01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Canım okuyamadım bu çay ne işe yarıyor , halim kalsa bende eliptik bisiklet yapardım bi 30-40 dakka ama sabahtan beri abartısız ayaktayım tuvalette gecti ömrüm 😀
Ben 1 aya yakındır bu çayı içiyorum herkese faydası olur mu bilmiyorum ♥️ Aylardır kilo veriyorum ama bu çayla ödemlerim birden gitti extra olarak da 7-8 cm inceldim resmen.
Tuvalet eğitimi konusunda da başarılar dilerim 🤗 bende birkaç gün önce heves edip bir lazımlık edindim ama bakalım 🙄 belki sabahları bebeğimin ilk tuvaletini yakalayarak başlayabilirim

Ben 1 aya yakındır bu çayı içiyorum herkese faydası olur mu bilmiyorum ♥️ Aylardır kilo veriyorum ama bu çayla ödemlerim birden gitti extra olarak da 7-8 cm inceldim resmen.
Tuvalet eğitimi konusunda da başarılar dilerim 🤗 bende birkaç gün önce heves edip bir lazımlık edindim ama bakalım 🙄 belki sabahları bebeğimin ilk tuvaletini yakalayarak başlayabilirim
Güzel dileklerim için cok teşekkür ederim 🥰Kaç yaşında senın bebiş

Güzel dileklerim için cok teşekkür ederim 🥰Kaç yaşında senın bebiş
Rica ederim 🤗 1 yaşında olmasına birkaç haftası var
Biraz erken gibi biliyorum ama tuvalet iletişimi diye bir kitap okudum orda erken başlamak için baya teşvik edici şeyler yazıyordu bakalım bende bir şansımı deniycem

Rica ederim 🤗 1 yaşında olmasına birkaç haftası var
Biraz erken gibi biliyorum ama tuvalet iletişimi diye bir kitap okudum orda erken başlamak için baya teşvik edici şeyler yazıyordu bakalım bende bir şansımı deniycem
başlamak için çoçuk hazır olmalı. Yani tuvaletin tuta biliyor mu çişi falan geldiğinde söylüyor mu. Benim oğlum 18 aylıkken başladım sabahları bezi kuru kalkıyordu yaptığında da söylüyordu ondan artık hazır olduğunu anladım

Günaydın kızçelerim...💙🦋
Şey aklıma bi şey geldi.
Her kes başladığı ve güncel kilosunu beni etiketleyip yazsın konu başına yazalım hem bize hemde başlak isteyenlere motivasyon olsun😘

başlamak için çoçuk hazır olmalı. Yani tuvaletin tuta biliyor mu çişi falan geldiğinde söylüyor mu. Benim oğlum 18 aylıkken başladım sabahları bezi kuru kalkıyordu yaptığında da söylüyordu ondan artık hazır olduğunu anladım
Günaydın 🤗🤗🤗🤗🤗
Bizimki sadece tuvaletini yaptığını çok belli ediyor ve malum taklitçilik yaptığı aylar başladı.Bende acaba yakalayarak öğretebilir miyim diye ümitleniyorum.
Bu arada 1 Haziranda başladım :) kilom 78 🤗

Günaydın kızçelerim...💙🦋
Şey aklıma bi şey geldi.
Her kes başladığı ve güncel kilosunu beni etiketleyip yazsın konu başına yazalım hem bize hemde başlak isteyenlere motivasyon olsun😘
Ben 70 kilo basladim boyum 165 henuz tekrar tartilmadim.

Bugun kahvaltiyi saat 10 da yaptim 2 dilim tam bugday ekmegine suzme peynirli bir tost ve yaninda haslanmis yumurta yedim.

Screenshot_20230602_121015_Gallery.webp

Benim tek öğünüm

Kizlar arkadaslar yoldaslar 😂 ben yesil cay almak istiyorum ama hangisi en cok faydayi saglar sizce daha once hic icmedim pressli bardagimda yok poset cay olarak almayi planliyorum ama hangisini alsam daha once kullanip memnun kaldiginiz marka varsa soyler misiniz?

Kizlar arkadaslar yoldaslar 😂 ben yesil cay almak istiyorum ama hangisi en cok faydayi saglar sizce daha once hic icmedim pressli bardagimda yok poset cay olarak almayi planliyorum ama hangisini alsam daha once kullanip memnun kaldiginiz marka varsa soyler misiniz?
Doğadan iyi lipton iyi
Bilmiyorum türkiyede varmı ama ben poşet olarak berqa markasının yeşil çayını alıyorum

Doğadan alabılırsın canım ama en faydalısı acık satılan bardakla demleyip süzerek içebılırsın .

Back
X