Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zynpkr'nin başarı öyküsü...
- Konu Sahibi zynpkr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
.o gün bir tartı bir de kilo günlüğü için kullanacagım bir defter aldım.
21 mayısta deftere yazdım.21 mayıs bugun.bundan sonra her hafta verdiğim toplam kiloyu bu deftere yazacagım.kaçamaklarım olursa bunları yazacagım.sonra bunları hayatımdan çıkaracagım.
ben başardıysam herkes başarır.bu kadar söyleyebilirim.ve ben bunu başardıysam her şeyi başarabilirim.:)
siz de öyle.sadece karar vermek gerek.büyük hedefler belirlemeyeceksiniz.en büyük hedefe ulaşmak için önce sizi motve edecek küçük hedefler belirlemelisiniz.o büyük hedefe farkına bile varmadan çok yakınlaşıyorsunuz sonra.ve bakıyorsunuz ki ulaşmışsınız bile.
tebrik ederim. çok akıllıca davranmışsınız. defter tutmak çok iyi fikir. hedefe sizi odaklamış. insan kafaya koyduklarını mutlaka kayda da geçirmeli.
yavaş yavaş kilo vermeyi kabullenmeniz de çok sağlıklı.
ama yeşil çayı 2 bardaktan fazla içmeyin artık. yarardan çok zarar getirir. zaten spor ve yeterli sıvı alımı vücudu ödemden arındırıp forma sokmuş görünüyor.
ben de 1 hafta önce diyete başladım. 7 kilo vermeyi hedefliyorum. ilk üç gün çok zor geçti. ama sonrasında insan alışıyor. benim midem çöplük değil diyorum içimden.
genel olarak sağlıklı ve dengeli beslenen cips, çikolata kola hiç tüketmeyen biriyim. ama çalışan bir ev hanımı olunca aman dökülmesin aman israf olmasın diye fazladan götürdüğümü fark ettim. artık kalan yemekleri döküyorum. ekmeği iyice azalttım. şeker zaten tüketmezdim ama tatlı yemeği tümden kestim.dediğim gibi 3 gün sonra izdirap bitiyor. midem bana ses vermiyor. ben de ona iyi davranıyorum.
doğum sonrası kendime yakıştıramadığım kiloları verirsem bana yeter. kilo tablolarındaki en alt sınırlarda olmam gerekmiyor. bazı insanlar çok zayıflayınca daha kötü görünüyor.
sen de kendini güzel hissettiğin kiloda bırak diyetini. kilonu sabitle derim. spor yaparak kilo vermesen bile daha fit görünebilirsin. bence bu daha iyi.
tekrar tebrik eder, kilolarının ebediyen seni terk etmesini dilerim.
tebrikler canım nede güzel bir gençkız olmuşsun öyle, çok hoş görünüyorsun, önemli olan karar vermek değil mi, gerisi geliyor zaten kilo verdikçe dahada hırslanıyorsun...
sen nasıl başladın diyete bir olay mı bir yiyecek mii merak ettim
biri çok gururumu kırdı öyle başladım açıkçası.:) o zamanlar ne kadar saçma olsa da ne kadar gururum kırılmış olmalı ki ya öleceğim ya zayıflayacagım dedim.başladım.:)
ay ben kahvaltıda bir dilim ekmekle doymamki sabah yiyecegim açmanın hayaliyle yaşıom şuan nasıl vercem kilo of
tatlım çok sağlıksız.simit ye bari sabahları.:) simit de yedim ben zaten.
Tebrikler çok güzel vermişssinnn darısı başımza
süper gerçekten buyuk başarı. tebrikler.
vallahi süper tebrikler darısı başıma..
resimlerinize defalarca baktim cok sasirdim ne güzel zoru basarmissiniz
demekki isteyince oluyormus
masallah sizi cani gönülden tebrik ederim
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.
harika olmuşsun teberik ederim seni
sık sık bu topiğe gelsem iyi olacak. neredeyse 10 kilo fazlam var
harikasın!
Maşallah çok güzel kilo vermişsin İnşaallah istediğin o 10 kg verirsin. Başlamak bitirmenin yarısıdrı derler.Çok doğru bir yöntemle zayıflamışsın hemde. Mutluluklarrr...
tebrik ederim canım gerçekten mükemmel değişim var çok hoş görünüyorsun. gerçekten de azmin zaferi olmuş, darısı başımıza inşallah :)
gerçeken tebrikler azminize imrenmemek elde değil çokta güzel anlatmışsınız,defalarca kara verip bozan biri olarak darısı başıma diyorum...
kızlar çok tşk ederim.güzel dilekleriniz için de ayrıca tşk.darısı isteyen herkesin başına inşallah.inanın ben dua ediyorum isteyen herkes yapar inş.
