01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

68 kiloya inmek için neler yapmazdım
Kaç yıldır 60lı kiloları görmüyorum
Kararından vazgeçme görürsün canım . Azıcık boğazımızı tutsak sporumuzu arttırsak bizden iyisi olmicakda nedense yiyip yiyip kendımıze eziyet ediyoruz .

Kararından vazgeçme görürsün canım . Azıcık boğazımızı tutsak sporumuzu arttırsak bizden iyisi olmicakda nedense yiyip yiyip kendımıze eziyet ediyoruz .
Bendeki yemeler piskolojik sorunlarım aslında.
O kadar zor geçtiki 2 yılım kendimi sadece yemek yerken mutlu hiss ediyorum. Öfke patlamalarım hep yemekle geçiyor. O yüzden manevi boşluğu yemekle doldurdum hep. Ama şimdi aynalara bakmaz oldum sosyal hayatım sıfır. Artık özüme dönmek istiyorum

Zaten yemek yemelerın arkasında duygusal açlık gizli oluyo . Nekdar kilolu olursan ol kendını sevmekten asla vazgecme canım . Sosyal hayatını erteleme ki iyiye giden biseyler olsun . Umarım hersey gönlünce olur
Boy ve kilon nedir ? Yaş ?

Boyum 158 kilom en son 76kg yaşımda 25
Senin?

Günün özeti
Öğlen güzel bir kıymalı spanaklı omlet yedim
Akşamda 4 yemek kaşığı yoğurdun içine 3 yemek kaşığı haşlanmış karabaşak karıştırıb yedim. Birazda salata.
1 kupa tarçınlı kahve
3 mil leslie
3 litrede su.
Güzel gidiyor bakalım

Boyum 158 kilom en son 76kg yaşımda 25
Senin?
Boyum 163 kilom 71 yaş 31
Verilemicek kilolar degıl canım kendımıze inanalım . Ve en önemlısı hayatımızda bize duygusal olarak zarar veren insanlar düşünceler varsa bunlardan kurtulalım . Temmuzda güzel sonuclar alıcaz inanıyorum

Bitki çayıda içmeni öneririm. kiraz sapı yeşilçay eger kabızlık varsa kayısı çayı cok iyi

İnşallah

Gün özeti
Öğlen 12de patatesli omlet salata
Akşam çok az etli yemek salata 1 bardak ayran
2 kupa tarçınlı kahve
3 litre su
3 mil leslie

Başım çatlıyorrrr suyumu içib uyuyucam hemen.
Bu gün tartıldım ve 74 kilo çıktım.
Hedefim pazartesiye kadar 71 kilo olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…