01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Çok teşekkürler alacağım aktardan bugün. Akşam deneyeyim bakalım, sağolun

Hos geldin kararli olman yeter iki hafta kadar sık disini alisacaksin bak tempoya

Tek ogun cok zor degil mi ya.aksam saatlerinde bana gelirler herhalde tek ogun yapsam beni kimse cekemez kendim bile cekemem

ben ogle saatlerine yakin 11-12 gibi kahvalti yapiyorum.

Aksam yemegi corba ve sulu yemek. Yada corba ve yogurtlu yulaf (yulafin sadesi meyvelisi cikolatalisi vs bikac cesidini aldim)

Cok acikmissam ara ogun cig badem cig kaju ceviz findik 3-4 adet cay yaninda atistiriyorum.
Yada hic yemeden sadece cay kahve vs.

Meyveyle hic aram yok hic meyve yemiyorum sevmiyor degilimde canim cekmiyor. Cig badem kaju findik fistik ceviz daha cok seviyorum

Gun gun tartiliyorum her sabah (yapma demeyin durduramiyorum kendimi )
...
62.30
62.15
62.00 bugun ilk gunlerde nerdeyse yarimsar yarimsar gidiyordu. Pes etmicem etmicez etmiyoruz

Kızlar yenı gelenler hoş geldiniz ogluma tuvalet egitimi verıyorum kankilerim çiş temızlemekten buraya ugrayamıyorum bende 72.5 lardan 68 lere düştüm 1 ay içinde instagramdan zülalemutlu günleri takip ediyorum onun tarifleri ve aralıklı orucla ilerliyorum . Kızlar sabah khvaltımı sade yumurta zeytin peynır domates salatalım 1 dilim bugdaylı ekmekle yapıyorım . Oglum erken uyanıyor 8-9 gibi . Ama ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapmıyorum once limonlu ballı sirkeli su sonra filtre kahve falan bitki çay öğlen 1-2 gibi anca canım istiyo . Akşamda 7-8 arası yemegımı yıyorum . Herseyden yiyorum . Diyet mantıgu degılde yaşam tarzı haline getirmeye calısıyorum . Sabah fazla yediysem akşamı ona gore dengelıyorum . Bir ömür diyet yapmak istemediğimden bu yolu tercih etttim . Cok canım isterse tatlıda yiyorum ama daha cok yeşil elmaya tarcın serpip yediğimde tatlı isteğim gitmiş oluyor . Dediğlm gibi diyet mantıgu degılde yaşam tarzı . Ara öğün acıkırsam badem filtre kahve kuru kayısı , yada tarcınlı elma kahve gibi seyler yiyorum

Bencede tek ogun cok zor. Ramazanda orucluyken bile son saatler yatarak bas donmesiyle geciyor benim. Yulafin meyvelisi cikolatasi da bayagi kalorili diye biliyorum ben kendiniz meyve ekleyin bitter cikolata ekleyin daha iyi olur. Cig kuruyemiste acikinca iyi oluyor.

Hosbulduk egitim konusunda da Allah yardimciniz olsun. Bende cok diyet olarak bakmiyorum olaya. Canim tatli istediginde de ne istiyorsa onu yemek benim icin daha iyi elmayla felan istegim gecmez az da olsa istedigim seyi tuketiyorum sonra yemekle ve sporla dengelemeye calisiyorum.

Aa bende kizima bugun yarin tuvalet egitimi vereyim diyordum havalar az isinsin diye bekliyorum bak bundada yetisicem sana

Dogru kuzu ama mesela sade yulafi bi tam kase yiyorsam meyveli yada cikolataliyi yarima dusurmeye calisiyorum.
Bunun gibi dengelemeye calistigim seyler cok oluyor. Ornegin bi onceki aksam yemeginde yemegi fazla kacirmissam yada kofteyi tavugu vs bi sonraki aksam yarim tabak yemeye calisiyorum. Yani dengeyi bi yerden yakalamaya calisiyorum. Tamamen kesmiyorum.

Biraz mideminde nazina gidiyorum yani

Ben gece yemek yiyen biriydim. Tek öğüne alışınca şimdi 2 öğün yiyemiyorum. Diyet yapmadığım zamanlarda bile gündü sadece bir defa yemek yiyorum. Ama ekmek ve tek öğünüde gece yediğim için kilo alıyorum. Acayib derecede ödem topladım ellerim ayaklarım davul gibi şiş son zamanlar suyu azaltmışdım ve relg olucam o yüzden galiba

En zor şey tuvalet eğtimi ben cinnet geçirmiştim

Bende tatli yedigim zaman oyle yapiyorum

Akıl vermek gibi olmasın ama eğer eğitim vermeye başladıysan bez takma hiç gece uyuyunca bile takma. Ben oğluma sabah kalktım bezini çıkardım ve bizim bezle arkadaşlığımız bitti o evine gidiyor dedim. Gece uyuyunca bile bez takmadım. Oda anladı artık bez yok. Tuvaletini tutuyordu gece. Ama lazımlıktan başka her yere çiş yapıyordu 2 hafta zorluk çektim sonrasında alıştı

Bende sabah uyanınca ılık limonlu su sonrasında mısır püskülü ve kiraz sapı çayı içtim
Klasik kahvaltı yaptım
Ara öğün olarak bir kase çorba içtim sonrasında ilerleyen saatlerde bir kupa türk kahvesi içtim
Akşam 1 dilim ekmekle kabak makarnası yedim
Gün içinde 2.5 litre su içtim
1 saat Air Walker ile çalıştım Şimdi de bir ıhlamur içer uyurum artık

Canım okuyamadım bu çay ne işe yarıyor , halim kalsa bende eliptik bisiklet yapardım bi 30-40 dakka ama sabahtan beri abartısız ayaktayım tuvalette gecti ömrüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…