01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Sen ne yaptınnn kız ıkı tane ye cok canım cektiyse 5 tane yenirmi yazık degilmi bir aylık emegıne , yanlış yollara sapmadan titre ve kendıne gel aşko
Hemen ceza yontemi. Bu defa bir gun degil bes gun insallah

Günaydınnnnn
Sabah uyanıp limonlu ılık su içtim, sonra kiraz sapı ve mısır püskülü şimdi bolca su içiyorum..
Saat 10 gibi minik çaplı klasik diyet kahvaltı yaparım.
Şu sıralar kilo olarak pek değişmesem de epey incelmişim 40 beden pantolonlarım oluyor ama biraz göbeğim çıkıyor.
İnşallah hızlıca atarız hepimiz kiloları havalar sular ısındı artık ben Air Walkera ek olarak günlük 1 saat denize de girmeyi planlıyorum bakalım

Günaydınlar...
Yoğurt detoksu işe yarıyor galiba sabah tartıldım 76.5kg geldim.
Hayırlısıyla şu 70lerin altına bir inseydik
Bende o kadar kasıp o kadar yavaş kilo veriyorum ki ayda 2 kg vermeye bile razıyım artık.
Nasıl yapılıyormuş acaba bu yoğurt detoksu benim için de uygun olur mu ki

Günde 3 öğün yeniliyor
Her öğünde 5 kaşık yoğurt 5 dilm yeşil elma yeniliyor. Ben sabah akşam karbonatlı limonlu suda içiyorum

Kızlar bende dünden beri tek öğün beslenıyorum . Aslında bilincli olrak yapmadım ama ıkı gündür denk geliyo . 1. Öğünüm gecıkınce diyorum ıkı saat daha bekleyim akşam yerim .dünden bu güne 500 gram gitmiş
Güncel 67.50

Dün yazamadım ama dün kahvaltım yumurta peynir domates
Akşam yemeğinde taze fasulye karpuz yedim

Bugün
Kahvaltı yulaflı omlet
Ara öğün 2 grissini yeşil çay
Akşam yemeği tavuk makarna
3 litreden fazla su içtim

11.00 domates salatalik peynir (yumurta yok)
(100 kalori)

18:00 yulafli yogurt salata
(300 kalori)

22:00 dondurma
(175 kalori)

Yaklasik 575 kaloriyle gunu kapatiyorum kapatttiiim

Dun 1200 kusurdu borek vs. Bi kac gun boyle 500-600 civarinda devam edicem.

İyi geceler...
Yoğurt detoxsu bu gün bitiyor..
Yarında ayran detoxsuna başlıyorum. 70 kiloya inene kadar böyle detoxlar yapıcam inat ettim vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…