O ne?kızlar sanırım kiraz detoksu tarihi gelıyor napsak yapsakmı
Yapabilirim ben. Gecen sene yaptiginizda kilo kaybiniz ne kadar olmustu yan etkisi olmus muydu?3 gün yapılıyor kızlar . Ahmet maranki tarihleri açıkladımı bilmiyorum . Haziran 13-14-15 i olması lazm zamanı belli yanı . Sadece kiraz yiyorsunuz internete yazın daha detaylı bilgi alabılırısnız ben gecen yıl yapmıstım
Yok gayet iyyidim saplarınıda yeşilçayla kaynatıp içiyordum . Bi süre sonra bıkkınlık gelıyo insan yemek istemıyo kirazıYapabilirim ben. Gecen sene yaptiginizda kilo kaybiniz ne kadar olmustu yan etkisi olmus muydu?
MerhabaMerhabalar
Nasılsınız?
Oyy kıyamam.Merhaba04:20 de bebeğim uyandırdı onu az önce uyutabildim artık nasıl olunursa öyleyim Sen nasılsın dün extra birşey yedin mi
İraden çok güçlüymüş tebrik ederimOyy kıyamam.
İyiyim yok hayır o tabağın üzerindeyim.
Midem açlığa çok dayanıklı günlerle bi şey yemesem yemek aklıma bile gelmez. Ama yedim mide kopamıyorum. Aslında aç olan midem değil beynim. Mutsuzluğumu yemekle gideriyorum o yüzdende baya bi yemeğe sardım durub durub kendime aslında yemek istemiyorsun beynin seni zorluyor yemeğe ihtiyacın yok diyorum. Beynime hükm etmem lazım oda biraz zor oluyorİraden çok güçlüymüş tebrik ederiminşallah karşılığını da biran önce görürsün yoğurt veya meyve de mi tüketmiyorsun ben hala emziriyor olmasam o yumurtaların iki öğünüyle sana eşlik ederdim bıktım artık şu kilolardan
Tek ogun beslenmeye daha onceden aliskinim dedigin icin susuyorum yoksa bu diyeti yapma die israr ederdim :)))Bende tek öğünümü yedim
Yumurta 2 tane
Domates salatalık
Yarım haşlanmış tavuk göğsü 1 bardak yoğurt
Spor aliskanligi edinemedim bi turluKahvaltimi yaptim sporumu yaptim simdi de yuruyuse cikicam
Kuzum diyet yapicam derken sutten olmayin cok arastir lutfen onceligin bebegin suanİraden çok güçlüymüş tebrik ederiminşallah karşılığını da biran önce görürsün yoğurt veya meyve de mi tüketmiyorsun ben hala emziriyor olmasam o yumurtaların iki öğünüyle sana eşlik ederdim bıktım artık şu kilolardan
Kuzum diyet yapicam derken sutten olmayin cok arastir lutfen onceligin bebegin suankilo bugun yarin gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?