• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım...

başka birini tanımadığın, gerçek sevgiyi yaşatanı tanımadığın için şuan vazgeçemediğini ve sevdiğini zannediyorsun... arkana bile bakma!! daha çook tanışırsın ahlaklı karkterli,kaliteli insanlarla ve ben ne yapmışım iyiki kurtulmuşum dersin,, ünv. de olman harika önüne bak, inan hayat şuan buyaşında baktığından ibaret değil. hayırlsını diliyorum, kurtulmanıda temenni ediyrum
Gerçek sevgiyi aşkı yaşamayı çok istedim inşallah bu nasip olur bana ve tüm kalpten isteyenlere.. Haklisin simdiden bile iyi ki ki cümleler kuruyorum, okul da derslerde herşey çok iyi gidiyor çok şükür, onu hayatimdan siliyorum gerisini de artik zamana bırakıyorum

Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
kesinlikle uzak dur!!1
amacı belli ciddiyse gelsin istesin ..zaten tanıyor seni..

bnece yeni kız arkadaş bulana kadar boşta kalmaamak adına sendne faydalanacak...
cinsellik cinsellik başka şey değil
deli olma saf olma...aç gözünü..harama bulaşma

kesinlikle uzak dur!!1
amacı belli ciddiyse gelsin istesin ..zaten tanıyor seni..

bnece yeni kız arkadaş bulana kadar boşta kalmaamak adına sendne faydalanacak...
cinsellik cinsellik başka şey değil
deli olma saf olma...aç gözünü..harama bulaşma
Aynen hayatta en korktuğum şeylerden biridir harama bulaşmak..
Baktım ki bu adam beni Allah'tan uzaklaştırıyor, orda durdum zaten.
İlk sevdigimdi, bir çok şeyi ilk onla yaşadım. Ama doğru insan değilmiş..
Hala bazı şeyleri unutamiyorum tam 1 sene olacak..
Ama umutluyum, çünkü su an bile 2 ay önceki halimden iyiyim, inşallah bu yaralar bir gün tamamıyla iyilesecek..

Aynen hayatta en korktuğum şeylerden biridir harama bulaşmak..
Baktım ki bu adam beni Allah'tan uzaklaştırıyor, orda durdum zaten.
İlk sevdigimdi, bir çok şeyi ilk onla yaşadım. Ama doğru insan değilmiş..
Hala bazı şeyleri unutamiyorum tam 1 sene olacak..
Ama umutluyum, çünkü su an bile 2 ay önceki halimden iyiyim, inşallah bu yaralar bir gün tamamıyla iyilesecek..
anlatsam roman oolcak duurmlar ilişkiler yaşadım hayatta..kız erkek veya kızlar aileler arası..

her şey gün geçtikçe unuutlup son bulunuyor...
erkek arakadş da neymiş..
ilk o elini tutuysa veya o seni ilk öptüyse ne önemi var ya...
önemli olan mutlu huzurlu bir hayat...ömür geçireceğin bir eş...
sırf ilkleri yaşadın diye gebe değilsin ona...
inan bana unut gitsin..
seni hakeden gerçek sevginin sahibi eşini bul..
o kadar şükredeceksin ki...
meankolik şarklar dinleme sakın...iç arartıcı şeylerle uğraşma...
sen güneş ol doğ..o karasın ..

geleceğini düşün!!

anlatsam roman oolcak duurmlar ilişkiler yaşadım hayatta..kız erkek veya kızlar aileler arası..

her şey gün geçtikçe unuutlup son bulunuyor...
erkek arakadş da neymiş..
ilk o elini tutuysa veya o seni ilk öptüyse ne önemi var ya...
önemli olan mutlu huzurlu bir hayat...ömür geçireceğin bir eş...
sırf ilkleri yaşadın diye gebe değilsin ona...
inan bana unut gitsin..
seni hakeden gerçek sevginin sahibi eşini bul..
o kadar şükredeceksin ki...
meankolik şarklar dinleme sakın...iç arartıcı şeylerle uğraşma...
sen güneş ol doğ..o karasın ..

geleceğini düşün!!
Çok guzel şeyler soylemissin, artik ben de boyle olsun istiyorum.
Zaten konuyu da iki ay önce açtım, ve şuan tek isteğim doğru insanla doğru zamanda karsilasabilmek..
Ondan sonra geçmişe dair küller de yok olup gidecek inşallah inaniyorum

Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
Bir iliski bir kere bitmisse duzelmez ki sizinkindefalarca bitmis araya baskasi girmis cocugun gercek niyetinide gormussun .. evet sevgiden dolayi icin kipir kipir ve onu affetmek ve ona inanmak istiyorsun ama emin olki degismemistir bence hic muhattap olmadan numarani fln degistir ve bitir tamamen

Çok guzel şeyler soylemissin, artik ben de boyle olsun istiyorum.
Zaten konuyu da iki ay önce açtım, ve şuan tek isteğim doğru insanla doğru zamanda karsilasabilmek..
Ondan sonra geçmişe dair küller de yok olup gidecek inşallah inaniyorum

aynen tatlım :) geçecek unutulacak ve iyi ki olmamış diyeceğin günler gelecek..
sabret çok güzel bir eşin oılsun

Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
Bi an kendimi gördüm yazında sonuc noldu bilion mu beni terk etti ve akrabasindan bi kizla evlendi ve zaman gectikten sonra anladım ki aşk sevgi aslında bitmis yaptiklarindan sonra sadece bagimlilil ve aliskanlik kalmis simdi ha var ho yok onla anilarim umrumda degil seninkide sevgi degil canim aliskanlik.

Bi an kendimi gördüm yazında sonuc noldu bilion mu beni terk etti ve akrabasindan bi kizla evlendi ve zaman gectikten sonra anladım ki aşk sevgi aslında bitmis yaptiklarindan sonra sadece bagimlilil ve aliskanlik kalmis simdi ha var ho yok onla anilarim umrumda degil seninkide sevgi degil canim aliskanlik.
Kesinlikle alışkanlık bende sevgi ya da ask olduğunu sanmıyorum. Bu herifin de aynısını yapacağını adim gibi eminim; kendisi her halti yicek ama kendi gözünde "temiz" olan bi kızla evlenecek, hatta bi ara kıskandırmak için halam bana kız bakiyor falan diyodu, belki de gerçekti bilmiyorum.
Şuan tek istedigim doğru insanı bulmak, onunla mutluluğu tatmak.. Baska da hicbir istegim yok..

yav arkadaşım balık baştan kokar bu koku ile kalmamış etrafada yaymaya başlamış .onunla aşk bunun la meşk yapmış.Sende bile bile lades dicen nasıl 1 ay görüşmeden durdun kıvrandın acı çekti isen şimdide dayan kimse aşk acısından ölmez.nasıl güveneceksin .....???

yav arkadaşım balık baştan kokar bu koku ile kalmamış etrafada yaymaya başlamış .onunla aşk bunun la meşk yapmış.Sende bile bile lades dicen nasıl 1 ay görüşmeden durdun kıvrandın acı çekti isen şimdide dayan kimse aşk acısından ölmez.nasıl güveneceksin .....???
İste guvenemicem güven bir kez oluyor..
O yuzden reddettim onu çünkü aynı şeyler olacak eminim..
Dediğin gibi bir süre boyle zor olacak ama sonrada buna degdi, diyecem biliyorum.

Back