03.01.2013 kas üstü, meme ucu ameliyat oluyorum, çok heyecanlıyım!!!!,

Herkeze selam ...

Yarın Ege sağlık hastanesinde saat 17:00 de göğüs büyütme ameliyatı olacağım.acayip heyecanlıyım sadece çok ağrım olurmu kafam ona takılıyor.Sizlerle ameliyat sonrasını paylaşırım Lütfen tavsiyeleriniz varsa yazın

hn
Herkeze selam .

Yarın Ege sağlık hastanesinde saat 17:00 de göğüs büyütme ameliyatı olacağım.acayip heyecanlıyım sadece çok ağrım olurmu kafam ona takılıyor.Sizlerle ameliyat sonrasını paylaşırım Lütfen tavsiyeleriniz varsa yazın

Hadi gecmis olsun:-) guzel haberlerini bekliyoruz...

canım saat olarak bişi konuşmadık ama anca öğleden sonraya orda olurum..ben yinede riske atmıyım yarın arar randevu alırım en azından orda olması garanti olur sana da tekrar yazarım burdan :)
Ben 14:30 gibi orda olurum, gelirsen gorusuruz.

Ben bugun gidemicem, yagmurdan cikamiyorum, yarin yagmur yagmazsa yarin gidicem:KK54:

ayyy ebrucum burda olduğuna çok sevindim bende aynı şey için yazacaktım kalp kalbe karşıymış bide randevu için aradım bugün yokmuş zaten uzun ameliyatı varmış yarın 14:30 gibi gelin dedi :)))

Veee dün 17'deki ameliyattan sonra gece eve geldim ağrım yatarken yok ayağa kalkınca sanki on kişi üstüme çökmüş gibi geliyor yürüyorum bol su içiyorum kollarım berbat ağrıyor destek almak için tutunduğumda acı çekiyorum.şuan bandajlar kalın ne kadar büyüdü çatlıycam meraktan ağrı kesicileri içiyorum ödem içinde antibiyotik bakalım inşaallah yarın biraz daha azalır ağrılar.

Benimde 3 gündür kafam çok karıştı. Hiçbir bilgimde yok. Anadolu Hastanesi Duygu Aksoy ile Görüştüm. Göğüslerim aşırı sarkık olduğundan gittim. 12 TL Muayene Ücreti verdim görüştüm Dikleştirme yeterli dedi ek proteze silikona gerek yokmuş 5500 herşey dahil istedi. Koray Coşkunfırat ile görüşmek istedim 250 TL Muayene Ücreti varmış muayene olmadan ameliyat ve ücretleri hakkında bilgi vermiyor bedelini bilmediğim birşeyi öğrenmek adına da gereksiz yere 250 TL vermek yüksek geldi. Kemal İslamoğlu ile ilgili de çok olumsuz yorumlar var anlayacağın benimde arapsaçına döndü. Sen kimlerle görüştün ne fiyat verdiler... Sen tam olarak ne yaptırdın. Dikleştirme + silikon mu yoksa sadece silikon mu? Fotoğraf var mı senin profilde?

Evet cnm ben bu sorunlarım için kendime bir konu bile açtım dün.. 2cocuğum var benimde..ve göğüslerim aşırı sarktı.. Ve geçen Pazartesi izmirde doktoru gittim..ve dikleştirme ameliyatı olucam 15martta!!

Evet cnm ben bu sorunlarım için kendime bir konu bile açtım dün.. 2cocuğum var benimde..ve göğüslerim aşırı sarktı.. Ve geçen Pazartesi izmirde doktoru gittim..ve dikleştirme ameliyatı olucam 15martta!!

Acikcasi dr. Kemal beye giderken, sikintidan basim agridi, ama bir umut gittim gorustum, daha onceki ameliyat sonuclarini gordum ve rahatladim. Su an sonuctan memnunum, keske biraz daha buyuk olsaymis bile dedim. Fiyat olarakta uygun geldi, tamam dedim. Ameliyat da guzel gecti cok sukur:-) emzirme sonrasi goguslerim de atrofi olmustu sadece protez koyarak buyuttu ve diklesti. Resim koydum bakabilirsin:-)

Veee dün 17'deki ameliyattan sonra gece eve geldim ağrım yatarken yok ayağa kalkınca sanki on kişi üstüme çökmüş gibi geliyor yürüyorum bol su içiyorum kollarım berbat ağrıyor destek almak için tutunduğumda acı çekiyorum.şuan bandajlar kalın ne kadar büyüdü çatlıycam meraktan ağrı kesicileri içiyorum ödem içinde antibiyotik bakalım inşaallah yarın biraz daha azalır ağrılar.

