• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zynpkr'nin başarı öyküsü...

çok etkilendim gerçekten. Allah devamını tez zamanda getirsin. Maşallah sana ve gayretine.
Bikaç şey sorucam.
Arasıra dayanamayıp bozduğun oluyormuydu,mesela tatlı yada poaça falan yediğin. Oluyosa napıyodun
Kendini sürekli motive tutmayı nasıl başarıyordun.
Haftanın tahmini kaç günü o istediğin kadar eti tüketiyordun.

ilk olarak tabiki kaçamaklarım oluyordu.mesela poğaça yapıyodum.ama hep kendime sahip çıktım.poğaça tamamen yasak olmasına ragmen 3-4 ısırık alıyodum.benim felsefem buydu işte.tadımlık derken bunu anlatıyorum aslında.o 3-4 ısırık poğaçayı yedim diye üzülmüyodum.o gün 1 saaatse 10 dk ekliyordum yürüyüşe.

haftanın 6 günü rahat diyebilirim.istediğim kadar dediğim aman sakın yanlış anlaşılmasın yaglı yerler yok.yagsız oldugu sürece doyana kadar.:) artık et olmadan doymuyorum ben.:) o derece yani.

kendimi sürekli motive etmem 1. bu forum 2.side günlükl defterim oldu.

buraya girip kaçamaklarımı çok yazdım.ertesi gün toparlıycam dedim.ertesi gün sırf buraya hesap verecekmişim gibii hissederek yemek yedim.

günlüğüme de öyle.bugun bunları bunları yedim.yarın dikkat edicem yazıyordum.ertesi gün de gayet az kalorili yiyodum. dengelemeye çalışıyordum yani.

hep resim çekindim.bi öncekiyle sonrakini kıyasladım.hergün tartıldım.100 gr yukarı olsa o gün yürüyüşü artırdım.
atıyorum kilom 113 se ben yarın 112.6 yı görücem diyordum başlıyordum daha bi hırsla o gün.:)

hergün tartılmak hastalık gibi alsında ama motive etmek açısından çok iyi.

tebrikler çok güzel kilo vermişsin peki nasıl bidiyet uyguladın örnek olarak yazarmısın teşekkürler

tabi daha önce yazdım.mesela sana bir günlük menümü yazıyım.ama bu sabit değildi.

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği üzerine 1 dilim kaşar fırına koy.enfes bişey oluyor.yanına domates salatalık zeytin yeşilçay

ara:1 kase yogurt 1 meyve

öğlen:3-4 kaşık sebze yemeği,varsa beyaz et yagsız doyana kadar

ara: 3-4 diyet bisküvi yeşilçay

akşam:ton balıklı peynirli limonlu yagsız salata koca bir kase.

akşam 7 den sonra:2 porsiyon meyve 1 bardak süt serbest

Canım yaaa öyleee imreniyorum ki sana iradeneeee hayranım maşallah :nazar: sen mayısta başlamışsın ben haziranda senin verdiğin 40 kilo benimki daha 10 kilo :59: ne kadar iradesiz olduğumu sayende bir kez daha gördüm :59: senin adına çok seviniyorum ama ben neden yapamıyorum bilmiyorum ya :50: kafaya takmak lazım beyinde bitirmek lazım maşallah sen o 10 kiloyuda rahat rahat verirsin böylede çok güzelsin :81:

tatlım sen iradesiz değilsin.isteyince iradene sahip olabiliyorsun.ben senin yapabileceğine hep inandım ve çok inanıyorum.bir başlasan sonuna kadar götüreceksin biliyorum.ama toparlayamadın.;) tatlım benim sıkma canını.yapabileceğini sen de çok çok iyi biliyosun.her şey sana baglı.

içimden geçenleri yaşadıklarımı özetlemiş gibisin yazdıkların beni inanaılmaz motive etti allah bida bunları yaşatmaz sana umarım

Bravo sana arkadaşım. Sen bu azimle istediğin kilolarıda görürsün. Maşallah yüzünün güzelliği çıkmış meydana. Helal valla

Darısı başıma yaaaaaaaa.

