01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Kiraz detoksunu bir arkadasim yapmisti ve bir hata yapip okula gelmisti kiz okulda tuvaletten cikamadi yapinca evde kalmak lazim ona gore yapalim 😂 tam olarak nasil yapiliyor?

3 gün yapılıyor kızlar . Ahmet maranki tarihleri açıkladımı bilmiyorum . Haziran 13-14-15 i olması lazm zamanı belli yanı . Sadece kiraz yiyorsunuz internete yazın daha detaylı bilgi alabılırısnız ben gecen yıl yapmıstım

3 gün yapılıyor kızlar . Ahmet maranki tarihleri açıkladımı bilmiyorum . Haziran 13-14-15 i olması lazm zamanı belli yanı . Sadece kiraz yiyorsunuz internete yazın daha detaylı bilgi alabılırısnız ben gecen yıl yapmıstım
Yapabilirim ben. Gecen sene yaptiginizda kilo kaybiniz ne kadar olmustu yan etkisi olmus muydu?

Dogum yapali iki bucuk sene oldu. İkinci bebem. İki dogum ardindan haliyle toparlanmasi gereken bi karnim var. Onun icinde iki uc gundur toparlayici korse takayim diyorum. Bugun yarin ona da baslicam.👙😂

Yapabilirim ben. Gecen sene yaptiginizda kilo kaybiniz ne kadar olmustu yan etkisi olmus muydu?
Yok gayet iyyidim saplarınıda yeşilçayla kaynatıp içiyordum . Bi süre sonra bıkkınlık gelıyo insan yemek istemıyo kirazı 🤣 ama asla düşemediğim kilomdan bu detoksla düşmüştüm 3 kilo kdr verdim 2 gün yapabılmıstım cunku kiraz görmek istemıyodum bide süreklı oglumun peşinde koştugum için kiraz yeterlı gelmedi acıkıyodum

Oyy kıyamam.
İyiyim yok hayır o tabağın üzerindeyim.
İraden çok güçlüymüş tebrik ederim😍 inşallah karşılığını da biran önce görürsün 🙏🏻 yoğurt veya meyve de mi tüketmiyorsun 👀 ben hala emziriyor olmasam o yumurtaların iki öğünüyle sana eşlik ederdim bıktım artık şu kilolardan

İraden çok güçlüymüş tebrik ederim😍 inşallah karşılığını da biran önce görürsün 🙏🏻 yoğurt veya meyve de mi tüketmiyorsun 👀 ben hala emziriyor olmasam o yumurtaların iki öğünüyle sana eşlik ederdim bıktım artık şu kilolardan
Midem açlığa çok dayanıklı günlerle bi şey yemesem yemek aklıma bile gelmez. Ama yedim mide kopamıyorum. Aslında aç olan midem değil beynim. Mutsuzluğumu yemekle gideriyorum o yüzdende baya bi yemeğe sardım durub durub kendime aslında yemek istemiyorsun beynin seni zorluyor yemeğe ihtiyacın yok diyorum. Beynime hükm etmem lazım oda biraz zor oluyor🤣

Kuzum diyet yapicam derken sutten olmayin cok arastir lutfen onceligin bebegin suan❤️ kilo bugun yarin gider.

Kuzum diyet yapicam derken sutten olmayin cok arastir lutfen onceligin bebegin suan❤️ kilo bugun yarin gider.
♥️♥️♥️ Öyle yapıyorum.
Bir gün et bir gün sebze yiyorum değişik değişik beslenmeye çalışıyorum.
Sadece makarna,pilav,ekmek, tatlı, pasta ve abur cuburu kestim 🙄
İlk aylar çok güzel kilo verdim şimdi kilo vermem çok yavaşladı diye arayışa girdim

Back
X