çok etkilendim gerçekten. Allah devamını tez zamanda getirsin. Maşallah sana ve gayretine.
Bikaç şey sorucam.
Arasıra dayanamayıp bozduğun oluyormuydu,mesela tatlı yada poaça falan yediğin. Oluyosa napıyodun
Kendini sürekli motive tutmayı nasıl başarıyordun.
Haftanın tahmini kaç günü o istediğin kadar eti tüketiyordun.
tebrikler çok güzel kilo vermişsin peki nasıl bidiyet uyguladın örnek olarak yazarmısın teşekkürler
Canım yaaa öyleee imreniyorum ki sana iradeneeee hayranım maşallahsen mayısta başlamışsın ben haziranda senin verdiğin 40 kilo benimki daha 10 kilo ne kadar iradesiz olduğumu sayende bir kez daha gördüm senin adına çok seviniyorum ama ben neden yapamıyorum bilmiyorum ya kafaya takmak lazım beyinde bitirmek lazım maşallah sen o 10 kiloyuda rahat rahat verirsin böylede çok güzelsin :81:
içimden geçenleri yaşadıklarımı özetlemiş gibisin yazdıkların beni inanaılmaz motive etti allah bida bunları yaşatmaz sana umarım
Bravo sana arkadaşım. Sen bu azimle istediğin kilolarıda görürsün. Maşallah yüzünün güzelliği çıkmış meydana. Helal valla
Darısı başıma yaaaaaaaa.
5 kilo vermek için haftalarca uğraştım ne kadar zor olduğunu biliyorum çok sevindim sizin adınıza gerçekten herkesin yapabileceği bir şey deil kilo vermek bir başlangıç olmuş bence kilo vermek siz bu azimle daha neler başarırsınız tebrik ediyorum başka bir insan olmuşsunuz
tebrikler cnm ....... süpersin valla:18:
bravo valla canım...
süper kilo vermişsin...
ayy sen ne güzel 40 kilo vermişsin ben 5 kiloyu veremiyorum ya ;((
süperrrrrrrr
bu alkışlar sana canım
birdaha o kilolara dönmemen dileğiyle,tüm kilo vermek isteyenlere allah güç kuvvet ve sabırlar versin
.
tebrik ederim canim
darisi bana ins
.
tşkler kızlar.:) darısı tüm isteyenlerin başına inş.
korursun kararlıysan merak etme.diyette gibi hissetme kendini saglıklı besleniyorum de.hani şevval sam ın oynadıgı bi reklam vardı formun. kendimi hafif hissediyorum yoksa bir kaç kilo fazlalıgı vermekte ne var diyordu :):) öyle hisset.ayy darısı banada inşallahocakta basladım bnde diyetime kendi yöntemlerimle inş mayısa kadar 15 kilo vermek hedefim. valla daha ılk gunlerdeyım ıyı gidiyo suan inş bu irademi sonuna kadar korurum :)))
canım böyle çok güzel olmuşsun, kilo vermeye karar vermekle doğru bişey yapmış ve başarılı olmuşsun, seni tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?