çok etkilendim gerçekten. Allah devamını tez zamanda getirsin. Maşallah sana ve gayretine.
Bikaç şey sorucam.
Arasıra dayanamayıp bozduğun oluyormuydu,mesela tatlı yada poaça falan yediğin. Oluyosa napıyodun
Kendini sürekli motive tutmayı nasıl başarıyordun.
Haftanın tahmini kaç günü o istediğin kadar eti tüketiyordun.
ilk olarak tabiki kaçamaklarım oluyordu.mesela poğaça yapıyodum.ama hep kendime sahip çıktım.poğaça tamamen yasak olmasına ragmen 3-4 ısırık alıyodum.benim felsefem buydu işte.tadımlık derken bunu anlatıyorum aslında.o 3-4 ısırık poğaçayı yedim diye üzülmüyodum.o gün 1 saaatse 10 dk ekliyordum yürüyüşe.
haftanın 6 günü rahat diyebilirim.istediğim kadar dediğim aman sakın yanlış anlaşılmasın yaglı yerler yok.yagsız oldugu sürece doyana kadar.:) artık et olmadan doymuyorum ben.:) o derece yani.
kendimi sürekli motive etmem 1. bu forum 2.side günlükl defterim oldu.
buraya girip kaçamaklarımı çok yazdım.ertesi gün toparlıycam dedim.ertesi gün sırf buraya hesap verecekmişim gibii hissederek yemek yedim.
günlüğüme de öyle.bugun bunları bunları yedim.yarın dikkat edicem yazıyordum.ertesi gün de gayet az kalorili yiyodum. dengelemeye çalışıyordum yani.
hep resim çekindim.bi öncekiyle sonrakini kıyasladım.hergün tartıldım.100 gr yukarı olsa o gün yürüyüşü artırdım.
atıyorum kilom 113 se ben yarın 112.6 yı görücem diyordum başlıyordum daha bi hırsla o gün.:)
hergün tartılmak hastalık gibi alsında ama motive etmek açısından çok iyi.