5 kilo vermek için haftalarca uğraştım ne kadar zor olduğunu biliyorum çok sevindim sizin adınıza gerçekten herkesin yapabileceği bir şey deil kilo vermek bir başlangıç olmuş bence kilo vermek siz bu azimle daha neler başarırsınız tebrik ediyorum başka bir insan olmuşsunuz

çok çok çok teşekkürler hepinize arkadaşlar.karar vermek başlamak başarmanın yarısı gerçekten.umarım herkes istegine tez zamanda kavuşur.

bravo valla canım...:46::46::46:
süper kilo vermişsin...
ayy sen ne güzel 40 kilo vermişsin ben 5 kiloyu veremiyorum ya ;((

süperrrrrrrr
:46: :46: :46: bu alkışlar sana canım
birdaha o kilolara dönmemen dileğiyle,tüm kilo vermek isteyenlere allah güç kuvvet ve sabırlar versin ;)

tebrikler cnm ....... süpersin valla:71::71::nazar::18:

bravo valla canım...:46::46::46:
süper kilo vermişsin...
ayy sen ne güzel 40 kilo vermişsin ben 5 kiloyu veremiyorum ya ;((

süperrrrrrrr
:46: :46: :46: bu alkışlar sana canım
birdaha o kilolara dönmemen dileğiyle,tüm kilo vermek isteyenlere allah güç kuvvet ve sabırlar versin ;)

.
tebrik ederim canim

darisi bana ins
:43:
.

tşkler kızlar.:) darısı tüm isteyenlerin başına inş.

ayy darısı banada inşallah :66: ocakta basladım bnde diyetime kendi yöntemlerimle inş mayısa kadar 15 kilo vermek hedefim. valla daha ılk gunlerdeyım ıyı gidiyo suan inş bu irademi sonuna kadar korurum :)))

canım böyle çok güzel olmuşsun, kilo vermeye karar vermekle doğru bişey yapmış ve başarılı olmuşsun, seni tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar:

ayy darısı banada inşallah :66: ocakta basladım bnde diyetime kendi yöntemlerimle inş mayısa kadar 15 kilo vermek hedefim. valla daha ılk gunlerdeyım ıyı gidiyo suan inş bu irademi sonuna kadar korurum :)))
korursun kararlıysan merak etme.diyette gibi hissetme kendini saglıklı besleniyorum de.hani şevval sam ın oynadıgı bi reklam vardı formun. kendimi hafif hissediyorum yoksa bir kaç kilo fazlalıgı vermekte ne var diyordu :):) öyle hisset.

canım böyle çok güzel olmuşsun, kilo vermeye karar vermekle doğru bişey yapmış ve başarılı olmuşsun, seni tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar:

:) cnm tşk ederimm

:71::71:

tebrikler canım nede güzel bir gençkız olmuşsun öyle, çok hoş görünüyorsun, önemli olan karar vermek değil mi, gerisi geliyor zaten kilo verdikçe dahada hırslanıyorsun...

sen nasıl başladın diyete bir olay mı bir yiyecek mii merak ettim :71:

resimlerinize defalarca baktim cok sasirdim ne güzel zoru basarmissiniz
demekki isteyince oluyormus
masallah sizi cani gönülden tebrik ederim
Rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah.

harika olmuşsun teberik ederim seni:46:
sık sık bu topiğe gelsem iyi olacak. neredeyse 10 kilo fazlam var:59:

canim tebrik ederim süper görünüyorsun ya
bende diyetteydim 2 kilo vermstim yilbasi yüzünden aldim yine..2gün önce yeniden basladimm ama seni böyle gördükce daha bi motive etti beni..hic spor yapmazdim ama sanirsam bende yarin baslicam yürüyüse.. cok güzel görünüyorsun yüz güzelligin ortaya cikmis genelde hep öyle olur kilolu bayanlar yüzden güzel olurlar ama malesef kilo yüzünden pek fark edilmiyor o güzel yüz
umarim 10kilonuda verirsinn basarilarr canim .. :80:

Back