Eki Görüntüle 597270 Canım bahsettiğim sütyenin fotoğrafını eklemeye çalıştım başardım mı acaba
evetbunun aynısı, önden fermuarlı, arkadan kopçalı. arka bantlarını çapraz yaptım, göğsümün yanlarını toplaması için:26: 100 liradan 80 lira indirimli aldım
canım nuha marka sütyen
1 cm çok iyiymiş. Daha fazla küçülür gibi geliyordu bana anlatılanlardan. Ama 6 ay içerisinde asıl bedenine oturur değil mi?
tabiki canım zamanla daha da birbirlerine yakınlaşacaklar, protezlerin etrafı vücut yağıyla dolacak daha da doğallaşacaklar..
hem bu sporcu sütyenleri vücuda baskılıyor protezleri ben duşa girmeden önce ki haliyle çıktıktan sonra ki haline bakıyorum böyle öne doğru çıkıp daha da güzel duruyorlar..
Bende Nuha marka kullandım hatta 3 günlük fotolarımda üzerimdeki o 150 tl ödedim ama hiiiç memnun kalmadım toparlamıyor ortada buluşturmuyor çünkü verdiğim paraya acıdım vallahi.. 1 haftalıkken nbb nin yeni çıkardığı sporcu sütyeninden aldım oda fotolarımda var beyaz renkli olan elastiği şahane ve yanlardan toparlayıp ortada buluşturuyor şuan bile üzerimde o var..
üstelik 22.90 tl :))
Ay yıldız sporcu sütyeni hem sporcu sütyeni hemde estetik ameliyatlar sonrası kullanılabilin ideal bir sütyen.. Bende ameliyat sonrası kullandım,memnun kaldım ve tavsiye ettim..Forumda memnun kalmayan sorun yaşayan kimsede olmadı.Acaba sana dikleştirme ameliyatıda yapıldığından dolayımı iyi gelmedi??:44: Ay Yıldız'ın sitesine girip sütyen hakkındaki yazıyıda okursan ameliyat sonrası için olduğunu görebilirsin..
Magic formun bu modelini benim arkadaşım vermişti.Bende kullandım.Arkadaşım meme toparlama ameliyatı olmuştu,çok memnun kalmıştı bu sütyenden ama ben Ay Yıldız'da daha rahat ettim açıkcası..
Neyse,almadan önce deneyebiliyoruz sonuçtakim hangisinde rahat ederse onu alsın
evetbunun aynısı, önden fermuarlı, arkadan kopçalı. arka bantlarını çapraz yaptım, göğsümün yanlarını toplaması için:26: 100 liradan 80 lira indirimli aldım
Ebrum baktım ki online sın yakalamışken sorayım dedim? Kime, nerede yaptırdın? Konuyu taradım ama bulamadım.
tabiki canım zamanla daha da birbirlerine yakınlaşacaklar, protezlerin etrafı vücut yağıyla dolacak daha da doğallaşacaklar..
hem bu sporcu sütyenleri vücuda baskılıyor protezleri ben duşa girmeden önce ki haliyle çıktıktan sonra ki haline bakıyorum böyle öne doğru çıkıp daha da güzel duruyorlar..
Bende Nuha marka kullandım hatta 3 günlük fotolarımda üzerimdeki o 150 tl ödedim ama hiiiç memnun kalmadım toparlamıyor ortada buluşturmuyor çünkü verdiğim paraya acıdım vallahi.. 1 haftalıkken nbb nin yeni çıkardığı sporcu sütyeninden aldım oda fotolarımda var beyaz renkli olan elastiği şahane ve yanlardan toparlayıp ortada buluşturuyor şuan bile üzerimde o var..
üstelik 22.90 tl :))
Fotoğraflarına koyduğunu sandım ama yok. Modelini hatırlıyor musun canım?
canıcım, ne devlet hastanesi, ne tıp fakültesi ne özeller araşrımadığım dr. kalmadı. sonunda fiyatı nedeniyle devlet has. olmaya karar verdim bana tam 11 ay sonrasına gün verdiler. ayrıca ameliyattan 6 saat sonra eve göndericeklerdi, burda şunu söyliyeym 1 gece mutlaka hastane gözetiminde kalınmalı, orda hemşireler yardımcı oluyorlar tuvalet, yemek, vs. benim ilk gece çok kötü geçti atık sakinleştirici iğneyle uyumuşum. benden söylemesi
Benm doktorum hastanede istediğin kadar kalabilirsin dedi. Tabi kişiler kalmak istemiyor dedi. Herkesin ameliyat sonrası farklı oluyor sanırım, rahat ettim diyen de var, bayıldım diyen de.. Artık bakalım hayırlısı olsun ne diyelim. Gün olarak da 10 gün önceden ararsan istediğin güne alırız demişti. ama tabi ben zaten 3,5 ay çncesinden almıştım canım. hastaneye göre değişiyor herhalde. Siz istanbuldaysanız belki ondan fark edebilir. ama sen sonrasında hastanede kaldın herhalde dimi..
26 yasındayım, 2 doğum yaptım emzirmelerden sonra taş gibi göğüslerim kayboldu1.5 ay öncesine kadar asla olmaz dediğim silikonu yaptırmaya karar verdim. yana yana dr arıyorum. ön yargılı olduğum bir dr. karar kıldım mecburen (en uygunu fiyat) yarın saat 13:00 ameliyat olcum. kas üstü meme ucu yaklaık 275-300 cc gibi olucak. bilmediklerimi lütfen bana söyleyin:18:
Canım büyük geçmiş olsun. Bende Antalya da oturuyorum. 2 gündür doktor ve hastaneleri araştırıyorum çok kararsız kaldım ve bayağı kafam karıştı. 6 yaşında kızım var ve aşırı sarkmadan dolayı bende dikleştirmek istiyorum ama doktora karar veremiyorum. Sen nasıl karar verebildin memnun musun kısaca bilgilendirirsen sevinirim...
bugün benim doğum günüm:)) yaş oldu : 27
acaba biraz dahamı büyük yaptırsaymışım sanki? masajlara başladım, çok sertler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?