canım çok geçmiş olsunn ilk zamanlar dediğin gibi ağrı,acı hepsi birbirine karışıyor ama inan günden güne çok şey farkediyor ben artık ağrılarım,acılarım geçmicek gibi hissediyordum psikolojik olarak çok daralmıştım ama özellikle 10 günden sonra hergün daha ii oluyorsunnn sadece birazcık sabır...güzel olmuştur eminim değecek çektiklerimize:))

canım çok geçmiş olsunn ilk zamanlar dediğin gibi ağrı,acı hepsi birbirine karışıyor ama inan günden güne çok şey farkediyor ben artık ağrılarım,acılarım geçmicek gibi hissediyordum psikolojik olarak çok daralmıştım ama özellikle 10 günden sonra hergün daha ii oluyorsunnn sadece birazcık sabır...güzel olmuştur eminim değecek çektiklerimize:))

Teşekkkür ederim desteğin için bugün 3.günüm çok iyiyim oturabiliyorum rahat rahat gerçekten değdi heralde göremesemde hissediyorum.Pazartesi işe gidebilecekmiyim bakalım şimdi onun sıkıntısı başladı :)

Teşekkkür ederim desteğin için bugün 3.günüm çok iyiyim oturabiliyorum rahat rahat gerçekten değdi heralde göremesemde hissediyorum.Pazartesi işe gidebilecekmiyim bakalım şimdi onun sıkıntısı başladı :)

Eger imkanin varsa 1hafta kendini kasmadan dinlen, bu sana cok iyi gecicek. Ben 2 hafta saclarimi toplayamadim, boyle kalacagimi sandim. Cok sukur gecti

Adasu25 begumcum, canim, ben geldim sen cikmissin. Kusura bakma cocuklradan gec ciktim. Ben seni gordum siyah giyimliyfin, sari saclarin var dimi? Gamzeye sormussun anlatti, sana yetismeye calistim cocuklarin ikiside tam cikarken agliyorlardi. Benim gordugum kadariyla rahat hareket ediyirsun iyilesmis gibisin:nazar:

Acikcasi dr. Kemal beye giderken, sikintidan basim agridi, ama bir umut gittim gorustum, daha onceki ameliyat sonuclarini gordum ve rahatladim. Su an sonuctan memnunum, keske biraz daha buyuk olsaymis bile dedim. Fiyat olarakta uygun geldi, tamam dedim. Ameliyat da guzel gecti cok sukur:-) emzirme sonrasi goguslerim de atrofi olmustu sadece protez koyarak buyuttu ve diklesti. Resim koydum bakabilirsin:-)

İyi canım ya çok sevindim senin adına..benim doktorumda hem dikleştirme hemde sılikon protez yapmak birbirine çok zıt ameliyat dedi..ama kendi göğüs hacmimi beğenmezsen sonrada silikon protez takarız dedi..içinde hacım varmış göğüslerimin ..ben zaten büyük göğüs istemiyorum zaten..cnm sana bir sorum daha olucak ameliyat sonrası kaç günde kalkabiliyosun..2cocuk var malum..bu arada ben siteye yenı katıldığım için 25 msj üzeri yazdıktan sonra fotolara bakabiliyomussun..ama çok merak ediyorum bakmıcam en kısa zaman da işallah..bendeayın 8inde anestezi uzmanları ıle görüşücem15indede ameliyat günü coookk heyecanlıyımmm:KK66:)

İyi canım ya çok sevindim senin adına..benim doktorumda hem dikleştirme hemde sılikon protez yapmak birbirine çok zıt ameliyat dedi..ama kendi göğüs hacmimi beğenmezsen sonrada silikon protez takarız dedi..içinde hacım varmış göğüslerimin ..ben zaten büyük göğüs istemiyorum zaten..cnm sana bir sorum daha olucak ameliyat sonrası kaç günde kalkabiliyosun..2cocuk var malum..bu arada ben siteye yenı katıldığım için 25 msj üzeri yazdıktan sonra fotolara bakabiliyomussun..ama çok merak ediyorum bakmıcam en kısa zaman da işallah..bendeayın 8inde anestezi uzmanları ıle görüşücem15indede ameliyat günü coookk heyecanlıyımmm:KK66:)

Canim 1hafta sonra iyilesiyorsun cok rahat degil ama ilk gunlere gore cok iyi olmus oluyorsun, cocuklari hemen kucagina alamiyorsun tabii. 1ay sonra evin islerini kendin goruyorsun, ama ilk 1hafta yatarken kalkarken destek almalisin. Benimki kasustu oldugu icin daha rahat gecti o da onemli. Insallah seninde rahat gecer. :KK54:

EBRUM07 EBRUM07 EBRUM07 lutfen cevap ver,iz durumun nasıl??? ne dedı doktor ne kadar sure ıcınde gecermıs ızler? ve neredeyse ıkı ay olucak sen amelıyat olalı,nasıl yumusaklıgı? cok merak edıyorum...darısı butun ısteyenlere ınsallah

X