- Konu Sahibi kurk mantolu madonna
Çocuk oyuncağımısın sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni yeterince kullanmış hala mı ne yapmalıyım diye bekliyorsun ??? Zekandan şüphe ettim şuan ve ateşe bile bile gidiosun. İki gün sonra da seni .... ortada bırakır sonra ben deyim sana sonrada çocuğu suçlama sen kendin taviz veriosun farkında mısın sen izin veriosunHerkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
Evet bana da dedigi su evlensende başkasının olsanda seni hic unutmiycam aklımda olcaksin falan sevgiyle falan alakası yok insan biraz uzaklaşınca görüyormuş ya.. Mesajınız için çok çok teşekkürler zira artik ben kendisini gomdumDaha çok gençsin yazık değil mi sana?
Senden istediğini tam anlamaıyla alamadığı için peşinde buna emin olabilirsin.
Benimde sapkın biri vardı hayatımda.
Evlendim çocuğum oldu ama hala birilerinden ulaşıp seninle olmak istiyorum diyor
Sence sevdiği için mi ? Tabiki hayır.
Amacına ulaşmak için. Biraz akıllı ol
İnsan isteyince adını bile unutuyor kendine yazık etme
Zekayla alakası yok bunun emin olabilirsiniz.. Evet en az onun kadar benimde hatam var hep diyorum, ben göz yumdum tüm bunlara. Şuan herşeyi gayet iyi görüyorum her yerden engelledim iki uç güne de hattimi degistiriyorum artik ne hali varsa görsünSeni yeterince kullanmış hala mı ne yapmalıyım diye bekliyorsun ??? Zekandan şüphe ettim şuan ve ateşe bile bile gidiosun. İki gün sonra da seni .... ortada bırakır sonra ben deyim sana sonrada çocuğu suçlama sen kendin taviz veriosun farkında mısın sen izin veriosun
Haklisin ben de gosterdim olmadigimi tabi geç de olsaÇocuk oyuncağımısın sen?
Su yazidiginin her kelimesinde yerden göğe haklisin... Şuan yeni yeni görüyorum bazı şeyleri ben kendi gözümde buyutmusum onu, olmasını istedigim adamı sevmisim. İnan içim o kadar soğudu ki ona karşı, adini bile duymak istemiyorum. Tek bir pismanligim var ona harcadığim zamanı enerjimi istiyorum ben...Bunca şeye rağmen hala o şahısla konuşmayı kendine nasıl yedirebiliyorsun ? Bir insan asla değişmez bunu aklına mıhla iyice. Bir insanı değiştirebilirim diye değil ona katlanabilirim diye yola çık yoksa hayatını karartırsın. Sende senden istediğini alıp yani cinsellik yaşayıp seni bir güzel terketmesini kabul ediyorsan evet affet. Çünkü bunu yapacak. Acı çekmeyi, hayatını karartmayı istemiyorsan asla muhatap olma gerekirse numaranı bile değiştir, adını bile hatırlama. Şerefsiz insanlarla güzel zamanını kaybetme, kaybettiğin zaman geri gelmeyecek bunu da unutma..
Evet şöyle ki ona kotu bir alışkanlık diyebiliriz .. O alışkanlık bile olamaz aslında, zira boşlukta olmamdan yararlanıyordu her seferinde.. Ama sizin mesajlarınız beni kendime getirdi ya. Bunca kişi de benim gibi düşünüyor demekki o değişmedi degisemezde çünkü o kendine bunu layik görüyor.. Kendisi bu saatten sonra benim için bir ölü artık iyi veya kotu bir anlam ifade etmiyor. Hayattaki tek pişmanlığım sadeceBu baya bagımlılıga dönüsmüs yalnız durumunuzu hic iyi görmedim ben.
Yani sigara bagımlılıgı baslıklarına benzettim bi an.
"Basta bırakacaktım nasıl kararlıydım sonra noldu ben de anlamadım"
"Bana zarar verecegini biliyorum ama bırakamıyorum" Bi an adamdan mı yoksa bi kötü alıskanlıktan mı bahsediyoruz kafam karıstı.
Shakira ya da bi romantik komedide bugulu bakısları olan taş gibi bi adam I'm addicted to you deyince seksi oluyo ama gercek hayatta anca kendinizi hırpalarsınız. Bi insana bu derece baglanıp her hatasına ragmen geri dönmek size üzüntüden baska bi sey getirmeyecek. Nolur yol yakınken kurtarın kendinizi.
Evet şöyle ki ona kotu bir alışkanlık diyebiliriz .. O alışkanlık bile olamaz aslında, zira boşlukta olmamdan yararlanıyordu her seferinde.. Ama sizin mesajlarınız beni kendime getirdi ya. Bunca kişi de benim gibi düşünüyor demekki o değişmedi degisemezde çünkü o kendine bunu layik görüyor.. Kendisi bu saatten sonra benim için bir ölü artık iyi veya kotu bir anlam ifade etmiyor. Hayattaki tek pişmanlığım sadece
Aman bosluga düsmeyin o zaman. Hayatınızda bol bol yeni seye hatta gerekirse yeni sıkıntılara yer acın.Evet şöyle ki ona kotu bir alışkanlık diyebiliriz .. O alışkanlık bile olamaz aslında, zira boşlukta olmamdan yararlanıyordu her seferinde.. Ama sizin mesajlarınız beni kendime getirdi ya. Bunca kişi de benim gibi düşünüyor demekki o değişmedi degisemezde çünkü o kendine bunu layik görüyor.. Kendisi bu saatten sonra benim için bir ölü artık iyi veya kotu bir anlam ifade etmiyor. Hayattaki tek pişmanlığım sadece
Aynen ben o boşluğu nasıl doldurcagimi buldum.. Aslında bu boşlukta o konudaki boslugumdan kaynakliymis yeni farkettim, özellikle dini konulara yönelmek insani epey bir rahatlatiyor bayanlar, benim gibi durumda olanlar için özellikle söylüyorum. Bunun dışında bol bol arkadaşlarımla aktivitelere katılıyorum ve katilacagim da mesajiniz ve önerileriniz için çok sagolunAman bosluga düsmeyin o zaman. Hayatınızda bol bol yeni seye hatta gerekirse yeni sıkıntılara yer acın.
