- 27 Ekim 2022
- 5.496
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.925
- 178
Spor dedigim leslie. Iki gun once leslie hafif sanki kardiyo yapim dedim bacagim hala cok fena agriyorSpor aliskanligi edinemedim bi turluama aksam kina gecesi var cok guzel horon teperim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor dedigim leslie. Iki gun once leslie hafif sanki kardiyo yapim dedim bacagim hala cok fena agriyorSpor aliskanligi edinemedim bi turluama aksam kina gecesi var cok guzel horon teperim
![]()
Leslie işe yarıyormu yaSpor dedigim leslie. Iki gun once leslie hafif sanki kardiyo yapim dedim bacagim hala cok fena agriyorleslie iyidir candir.
Abartma kız hatrladıgım kadarıyla boyuna yakındı kilonİraden çok güçlüymüş tebrik ederiminşallah karşılığını da biran önce görürsün
yoğurt veya meyve de mi tüketmiyorsun
ben hala emziriyor olmasam o yumurtaların iki öğünüyle sana eşlik ederdim bıktım artık şu kilolardan
Yariyor diyenler var o yuzden bende basladim. Daha bir haftadir yapiyorum.Leslie işe yarıyormu ya
Her bünye farklı ben 2 3 öğün yemel yiyince salıklı bile olsa kili vermem çok zor oluyorTek ogun beslenmeye daha onceden aliskinim dedigin icin susuyorum yoksa bu diyeti yapma die israr ederdim :)))
Evde nasılsın canım cok hareketsızmısın ? Yanı kan değerlerine baktırabılırsın belki Soru n vardır .Her bünye farklı ben 2 3 öğün yemel yiyince salıklı bile olsa kili vermem çok zor oluyor
1 haftada incelme oldumu ?Yariyor diyenler var o yuzden bende basladim. Daha bir haftadir yapiyorum.
Biraz oldu ama cokta belirgin birsey yok henuz.1 haftada incelme oldumu ?
Yeni kan tahlili yaptırdım her şey normal. Oturmuyorum ki hiperaktiv çoçukla haraketsiz olmak imkansızEvde nasılsın canım cok hareketsızmısın ? Yanı kan değerlerine baktırabılırsın belki Soru n vardır .
Anldım canım aynı dertten muzdaripimYeni kan tahlili yaptırdım her şey normal. Oturmuyorum ki hiperaktiv çoçukla haraketsiz olmak imkansız![]()
Tebrikler canımKahvaltidan once tartildim 1 kilo vermisim 69 kiloyum.![]()
Iyiyim sen nasilsin? Bana fark etmez herhangi bir gun olabilir.
Her kes farkll günlerde yazıyor o yüzde aklımda kalmıyor kim kaç kilo her kes fikir bildirsin ona göre bir gün belirleyelimIyiyim sen nasilsin? Bana fark etmez herhangi bir gun olabilir.
Pazar yada pazartesi olsun o zamanHer kes farkll günlerde yazıyor o yüzde aklımda kalmıyor kim kaç kilo her kes fikir bildirsin ona göre bir gün belirleyelim
Diyetlere baslamanın vazgecılmez günüPazar yada pazartesi olsun o zaman