• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 AYDA FAZLA KİLOLARIMIZDAN KURTULALIM...

canım ben yürüyüş yaptım sonra evde kalça için çalıştım basen eritme egzersizleri falan 1 saati geçti :D

Sanada gunaydin
Sende iyi spor yapmissin. Bravo bize:KK50:
Aynen canım :D KEndimi çok iyi hissediyorum göbek sorunum çok yok zaten ama şimdi dümdüz oldu. Yarın tartılacam bakalım ne kadar gitmiş. benim bi sorum olacak ya ben zayıflayınca yüzümden çok gidiyor. Hiç sevmiyorum bu durumu. 2 Kilo bile olsa alsam da versem de hemen yüzümden belli oluyor. Ne yapmam lazım acaba bunun için? bi çözümü var mıdır? ideal kilom 60 normalde ama ben 65in altına düşünce herkes yüzümün çok kötü olduğunu smöylüyor ilk zayıfladığımda bu sebepten 2-3 kilo almak zorunda kalmıştım. Şimdi o fotoğraflarıma bakınca ben de farkediyorum. Ne yapsam ki acaba ya

Aynen canım :D KEndimi çok iyi hissediyorum göbek sorunum çok yok zaten ama şimdi dümdüz oldu. Yarın tartılacam bakalım ne kadar gitmiş. benim bi sorum olacak ya ben zayıflayınca yüzümden çok gidiyor. Hiç sevmiyorum bu durumu. 2 Kilo bile olsa alsam da versem de hemen yüzümden belli oluyor. Ne yapmam lazım acaba bunun için? bi çözümü var mıdır? ideal kilom 60 normalde ama ben 65in altına düşünce herkes yüzümün çok kötü olduğunu smöylüyor ilk zayıfladığımda bu sebepten 2-3 kilo almak zorunda kalmıştım. Şimdi o fotoğraflarıma bakınca ben de farkediyorum. Ne yapsam ki acaba ya
Dengeli beslenmeye calis canim. Gunluk et veya tavuk, sebze,meyve,sut,yogurt,ceviz dikkat edersen faydasi olur canim.

Et hiç yiyemiyorum bn yaaa :( ama teşekkür ederim :D

Rica ederim dogal olan Herseyi ye. Ben bi ara beden temizligi diye bi diyet yaptim. Hicbise yemedim. Sadece sebze meyve suyu ictim.1 haftada 7 kilo verdim ama gozumun alti morardi ve duzelmiyor. Sakin oyle seyler yapmayin. Cips çikolata gibi market urunleri disinda herseyden ye canim.

Rica ederim dogal olan Herseyi ye. Ben bi ara beden temizligi diye bi diyet yaptim. Hicbise yemedim. Sadece sebze meyve suyu ictim.1 haftada 7 kilo verdim ama gozumun alti morardi ve duzelmiyor. Sakin oyle seyler yapmayin. Cips çikolata gibi market urunleri disinda herseyden ye canim.
Tamam canım çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için :D cips çikolata falan bıraktm onları. Et hariç herşeyi yiyorum aslında. Sorun olmaz sanırım :D

Sabah :
haşlanmış 1 adet patates
çok az peynir
3 zeytin
1 domates yedim
Arada sütlü kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon nohut yemeği 2 kaşık pilav az salata yedim
BUgün acayip su içtim hala da içiyorum 3 litreyi buldu :D
Spora gelinceee : neredeyse hiç oturmadım bugün. Temizlik yemek vs derken akşam oldu oturamadım. Ayrıca 40 dk tempolu yürüyüş yaptım. Evde yapabileceğim değişik bi spor bişey bulamadım. Buluncaya kadar yürüyüşe devam. Havalar da soğudu napacam bilmiyorum:KK17:

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Bugün tartı günüm ve ben çok mutluyum :)
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 76.600
Güncel kilo: 75 :D
Perşembeden bu yana 1 kilo 600 gram gitmiş. Tabii ödem de attığımı hissettm malum dönem bittiği için :D Uzun zamandır 75 kiloyu görmemiştim. Çok değişik geldi:KK9::KK9::KK9:

Düzeltme yapayım :
Tartı günüm normalde salıydı ama Çarşamba benim için daha uygun olduğundan artık hep çarşambaları tartılacam :D

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Bugün tartı günüm ve ben çok mutluyum :)
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 76.600
Güncel kilo: 75 :D
Perşembeden bu yana 1 kilo 600 gram gitmiş. Tabii ödem de attığımı hissettm malum dönem bittiği için :D Uzun zamandır 75 kiloyu görmemiştim. Çok değişik geldi:KK9::KK9::KK9:
Vaaaayy super Tebrik ederim canim. :KK76::KK76::KK76:
78 den 75 e kac gunde indin canim?

İyi akşamlar :D
Ayy bugün çok keyifliyim resmen inceliyorum :D
Sabah:
6 zeytin
1 domates
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
Arada:
1 yeşil elma