günün kutlu olsun arkadaşımmm... Eki Görüntüle 614199

Allahım hayırlı yaşlar,saglıklı mutlu bir hayat versin sana

Daha daha daha büyük hiç bitmez emin ol Ben 400cc ile biraz daha büyük olsaydı diyorum bazen düşün yani Masajlara başadın demek,ne güzel..Yaza kadar yumuşar dogal bir kıvama gelir merak etme sen..Bebe yagıyla vede duşta sabunlu sabunlu sıcak suyun altında yapılan masajlar çok rahatlatır gevşetir unutma Masajdan sonra yumuşar ve sonra tekrar sertleşir.Bir süre böyle gider sonra bir bakarsınki yumuşacık olmuşlar (tabi cıvık bir meme kıvamı bekleme)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…