Yani kendinizi bu adama karsı zayıf hissettiginizde buraya yazın, arkadaslarınızla konusun telkinler alın ama kendinizi bosta bırakmayın. O boslugu o adam dolduruyo cünkü hemen.
Size yazdıgında kendinizi kötü hissettirdigi anları hatırlayın. Günlük falan tutuyorsanız o aldatıldıgınız günleri okuyun.
Ay yumusamayın da artık nasıl yapacaksınız o yöntem size kalmıs tabi.
Aynen oyle sacmaladigimin geç de olsa farkındayım birkaç güne bana ulaşacağı tum bağlar tamamiyle kopacak velhasil benim için bi önemi yok artikSakin bu adama inanmayin.
Heleki istedigi seyi elde ederse arkasina bile bakmadan kacar..
Asil siz kacip kurtarin kendinizi..
Kurtardim çok şükürboş vaktini geçirecek biri arıyor kurtar kendini
Herkese merhabalar. Buraya bugün üye oldum yazıp yazmamakta kararsız kaldım ve yazmaya karar verdim. 21 yaşındayım. 2 sene önce, liseden tesadüf eseri biriyle tanıştık konuştuk birkaç ay daha sonraları sacma da olsa evet ona alıştığımı farkettim, konusmayı kesmek istedim ama yapamadım buluştuk biz askerden yeni gelmişti, o kadar iyiydi ki ona asık olmuştum... Sonra gerçek yüzünü gösterdi asil amaci cinsellikti aslında yoklamaya basladi ben her hayır dediğimde terketti bir süre sonra geri döndü ama benim gozum o kadar kordü ki her seferinde affettim. Gecen sene artik değiştiğini bana gostercegini söyledi yalvardı inandim. İki hafta sonra yine ayni hareketler. Ve ben salak gibi onla fazla olmasa da ileri gittim evet. Sonrasinda beni aldattı ayrıldı hemen o kişiden off sonra ise tekrardan affettim. Bu döngü boyle devam etti. Bu mayısta bağlarımı koparmıştım o da yeni biriyle ciddi bir ilişkiye başlamıştı hatta helallik istemişti vermiştim de helalligi... Bir ay sonrasında ayrıldılar ve o gün bugündür peşimde.. Değerini geç anladım, ben seninle mutlulugu yasamistim affet hep seni bekleyecem falanlar. 4 ay hicbisekilde cevap vermedim ama gecen aydan itibaren ne olduysa cevap vermeye başladım ve konuşuyoruz arada.. Yogun bir iste çalışıyor şuan. Ne yapacağımi bilemiyorum ne bir adim ileri ne bir adim geri.. Fikirlerinizi bekliyorum...
O kişi abisinin bi arkadasiydi ve kendisinden 2 yas büyüktü çalışan bir bayandı kısacası yamuk yapamadı. Ve en acisi gelip bana ona olan askini anlattı, yüzüstü birakilmaktan korktugunu falan, sana yaptıklarımı cekiyorum dedi. Durum 6 ay önce böyleyken, nasıl ben bu adam değişir mi diye sorabildim hayret ettim kendime utandım yani. Layigi kim ise ona onla mutluluklar ben boyle mutluyum çok şükürdiğer kişiden de bir ay gibi kısa bir süre de ayrıldığına göre ona da cinsellikle yaklaştığı ortada sanırım sen biraz yüz verdiğin için tekrar sana dönmeye çalışmış. gözlerini iyice aç ve kalbin ne derse desin beyninle hareket et yoksa çoook pişman olacağın yerlere gider
O kişi abisinin bi arkadasiydi ve kendisinden 2 yas büyüktü çalışan bir bayandı kısacası yamuk yapamadı. Ve en acisi gelip bana ona olan askini anlattı, yüzüstü birakilmaktan korktugunu falan, sana yaptıklarımı cekiyorum dedi. Durum 6 ay önce böyleyken, nasıl ben bu adam değişir mi diye sorabildim hayret ettim kendime utandım yani. Layigi kim ise ona onla mutluluklar ben boyle mutluyum çok şükür
başka birini tanımadığın, gerçek sevgiyi yaşatanı tanımadığın için şuan vazgeçemediğini ve sevdiğini zannediyorsun... arkana bile bakma!! daha çook tanışırsın ahlaklı karkterli,kaliteli insanlarla ve ben ne yapmışım iyiki kurtulmuşum dersin,, ünv. de olman harika önüne bak, inan hayat şuan buyaşında baktığından ibaret değil. hayırlsını diliyorum, kurtulmanıda temenni ediyrumBir çok arkadaşım onu ilk affetigimi soyledigimde bana hata yapıyorsun dediler dinlemedim.. Tekrar hata yapıyorum ama bataklık gibi birşey ondan kurtaramiyorum kendimi...