01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Aksam evde dolu dolu yarim saat ekipmansiz yapilabilecek egzersizleri yaptim.
Aksam yemegini hafif gecirdim.
Ekmek acma pogaca cikolata en sevdiklerimden uzak durdum :D
68.20
66.15
65.80 10.uncu Gün 💪⌛

İyi akşamlar...
Bu gün akşam 6da tavuklu patatesli yemek yapmıştım fırında ondan yedim. Yanında salata 1 bardak ayran.
3 litre su içildi 2 kupa kahve içildi. Yarın 72 kilo olmayı diliyorum🫣

Bu gün es geçtim moralim bozuktu o yüzden diyet yapmadım
Ben aslında diyet mantığı ile ilerlemıyorum . Yediklerimi azaltarak dengelıyorum . Kahvaltıyı olabuldıgınce gec yapıyorum akşam 8 den sonra bisey yemıyorum . Canım isterse azar azar herseyden yiyorum ama sabah kacırdıysam biraz akşam ona gore yiyorum

Ben aslında diyet mantığı ile ilerlemıyorum . Yediklerimi azaltarak dengelıyorum . Kahvaltıyı olabuldıgınce gec yapıyorum akşam 8 den sonra bisey yemıyorum . Canım isterse azar azar herseyden yiyorum ama sabah kacırdıysam biraz akşam ona gore yiyorum
Yok ben OMAD yapıyorum tek öğün vere bildiğim tek çözüm bu. Oğlum 3 yaş sendromunda sinirlerim bozuluyor her şeye ağlıyor zırlıyor sadece kendi dediği olsun istiyor hiç böyle değildi. Piskolojimi bozdu bu çocuk🤣

Yok ben OMAD yapıyorum tek öğün vere bildiğim tek çözüm bu. Oğlum 3 yaş sendromunda sinirlerim bozuluyor her şeye ağlıyor zırlıyor sadece kendi dediği olsun istiyor hiç böyle değildi. Piskolojimi bozdu bu çocuk🤣
Kız benımkıde oyle 27 aylık sayılır süreklı anne anne hep benjmle oynamak istiyo süreklı konusuyo artık saclarımı yolmak istiyorum 😀

Ben omad yaparsam ölürüm heralde 😀 hem aclık hem sendromlu cocuk zor olur benım ıcın . Bu arada anneler gunun kutlu olsun ❤️

Back
X