01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Günaydın kızçeler sabah tartıldım 68.10 ama şöyle bi durum var ki tuvalete çıkamıyorum afedersınız buda sürecümi etkılıyor önerisi olan varmı
Kayisi cayi yemekle birlikte ya da yemekten on bes dk once tuketildiginde hemen etki gosteriyor bende. Yemegide korili tavuk yaparsaniz tuvalete cikmama ihtimaliniz olmaz.

Kayisi cayi yemekle birlikte ya da yemekten on bes dk once tuketildiginde hemen etki gosteriyor bende. Yemegide korili tavuk yaparsaniz tuvalete cikmama ihtimaliniz olmaz.
Kayısı çayını gün içinde denedın ama dedğiniz gibi deneyım bi tesekkurler

Kayısı çayını gün içinde denedın ama dedğiniz gibi deneyım bi tesekkurler
Bende gun icinde denedigimde bir ise yaramamisti. Taze kayisida ac karnina tuketebilirsiniz ustune birde soguk su ictiniz mi o da is gorur tuvalete cikamamaktan cok muzdarip kaldigimdan bir suru yontem denemisligim var bunlar bence en iyileri.

Bende gun icinde denedigimde bir ise yaramamisti. Taze kayisida ac karnina tuketebilirsiniz ustune birde soguk su ictiniz mi o da is gorur tuvalete cikamamaktan cok muzdarip kaldigimdan bir suru yontem denemisligim var bunlar bence en iyileri.
Ahaha süpersin canım kayısı yedim soğuk su içtim işlem tamam

60.95 inanilir gibi degil 50 lelere dusmek ruya gibiydi cok yaklastim
Umarım bende yarın 67 yi görürüm cok sevındım senin adına ben dengelı beslendıgım için kilo verimim yavaş oluyor . Gram gram bu gün tartıda tam 68 cıktım . Tuvalete cıkamamıstım . Yarın normal şartlarda 67 leri görmem gerekıyor

Bu gün yediklerim
Öğlen 12de
Yumurtadan salçalı omlet domates salatalık.
Akşam 17de
Etli patatesli sulu yemek salata 2 erik.
3 lite su yarısı kaldı içicem yatana kadar

kankilerim muhteşem bir akşam yemegı önerisiyle geldim yeşil mercimek haşladım yeşilliklerle bi salata yaptım . Üzerne istediğim baharatları ve sosları koydum missss hemde demir deposu saglıklı hemde cok doyurucu

Eklentiler

• ECC65E48-FA8E-4035-818D-FAE780FF8D25.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…