01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Bugun esim yuzunden diyetim biraz aksadi sabah uyguladim ama oglen diyeti bozdum aksam birsey yemedim yarinda daha az yicem. Sebzeli diyet tarif onerileriniz var mi?
Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yok

Kabak yemegı , fırınlanmıs sebze , karnabahar lahana ve ıspanagın içine birazda bulgur atıyorum ben güzel oluyo. Ben et türlerini sevdiğimden sebze kültürüm cok yok
Tesekkur ederim. Kan grubuma gore daha cok sebze agirlikli beslenmeliymisim.

Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.

Yesil mercimek koftesi gordum bende onu denicem. Burayada yazarim eger begenirsem.
Ben yaptim kofteyi hic begenmedim. Yesil mercimek mi kotuydu yoksa yiyenlerin mi damak tadi yokta ovuyorlar bilmiyorum. Allahtan az yapmistim.

Herkese merhaba lzabella canım canım etiketlemişsin dün baya yoğun bir gündü ancak gelebildim.
Ben hala 78 kiloyum çok zor veriyorum bu aralar.
Sen yumurta diyetini bırakmışsın hayırlısı olsun 75lere düşmüşsün ne güzel

Teşekkür ederim canım. İnşakkah verirsin bende 1 kilo vermişim zaten oda ödemdir

Merhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.

Merhaba, bende sizinle diyete başlamak istiyorum.
Şuan güncel kilom 68.
Hoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorum morel bozmak yok daima motiveyiz. Kilocuklar bizden korksun

Hoşgeldin canım . Kendıni seven kendıne değer veren kadın mükemmeldir . Bu gün kendin için bir adım atıp bu kararı verdiğin için tebrik ediyorum morel bozmak yok daima motiveyiz. Kilocuklar bizden korksun
Hoşbuldum canım, çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…