01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Günaydınnn ...
Regl dönemim geliyor baya şiştim balon gibi bu dönemi atlatırsam rahatlarım

Merhaba nerelerdesin? Devam ediyormusun?
Meraba canım evet devam ediyorum
Güne sirkeli ballı tarcınlı su ile basladım
Kahvaltı da da yogurda chia tohumu kayısı tarcın bal ceviz ekledım yedim . Dün börek yedim bu gün kahvaltımı sade yaptım o yüzden .

Çok yemediysen sorun olmaz

Yarından itibaren OMAD tek öğün beslenicem.
2 öğün olmuyor.
Öğlen hiç bir şey yiyemiyorum

Bekliyorum... iyi bir diyet arkadaşına ihtiyacim var

Selam, ben 100 kilonun üstündeyim. Diyete tam başladım denemez, tatlıyı kestim ve günde 10 000 adım yürüyüş yapmaya başladım. İnsanlar kilo verdiğimi söylüyor ama tartılmadım. .Tartılınca moralim bozulup bırakıyorum çünkü ben. Obsesif bir şekilde takıntı yapmadan böyle daha iyi kilo veriyorum. Basen bölgemde kilo var. Yürüyüşle biraz erimiş gibi duruyor. Günde 2 litre su içiyorum. Kilo verirken yüzüm çökmesin diye kollajen ve hyaluronik asit desteği kullanıyorum.

Bir yerden başlamışsın çok güzel. Ayda 1 kere tartıl o zaman bende öyleyim o yüzden haftada bir tartılıyorum.

Evett bi diyete normal başlayamadım gitti
20lik dişim çıkıyor ve ağrısı dayanılamaz. Reglde oldum diyet yatdı ama bu gün başlıyorum hedefim ilk önce 70i görmek.

Hayırlı olsun canım . İnstagramda zülalle mutlu günler sayfasına bi bakmanı öneririm . Aşiretçe zayıflıyoruz hemde motivasyon oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…