Son düzenleme:
sen tekrar eskisi gibi az ve sık yemeye devam et bence.bir de spor ekle.mutlaka verirsin.böyle sağlıksız zayıflama.
süper bi durum bu bence bende diyet yapmaya başlamıştm az ama sık sık yiyordum hç bir etkisi olmadı bi kilo bile veremedm daha snra hç yememeye başladm midem yemek kabl etmiyodu 2-3 gnde 3 kilo verdm :)
Son düzenleme:
tebrik ederim. çok akıllıca davranmışsınız. defter tutmak çok iyi fikir. hedefe sizi odaklamış. insan kafaya koyduklarını mutlaka kayda da geçirmeli.
yavaş yavaş kilo vermeyi kabullenmeniz de çok sağlıklı.
ama yeşil çayı 2 bardaktan fazla içmeyin artık. yarardan çok zarar getirir. zaten spor ve yeterli sıvı alımı vücudu ödemden arındırıp forma sokmuş görünüyor.
ben de 1 hafta önce diyete başladım. 7 kilo vermeyi hedefliyorum. ilk üç gün çok zor geçti. ama sonrasında insan alışıyor. benim midem çöplük değil diyorum içimden.
genel olarak sağlıklı ve dengeli beslenen cips, çikolata kola hiç tüketmeyen biriyim. ama çalışan bir ev hanımı olunca aman dökülmesin aman israf olmasın diye fazladan götürdüğümü fark ettim. artık kalan yemekleri döküyorum. ekmeği iyice azalttım. şeker zaten tüketmezdim ama tatlı yemeği tümden kestim.dediğim gibi 3 gün sonra izdirap bitiyor. midem bana ses vermiyor. ben de ona iyi davranıyorum.
doğum sonrası kendime yakıştıramadığım kiloları verirsem bana yeter. kilo tablolarındaki en alt sınırlarda olmam gerekmiyor. bazı insanlar çok zayıflayınca daha kötü görünüyor.
sen de kendini güzel hissettiğin kiloda bırak diyetini. kilonu sabitle derim. spor yaparak kilo vermesen bile daha fit görünebilirsin. bence bu daha iyi.
tekrar tebrik eder, kilolarının ebediyen seni terk etmesini dilerim.
çok teşekkürler.evet 68-70 arası iyi diye düşünüyrum ben de.
çok doğru söylüyosunuz.ilk 3 günü atlattıktan sonra bitiyor dediğiniz gibi.size de Allah kolaylık versin.
canim tebrik ederim süper görünüyorsun ya
bende diyetteydim 2 kilo vermstim yilbasi yüzünden aldim yine..2gün önce yeniden basladimm ama seni böyle gördükce daha bi motive etti beni..hic spor yapmazdim ama sanirsam bende yarin baslicam yürüyüse.. cok güzel görünüyorsun yüz güzelligin ortaya cikmis genelde hep öyle olur kilolu bayanlar yüzden güzel olurlar ama malesef kilo yüzünden pek fark edilmiyor o güzel yüz
umarim 10kilonuda verirsinn basarilarr canim .. :80:
cnm bence de yürüyüşe başla.o kadar faydası oluyor ki.hem de bence en güzel spor.tak kulaklıgını aç müziğini.yürü.hem çok zevkli.bi zaman sonra zaten yürüdükçe yürüyesin geliyor.:)
- 26 Eylül 2010
- 215
- 15
- 318
maşallah diyorum binlerce keeez.. ne kadar güzel olmuşsunuz... hayranım sizin gibi iradesi olanlara ya been :) on kilo verince azim yerine sıkıntı geliyor bana, vazgeçiyorum hemen , sanki hayat yemekten ibaretmiş gibi ( boyunuz kaç, sanki benim ölçülerimle aynıymışsınız.. bende 122 kiloydum , şimdi 112 ile 114 arasında gidip geliyorum.. en çok istediğim yürüyüş bandını aldım ama şu iradesizliğim yokmu , beni mahvediyor.. umarım rabbim benim içimede verir şu azmi.. tebrikle birlikte sımsıcacık sarılıp öpüyorum canım sizi.. allah daimi etsin inş. bu sevincinizi , darısıda bana inş.. sevgileer..
bende sizi tüm kalbimle tebrik ediyorum darısı başıma inşallah benim boyum 162 kilom 87 maalesef 2 sezaryenle doğumdan sonra böyle oldum 54 kilo olmam gerekiyor sizin azminiz beni umutlandırdı inşallah bende başaracağım koşu bandı aldım günde 1.5 saat yürüsem yeterli olurmu acaba sabah öğle ve akşam yarımşar saat yürümek istiyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim bir de günde 4 fincan yeşilçay yeterli olurmu acaba ?