01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Diyetimin 32nci gunu.
-7.5 kilo
Kilo verimim yavasladi. Onun disinda korelttigimi dusundugum nefsim tekrar harekete gecmis gibi. Devamli yemek istiyorum. Regl geliyo desem o da degil yeni bitti. tutmaya calisiyorum kendimi..tekrar zorlanmaya basladim... Malesef

Kendini cok kisitliyorsun belkide arada bir istedigin sey neyse ondan ye. Birde insanin cani sikilinca surekli yemek istiyor oyalayici birseyler bul kendine. Cok iyi bir kilo vermissin umarim istedigin kiloya dusersin.

yemek isteğin gelince kendine şöyle söyke durmadan. "Tadını biliyorum,tadını biliyorum yemesemde olur"
Ve öyle yemek krozleri gelince naneli çay iç

Çok güzel kilo vermişsin bence kendini tutmaya çalış benim kilo vermem de aşırı yavaşladı vücudu şaşırtmak gerekiyormus mesela 1 hafta protein ağırlıklı beslenmek gibi ya da yaptığın sporu değiştirmek gibi..Öyle yapıcam ben inşallah etkisi olur

Hoşgeldin. İlk 60lı kilolarla gelen sensin
Boyun kaç?
Selam bende geldimm seninle boyumuz aynı 1.58 yaş aynı 25 ama ben 88lere çıkmıştım geçen yaz verdim tekrar üç hafta önce diyete 81 le başladım şuan 78.2'yim bırakmamam gerek. Kahvaltıları bazen free yapıyorum. Öğlen yemiyorum en son öğünü 4 de bitirdiğim oluyor sonraki sabah 11 e kadar aç kalacak şekilde. Spora gidiyorum cycling yapıyorum. Ama egzersiz çok sıkıcı egzersiz yapan var mı

Hangi sporu yapiyorsunuz?

Diyetini cok katımı yapıyosun canım . Bak mesela dün benım canım cok güzel bi kahvaltı yapmak istedi içinde nutellası olan helvası olna cinsten yedim .ama akşam kabak yemeği yaptım yanına yogurt yedm . Yanı kendımı kısıtlamıyorum kısıtlarsam zayıflayınca tekrar saldırcagımı bılıyorum yiceklere . Ve iştah kapatmada tarcın cok iyi . Tarcınlı su tarcınlı kahve filtre kahve. Züloşun ( zülalle mutlu günler instagramfa) sayfasında kakolı kahve tarifinvar onu yaptıgım zaman sabahları acayip iştahım kesiliyo benım. Ve cok acıktıgınzamanlar ara öğün yap bikaç badem yanına kefir gibi , türk kahvesi yanına kuruyemıs yada kyısı yada meyve gibi . Elmanın üzerine tarcın serp mesela acayip tatlı isteğini goturuyo. Arada iştah açılur arada kapanır kafana takma canım ama yediklernde ölçülü ol . Cok güzel verdin yazık olmasın aşko

Bırakma devam et. Ben leslie yapıyorum ayrısı sarmıyo sıkılıyorum işkence gibi geliyor

İyi akşamlar bu gün dışardaydım tüm gün yazamadım buraya.
Gün menüsü
Öğlen 1 haşlanmış yumurta salatalık domates yarım yağsız peynir
Akşam karnıbaharlı tavuk sote akdeniz salatası
3 litre su

12:00
Haslanmis yumurta peynir domates salatalik
(Yaklasik 300 kalori)

16:00
Muz
(Yaklasik 146 kalori)

19:00
1 buyuk boy lahmacun bol yesillikli
(Yaklasik 300 kalori)

00:00
Yarım ulker cikolatali gofret
2 cig badem 2 cig kaju
(Yaklasik 140 kalori)

Toplamda 886 kalori kadar.

Henuz uyumicam.gunu boyle bitirirsem iyi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…