Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 AYDA FAZLA KİLOLARIMIZDAN KURTULALIM...
- Konu Sahibi igdedali
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Biraz geç cevap verdim amaBende inceldigimi hissediyorum ama gobek kismindan. .
Yoksa arka taraf oldugu gibi duruyor : ))
Bugun 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim. Sen naptin ?
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Sanada gunaydinGünaydın
Sende iyi spor yapmissin. Bravo bize
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Aynen canım KEndimi çok iyi hissediyorum göbek sorunum çok yok zaten ama şimdi dümdüz oldu. Yarın tartılacam bakalım ne kadar gitmiş. benim bi sorum olacak ya ben zayıflayınca yüzümden çok gidiyor. Hiç sevmiyorum bu durumu. 2 Kilo bile olsa alsam da versem de hemen yüzümden belli oluyor. Ne yapmam lazım acaba bunun için? bi çözümü var mıdır? ideal kilom 60 normalde ama ben 65in altına düşünce herkes yüzümün çok kötü olduğunu smöylüyor ilk zayıfladığımda bu sebepten 2-3 kilo almak zorunda kalmıştım. Şimdi o fotoğraflarıma bakınca ben de farkediyorum. Ne yapsam ki acaba yaSanada gunaydin
Sende iyi spor yapmissin. Bravo bize
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Dengeli beslenmeye calis canim. Gunluk et veya tavuk, sebze,meyve,sut,yogurt,ceviz dikkat edersen faydasi olur canim.Aynen canım KEndimi çok iyi hissediyorum göbek sorunum çok yok zaten ama şimdi dümdüz oldu. Yarın tartılacam bakalım ne kadar gitmiş. benim bi sorum olacak ya ben zayıflayınca yüzümden çok gidiyor. Hiç sevmiyorum bu durumu. 2 Kilo bile olsa alsam da versem de hemen yüzümden belli oluyor. Ne yapmam lazım acaba bunun için? bi çözümü var mıdır? ideal kilom 60 normalde ama ben 65in altına düşünce herkes yüzümün çok kötü olduğunu smöylüyor ilk zayıfladığımda bu sebepten 2-3 kilo almak zorunda kalmıştım. Şimdi o fotoğraflarıma bakınca ben de farkediyorum. Ne yapsam ki acaba ya
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Teşekkür ederim canım. ET hariç diğerlerini deneyem ben biDengeli beslenmeye calis canim. Gunluk et veya tavuk, sebze,meyve,sut,yogurt,ceviz dikkat edersen faydasi olur canim.
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Rica ederim dogal olan Herseyi ye. Ben bi ara beden temizligi diye bi diyet yaptim. Hicbise yemedim. Sadece sebze meyve suyu ictim.1 haftada 7 kilo verdim ama gozumun alti morardi ve duzelmiyor. Sakin oyle seyler yapmayin. Cips çikolata gibi market urunleri disinda herseyden ye canim.
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Tamam canım çok teşekkür ederim değerli bilgilerin için cips çikolata falan bıraktm onları. Et hariç herşeyi yiyorum aslında. Sorun olmaz sanırımRica ederim dogal olan Herseyi ye. Ben bi ara beden temizligi diye bi diyet yaptim. Hicbise yemedim. Sadece sebze meyve suyu ictim.1 haftada 7 kilo verdim ama gozumun alti morardi ve duzelmiyor. Sakin oyle seyler yapmayin. Cips çikolata gibi market urunleri disinda herseyden ye canim.
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Sabah :
haşlanmış 1 adet patates
çok az peynir
3 zeytin
1 domates yedim
Arada sütlü kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon nohut yemeği 2 kaşık pilav az salata yedim
BUgün acayip su içtim hala da içiyorum 3 litreyi buldu
Spora gelinceee : neredeyse hiç oturmadım bugün. Temizlik yemek vs derken akşam oldu oturamadım. Ayrıca 40 dk tempolu yürüyüş yaptım. Evde yapabileceğim değişik bi spor bişey bulamadım. Buluncaya kadar yürüyüşe devam. Havalar da soğudu napacam bilmiyorum
haşlanmış 1 adet patates
çok az peynir
3 zeytin
1 domates yedim
Arada sütlü kahve (şekersiz)
Akşam
1 porsiyon nohut yemeği 2 kaşık pilav az salata yedim
BUgün acayip su içtim hala da içiyorum 3 litreyi buldu
Spora gelinceee : neredeyse hiç oturmadım bugün. Temizlik yemek vs derken akşam oldu oturamadım. Ayrıca 40 dk tempolu yürüyüş yaptım. Evde yapabileceğim değişik bi spor bişey bulamadım. Buluncaya kadar yürüyüşe devam. Havalar da soğudu napacam bilmiyorum
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Bugün tartı günüm ve ben çok mutluyum :)
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 76.600
Güncel kilo: 75
Perşembeden bu yana 1 kilo 600 gram gitmiş. Tabii ödem de attığımı hissettm malum dönem bittiği için Uzun zamandır 75 kiloyu görmemiştim. Çok değişik geldi
Perşembeden bu yana 1 kilo 600 gram gitmiş. Tabii ödem de attığımı hissettm malum dönem bittiği için Uzun zamandır 75 kiloyu görmemiştim. Çok değişik geldi
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Vaaaayy super Tebrik ederim canim.GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
78 den 75 e kac gunde indin canim?
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
12 Kasımda başlamıştım canım 2 haftada 3 kilo vermiş oldum :)Vaaaayy super Tebrik ederim canim.
78 den 75 e kac gunde indin canim?
- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Tam benim hedefim. 2 haftada 3 kilo. Insallah bende veririm yaa12 Kasımda başlamıştım canım 2 haftada 3 kilo vermiş oldum :)
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
veririsin canım niye vermeyesinTam benim hedefim. 2 haftada 3 kilo. Insallah bende veririm yaa
- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32