• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 AYDA FAZLA KİLOLARIMIZDAN KURTULALIM...

Alıntı yapmayı öğrenmeye çalışıyorum. Bu bi deneme sürüşü :D

Teşekkür ederim canım. Eşinin söyledikleri seni motive etsin bence. Çok etkili oluyor böyle durumlar. Benim de erkek arkadaşım kilomla ilgili şakalar yapmaya başladı. Bu benim için bardağı taşıran son damlaydı aslında. Benim naçizane tavsiyem moralini bozma ve bi yerlerden başla.Erkekler malesef bazen söylediklerinin ne kadar kırıcı olduğunu düşünmeden söylüyorlar . Ben senin yerinde olsam cevabı tartıda verirdim. Zayıflayınca dolabını yenilesin de görsün bakalım:confused: Daha önce birçok diyet denemiş biri olarak söyleyebilirim ki hiçbirinin en azından benim için devamlılığı olmadı belli bir kiloya geldikten sonra şımardm sanırım.İstersen birlikte devam edebiliriz. Bana da iyi olur canım sıkılıyordu burada :D Ben et yiyemiyorum, sebze manyağı biriyim bu yüzden de menülerimde sebze bol miktarda bulunduruyorum. Sen de sevdiğin şeyleri koy menülerine. Canın bişey istediğinde kesinlikle ye. Ayrıca daha önce de uyguladığım bi taktiği paylaşıym senle. Canım çikolata vs gereksiz bişey istediğinde önce kocaman 2 bardak su içiyorum sonra bi müzik açıyorum ve o yemek istediğim şeyi unutmaya çalışıyorum. Zaten 10-15 dkdan sonra canım eskisi kadar istemiyor , hala istiyorsa da çok çok az tadımlık yiyorum artık o her neyse. Dediğim gibi birlikte devam edebiliriz. Destek oluruz birbirimize. Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim. Motivasyon açısından faydalı olacağıma inanıyorum :KK39:
Cok tskler. Evet cevabi tartida vermek ve dolabi yenilemek cok motive etti beni. Olur zayiflama Yolanda bende katilabilirim sana. Kalori hesaplamasi yapabilirim diye dusunuyorum. Bakalim bunu bir arastirayim ben.

Birde sen kizartma ekmek makarna pilav yemeyi kestin mi?

ekmek yiyorum canım kızartma da yiyorum açıkçası. ama sabah saatlernde yemeye çalışıyorum ve çok yemiyorum.

ekmek yiyorum canım kızartma da yiyorum açıkçası. ama sabah saatlernde yemeye çalışıyorum ve çok yemiyorum.
Anladim. Ya ben bu 2 ay icinde bi kac defa diyet yapmayi denedim. Bi 10 gun cok istikrarli gidip sonra bozuyorum. Insallah bu 3 ayda bu sorun cozulecek.

Birde Soyle bi durum var. Esim fizik olarak cok ideal ben yaninda kilolu kaliyorum :(

Ben de aynen o sorunu yaşıyorum canım adam yanımda uzun boylu ideal kilosunda manken gibi kalıyor. kilolarımın çoğu basen ve kalça bölgemde benim. İradene hakim olamadığında buraya yaz ben yardımcı olur gaz veririm :D

Ben de aynen o sorunu yaşıyorum canım adam yanımda uzun boylu ideal kilosunda manken gibi kalıyor. kilolarımın çoğu basen ve kalça bölgemde benim. İradene hakim olamadığında buraya yaz ben yardımcı olur gaz veririm :D
Cok sagol . tesekkur ederim. Benim de basen bacak gobek var. Oooof of :(
Kendi kendime beslenme duzenimi olusturacagim. Nerdeyse bi diyetisyen gibi oldum. Herseyi biliyoruz icraat irade yok. (Kendi adima) :)

Merak etme hepsini çözecez bizzz :D Sporu unutmamak lazım. O olmadan hiçbir şey olmuyor

Slm kızlar ben de 1.5 aydır diyet yapıyorum normal kilom 58 ya da 59 da gider gelirdi nwrdeyse 3 aydır 65 kilodayım ve 2 kilo verdim bile ama sürekli uyamıyorum bazen bir şeyler yemeye zamanım olmuyor öyle olunca da haliyle kilo aldım üstelik sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum ve çalıştığım yerin karşısında poğaçacı var genelde ordan idare ediyordum 1.5 aydır hafta bir kere poğaça simit yiyorum ve istediğim şeyleri az ölçü de tüketiyorum ama hala 5 kilo fazlam var 57 olsam fena olmaz :KK24: bende size katılabilirim eğer isterseniz

öncelikle merhaba :D
alıntı yaparak cevaplamayı beceremediğimden tek tek cevap vereym umarım görürsünüz. asevilay diyetim iyi gidiyor. KENDimi çok iyi hissediyorum. sana da kolaylıklar diliyorum :D
slm nasıl gidiyor diyet günlüğüne uğramak istedim bende 3 gündür diyet yapıyorum

anaa bu kadar mıymış alıntı işi :D
neyse devam edeym madem öğrendm :D

Slm kızlar ben de 1.5 aydır diyet yapıyorum normal kilom 58 ya da 59 da gider gelirdi nwrdeyse 3 aydır 65 kilodayım ve 2 kilo verdim bile ama sürekli uyamıyorum bazen bir şeyler yemeye zamanım olmuyor öyle olunca da haliyle kilo aldım üstelik sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum ve çalıştığım yerin karşısında poğaçacı var genelde ordan idare ediyordum 1.5 aydır hafta bir kere poğaça simit yiyorum ve istediğim şeyleri az ölçü de tüketiyorum ama hala 5 kilo fazlam var 57 olsam fena olmaz :KK24: bende size katılabilirim eğer isterseniz

Tabi ki de katılabilrsn canım. :D hoşgeldin :D

İyi akşamlar günlüğüm
Bugün de kimseler uğramamış da neyse. Diyete tam gaz devam ediyorum. Bi sorun yok. İnceldiğimi hissediyorum artık. ödem mödem ne varsa attım :D Sabahları daha enerjik uyanıyorum. Bu kilolar gidecek arkadaş :D

İyi akşamlar günlüğüm
Bugün de kimseler uğramamış da neyse. Diyete tam gaz devam ediyorum. Bi sorun yok. İnceldiğimi hissediyorum artık. ödem mödem ne varsa attım :D Sabahları daha enerjik uyanıyorum. Bu kilolar gidecek arkadaş :D
Bende inceldigimi hissediyorum ama gobek kismindan. .
Yoksa arka taraf oldugu gibi duruyor : ))

Bugun 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim. Sen naptin ?

Back