01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Günaydın kızlarrr....
nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.
Benim moral yerlerde..
Her kes bana 2 öğün ye normal beslen falan filan diyor. Evet arkadaşlar pazartesi 75 kiloydum her gün yediklerimide buraya yazıyorum. Bu gün tartıldım 78 kilo olmuşum ne güzel dimi 2 öğün beslenmek. Anlatamıyorum kimseye benim bünyem böyle kilo vermiyor diye. Şok diyet tarzı diyet yapıcam ama ne yapıcamı söylemicem her kes yine yapma diyecek.

Günaydın kızlarrr....
Benim moral yerlerde..
Her kes bana 2 öğün ye normal beslen falan filan diyor. Evet arkadaşlar pazartesi 75 kiloydum her gün yediklerimide buraya yazıyorum. Bu gün tartıldım 78 kilo olmuşum ne güzel dimi 2 öğün beslenmek. Anlatamıyorum kimseye benim bünyem böyle kilo vermiyor diye. Şok diyet tarzı diyet yapıcam ama ne yapıcamı söylemicem her kes yine yapma diyecek.
Gun icinde hareketsiz misin? Karbonhidrat hic almiyorsun birde bu da iyi degil diyorlar. Birde detoks dene kiraz detoksu ya da maydanoz detoksu belkide vucudun su tutuyor bilemiyorum. Uzuldum senin adina 😔

Gun icinde hareketsiz misin? Karbonhidrat hic almiyorsun birde bu da iyi degil diyorlar. Birde detoks dene kiraz detoksu ya da maydanoz detoksu belkide vucudun su tutuyor bilemiyorum. Uzuldum senin adina 😔
Yok hünde 3 litre su içiyorum gün içinde de hiç oturmuyorum oğlum 1 dakika bile nefes almama izn vermiyor. Karbonhidrat yesem kim bilir ne kadar kilo alırım. Ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum ve asla yiyerek kilo veremiyorum benim bünyenin aç kalması lazım

Yok hünde 3 litre su içiyorum gün içinde de hiç oturmuyorum oğlum 1 dakika bile nefes almama izn vermiyor. Karbonhidrat yesem kim bilir ne kadar kilo alırım. Ben kendimi bildim bileli diyet yapıyorum ve asla yiyerek kilo veremiyorum benim bünyenin aç kalması lazım
Degerlerine baktirdin mi hic demir eksikligi vs de kilo vermeye engel diye biliyorum. Eger vucudunda hersey yolundaysa sok diyetlerle kilo ver. Gerci bunun bir surdurulebilirligi yok iki ogune gectigin an yine kilo alcaksin gibi gorunuyor.☹

Degerlerine baktirdin mi hic demir eksikligi vs de kilo vermeye engel diye biliyorum. Eger vucudunda hersey yolundaysa sok diyetlerle kilo ver. Gerci bunun bir surdurulebilirligi yok iki ogune gectigin an yine kilo alcaksin gibi gorunuyor.☹
yok yeni tahlil yaptırdım hiç bir sorun yok

Günaydın kızlarrr....
Benim moral yerlerde..
canım sassy suyunu denermısın vücudunun belki detoksa ihtiyacı var .Günde 3 litre su içiyosun evet ama belki su seni şişiryo bize yazdıklarınla kilo alman mümkün degıl muhtemelen ödem topluyor vücudun yada baska bi problem var . Diyetısyen denedın mı ?

canım sassy suyunu denermısın vücudunun belki detoksa ihtiyacı var .Günde 3 litre su içiyosun evet ama belki su seni şişiryo bize yazdıklarınla kilo alman mümkün degıl muhtemelen ödem topluyor vücudun yada baska bi problem var . Diyetısyen denedın mı ?
gittim canım 3 diyetisyene gittim 2 yılda ama 5 kilodan fazla veremedim onlarla onlarda 2 güne geri aldım. Yoğurt detoksu yapıyorum 3 gün böyle yapayım bakalım nasıl olucak

Bu kikolar bana yapıştı kaldı şimdi size 2 yılda yaptıklarımı özet geçicem.
2 ay boyunca tek öğün beslendim şekeri kestim karbonhidratı minimum tuttum meyve bile yemedim her gün 10 bin adım attım ama olan sadece 75 kilodan 70 kiloya indim 2 ayda. Sonrasında 1 ay mola verdim ve 76 kiloyla geri döndüm. Patates diyeti ne bileyim ayran diyeti ketojenik beslenme isveç diyeti dukan diyeti aklınıza ne gelirse su diyeti hepsini yaptım ama soruç hiç bir şey. Sanki bedenim kilo vermemek için direniyor bıktım valla

İyi akşamlar..
Her kes nerede?
neler yediniz bakalım bu gün?
iyi akşamlar canım
Bu gün kendıme sassy suyu yapmıstım güne onunla basladım sonra filtre kahve aralarda sassy suyu.
16.00 gibi ceviz badem kefir
19.00 gibi de haşlanmış tavuk bulgr pilavı salata .
Güncel kilom 67.95 😀 sadece 5 gram gitmiş .

İyi akşamlar..
Her kes nerede?
neler yediniz bakalım bu gün?
Iyi aksamlar sabah iki haslanmis yumurta bir dilim tam bugday ekmegi yarim domates yedim oglen uc tane kayisi yedim aksam mantar sote salata iki dilim tam bugday ekmegi yedim

iyi akşamlar canım
Bu gün kendıme sassy suyu yapmıstım güne onunla basladım sonra filtre kahve aralarda sassy suyu.
16.00 gibi ceviz badem kefir
19.00 gibi de haşlanmış tavuk bulgr pilavı salata .
Güncel kilom 67.95 😀 sadece 5 gram gitmiş .
Sassy suyu nasil birsey nasil yapiliyor?

Eklentiler

• 775203CD-3C93-4DDF-9F22-4FA090A325E5.webp
    775203CD-3C93-4DDF-9F22-4FA090A325E5.webp
    55 KB · Görüntüleme: 37
Back
X