Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yokBugun esim yuzunden diyetim biraz aksadi sabah uyguladim ama oglen diyeti bozdum aksam birsey yemedim yarinda daha az yicem. Sebzeli diyet tarif onerileriniz var mi?
Tesekkur ederim. Kan grubuma gore daha cok sebze agirlikli beslenmeliymisim.Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yok
Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.kankilerim muhteşem bir akşam yemegı önerisiyle geldimyeşil mercimek haşladım yeşilliklerle bi salata yaptım . Üzerne istediğim baharatları ve sosları koydum missss hemde demir deposu saglıklı hemde cok doyurucu
Aa onu bende denemek istiyodum yarında onu yapayımYesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.
Bende baktım şimdi 0+ benımde protein agırlıklıymısTesekkur ederim. Kan grubuma gore daha cok sebze agirlikli beslenmeliymisim.
GunaydinGünaydın güzellikler
Ben yaptim kofteyi hic begenmedim. Yesil mercimek mi kotuydu yoksa yiyenlerin mi damak tadi yokta ovuyorlar bilmiyorum. Allahtan az yapmistim.Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.
Teşekkür ederim canım. İnşakkah verirsin bende 1 kilo vermişim zaten oda ödemdirHerkese merhabalzabella canım canım etiketlemişsin dün baya yoğun bir gündü ancak gelebildim.
Ben hala 78 kiloyum çok zor veriyorum bu aralar.
Sen yumurta diyetini bırakmışsın hayırlısı olsun 75lere düşmüşsün ne güzel
Merhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.1 Mayıs diyetimin ilk günü.
18/6 aralıklı oruc
Akşam 18:00 sonra hiç birşey yememek.
Ekmeği tamamile hayatımdan çıkarmak.
Karbonhidratlı ve şekerli qıdaların çok çok az tüketmek.
Spor benlik olmadığı için sadece yürüyüş ve dans etmek
lzabella . başlanğıç -76kg /güncel 75.2kg @Bsyo başlanğıç-68.10kg/ güncel-61.55kgLiptonnn başlanğıç-78kg /güncel-78kg Peeves başlanğıç-70kg/ güncel-68.9kg
Canım baharat falan ekledınmıBen yaptim kofteyi hic begenmedim. Yesil mercimek mi kotuydu yoksa yiyenlerin mi damak tadi yokta ovuyorlar bilmiyorum. Allahtan az yapmistim.
Hoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorumMerhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.
Hoşgeldin. İlk 60lı kilolarla gelen sensinMerhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.
Ekledim belki de benim mercimekte problem vardi bilmiyorum. Daha once mercimekli borek yemistim ayni kiymali gibiydi bu yaptigim kofte hem guzel gelmedi hemde cok sisirdi beni.Canım baharat falan ekledınmı
Hoşbuldum canım, çok teşekkür ederimHoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorummorel bozmak yok daima motiveyiz. Kilocuklar bizden korksun
Hoşbuldum, hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm doğum kilolarını vermem lazımHoşgeldin. İlk 60lı kilolarla gelen sensin
Boyun kaç?
Verirsin inşallah o zaman senide ekliyorum. Her gün durum bildirimi yaparsan sevinirimHoşbuldum, hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm doğum kilolarını vermem lazım
Boyum 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?