Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 AYDA FAZLA KİLOLARIMIZDAN KURTULALIM...
- Konu Sahibi igdedali
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Cok tskler. Evet cevabi tartida vermek ve dolabi yenilemek cok motive etti beni. Olur zayiflama Yolanda bende katilabilirim sana. Kalori hesaplamasi yapabilirim diye dusunuyorum. Bakalim bunu bir arastirayim ben.Teşekkür ederim canım. Eşinin söyledikleri seni motive etsin bence. Çok etkili oluyor böyle durumlar. Benim de erkek arkadaşım kilomla ilgili şakalar yapmaya başladı. Bu benim için bardağı taşıran son damlaydı aslında. Benim naçizane tavsiyem moralini bozma ve bi yerlerden başla.Erkekler malesef bazen söylediklerinin ne kadar kırıcı olduğunu düşünmeden söylüyorlar . Ben senin yerinde olsam cevabı tartıda verirdim. Zayıflayınca dolabını yenilesin de görsün bakalım Daha önce birçok diyet denemiş biri olarak söyleyebilirim ki hiçbirinin en azından benim için devamlılığı olmadı belli bir kiloya geldikten sonra şımardm sanırım.İstersen birlikte devam edebiliriz. Bana da iyi olur canım sıkılıyordu burada Ben et yiyemiyorum, sebze manyağı biriyim bu yüzden de menülerimde sebze bol miktarda bulunduruyorum. Sen de sevdiğin şeyleri koy menülerine. Canın bişey istediğinde kesinlikle ye. Ayrıca daha önce de uyguladığım bi taktiği paylaşıym senle. Canım çikolata vs gereksiz bişey istediğinde önce kocaman 2 bardak su içiyorum sonra bi müzik açıyorum ve o yemek istediğim şeyi unutmaya çalışıyorum. Zaten 10-15 dkdan sonra canım eskisi kadar istemiyor , hala istiyorsa da çok çok az tadımlık yiyorum artık o her neyse. Dediğim gibi birlikte devam edebiliriz. Destek oluruz birbirimize. Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim. Motivasyon açısından faydalı olacağıma inanıyorum
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Anladim. Ya ben bu 2 ay icinde bi kac defa diyet yapmayi denedim. Bi 10 gun cok istikrarli gidip sonra bozuyorum. Insallah bu 3 ayda bu sorun cozulecek.ekmek yiyorum canım kızartma da yiyorum açıkçası. ama sabah saatlernde yemeye çalışıyorum ve çok yemiyorum.
Birde Soyle bi durum var. Esim fizik olarak cok ideal ben yaninda kilolu kaliyorum
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Cok sagol . tesekkur ederim. Benim de basen bacak gobek var. Oooof ofBen de aynen o sorunu yaşıyorum canım adam yanımda uzun boylu ideal kilosunda manken gibi kalıyor. kilolarımın çoğu basen ve kalça bölgemde benim. İradene hakim olamadığında buraya yaz ben yardımcı olur gaz veririm
Kendi kendime beslenme duzenimi olusturacagim. Nerdeyse bi diyetisyen gibi oldum. Herseyi biliyoruz icraat irade yok. (Kendi adima) :)
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Insallah her firsatta onu da yapalim.Merak etme hepsini çözecez bizzz Sporu unutmamak lazım. O olmadan hiçbir şey olmuyor
Motive oldum sanki : )
- 11 Temmuz 2014
- 1.333
- 1.281
- 178
Slm kızlar ben de 1.5 aydır diyet yapıyorum normal kilom 58 ya da 59 da gider gelirdi nwrdeyse 3 aydır 65 kilodayım ve 2 kilo verdim bile ama sürekli uyamıyorum bazen bir şeyler yemeye zamanım olmuyor öyle olunca da haliyle kilo aldım üstelik sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum ve çalıştığım yerin karşısında poğaçacı var genelde ordan idare ediyordum 1.5 aydır hafta bir kere poğaça simit yiyorum ve istediğim şeyleri az ölçü de tüketiyorum ama hala 5 kilo fazlam var 57 olsam fena olmaz bende size katılabilirim eğer isterseniz
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
öncelikle merhaba
alıntı yaparak cevaplamayı beceremediğimden tek tek cevap vereym umarım görürsünüz. asevilay diyetim iyi gidiyor. KENDimi çok iyi hissediyorum. sana da kolaylıklar diliyorum
alıntı yaparak cevaplamayı beceremediğimden tek tek cevap vereym umarım görürsünüz. asevilay diyetim iyi gidiyor. KENDimi çok iyi hissediyorum. sana da kolaylıklar diliyorum
slm nasıl gidiyor diyet günlüğüne uğramak istedim bende 3 gündür diyet yapıyorum
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
anaa bu kadar mıymış alıntı işi
neyse devam edeym madem öğrendm
Tabi ki de katılabilrsn canım. hoşgeldin
Slm kızlar ben de 1.5 aydır diyet yapıyorum normal kilom 58 ya da 59 da gider gelirdi nwrdeyse 3 aydır 65 kilodayım ve 2 kilo verdim bile ama sürekli uyamıyorum bazen bir şeyler yemeye zamanım olmuyor öyle olunca da haliyle kilo aldım üstelik sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum ve çalıştığım yerin karşısında poğaçacı var genelde ordan idare ediyordum 1.5 aydır hafta bir kere poğaça simit yiyorum ve istediğim şeyleri az ölçü de tüketiyorum ama hala 5 kilo fazlam var 57 olsam fena olmaz bende size katılabilirim eğer isterseniz
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
DAHa dur yeni başladık. UÇuracaz burayıInsallah her firsatta onu da yapalim.
Motive oldum sanki : )
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Ucuralim VallaDAHa dur yeni başladık. UÇuracaz burayı
3 ayda yeni bir ben diye gunluk actim birbirimize gidip geliriz
- 11 Temmuz 2014
- 1.333
- 1.281
- 178
Tşk cnm :)anaa bu kadar mıymış alıntı işi
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Bende inceldigimi hissediyorum ama gobek kismindan. .İyi akşamlar günlüğüm
Bugün de kimseler uğramamış da neyse. Diyete tam gaz devam ediyorum. Bi sorun yok. İnceldiğimi hissediyorum artık. ödem mödem ne varsa attım Sabahları daha enerjik uyanıyorum. Bu kilolar gidecek arkadaş
Yoksa arka taraf oldugu gibi duruyor : ))
Bugun 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim. Sen naptin ?