Ben 1 aya yakındır bu çayı içiyorum herkese faydası olur mu bilmiyorumCanım okuyamadım bu çay ne işe yarıyor , halim kalsa bende eliptik bisiklet yapardım bi 30-40 dakka ama sabahtan beri abartısız ayaktayım tuvalette gecti ömrüm
Güzel dileklerim için cok teşekkür ederimBen 1 aya yakındır bu çayı içiyorum herkese faydası olur mu bilmiyorumAylardır kilo veriyorum ama bu çayla ödemlerim birden gitti extra olarak da 7-8 cm inceldim resmen.
Tuvalet eğitimi konusunda da başarılar dilerimbende birkaç gün önce heves edip bir lazımlık edindim ama bakalım belki sabahları bebeğimin ilk tuvaletini yakalayarak başlayabilirim
Rica ederimGüzel dileklerim için cok teşekkür ederimKaç yaşında senın bebiş
başlamak için çoçuk hazır olmalı. Yani tuvaletin tuta biliyor mu çişi falan geldiğinde söylüyor mu. Benim oğlum 18 aylıkken başladım sabahları bezi kuru kalkıyordu yaptığında da söylüyordu ondan artık hazır olduğunu anladımRica ederim1 yaşında olmasına birkaç haftası var
Biraz erken gibi biliyorum ama tuvalet iletişimi diye bir kitap okudum orda erken başlamak için baya teşvik edici şeyler yazıyordu bakalım bende bir şansımı deniycem
Günaydınbaşlamak için çoçuk hazır olmalı. Yani tuvaletin tuta biliyor mu çişi falan geldiğinde söylüyor mu. Benim oğlum 18 aylıkken başladım sabahları bezi kuru kalkıyordu yaptığında da söylüyordu ondan artık hazır olduğunu anladım
Cok cok erken daha canımRica ederim1 yaşında olmasına birkaç haftası var
Biraz erken gibi biliyorum ama tuvalet iletişimi diye bir kitap okudum orda erken başlamak için baya teşvik edici şeyler yazıyordu bakalım bende bir şansımı deniycem
Ben 70 kilo basladim boyum 165 henuz tekrar tartilmadim.Günaydın kızçelerim...
Şey aklıma bi şey geldi.
Her kes başladığı ve güncel kilosunu beni etiketleyip yazsın konu başına yazalım hem bize hemde başlak isteyenlere motivasyon olsun
Canım başlanğıç kilonu ve şimdiki kilonu yazarmısın?Cok cok erken daha canım
Öyle söyleme ağlaŕımlzabella çok acıklı bir tabak.
İnşallah devam edebilirsin. Normalde yumurta diyetini ne şekilde kaç gün yapıyorlar
Doğadan iyi lipton iyiKizlar arkadaslar yoldaslarben yesil cay almak istiyorum ama hangisi en cok faydayi saglar sizce daha once hic icmedim pressli bardagimda yok poset cay olarak almayi planliyorum ama hangisini alsam daha once kullanip memnun kaldiginiz marka varsa soyler misiniz?
Bir bakarim var mi tesekkur ederim onerilerin icin.Doğadan iyi lipton iyi
Bilmiyorum türkiyede varmı ama ben poşet olarak berqa markasının yeşil çayını alıyorum
Doğadan alabılırsın canım ama en faydalısı acık satılan bardakla demleyip süzerek içebılırsın .Kizlar arkadaslar yoldaslarben yesil cay almak istiyorum ama hangisi en cok faydayi saglar sizce daha once hic icmedim pressli bardagimda yok poset cay olarak almayi planliyorum ama hangisini alsam daha once kullanip memnun kaldiginiz marka varsa soyler misiniz?
Canım madem tek öğün yapuosun ozaman dengelı bi tabak yapabılrısın . Bu şekilde zayıflarsın ama saglıgından olursun . Çiğ kuruyemiş maydonoz tam tahıllı ekmek önerirm ekstradanEki Görüntüle 3256095
Benim tek öğünüm
1 mayıs 72.5Canım başlanğıç kilonu ve şimdiki kilonu yazarmısın?
Tesekkur ederimDoğadan alabılırsın canım ama en faydalısı acık satılan bardakla demleyip süzerek içebılırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?