Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

canım yardımcı olursan gerçekten sevinirim ya a tube nedirki bi araştırayım ama sen bana tam isimlerini yazabilirmsiin ona göre indireyim yanlış şeyler indirmeyeyim o açıdan ama öbür türlü yardımcı olursan sevinirim.

canım hoşgeldin topiğe çok sevindim kalabalıklaşmaya başladı evet 2-3 senelik bir spor ama amerikada bir numaralı egzersiz imiş birlikte yapalım çok eğlenceli görünüyor

canım hoşgeldin aramıza hep bilrik te inşallah amacımıza ulaşırız ama ben de bu konuda deneyimli değilm suan da topikte benden deneyimliler var onların tavsiyesini dikkate alalım topiği açmaktaki amacımda buydu saten deneyimli arkadaşlara ulaşıp onların yardımlarından yaaralanmak yani hep beraber paylaşım yaparsak daha bilgili oluruz . bu arada arakadaş haklı bence ölçüler seni yanıltabilir o yüzden spora başla ama ölçüleri haftaya al ilk ölçü günümüz bu cuma olsun tmm

Tamam canım başlayalım benimde boyum 1.69 göğüs ameliyatı olacağım onacaklar 66olmak hedefim açıkcası bu günlerde vizelerinden dolayı yapamıyorum bu grupla hem kamçılanmışta oluruz cok ıyı olacak Youtube zumba dance class yaz çıkıyor canım indirmek istersen Youtube'da dediğimi açtıktan sonra en yukarıdaki adrese Youtube nın basına ss ekle ve enterla otomatık ındırme sayfası çıkmış oluyor eğer yapamazsanhotmailine atarım tatlım

Ben zumba dance class yapıyorum 50dk sürüyor cok faydalı diğerleri genelde kısa bide kalabalık olanlarda anlaşılmıyor bu bırebır anlatıyor

Arkadasım çok kişiye gerek bile yok ama gelen herkes faydalanır çünkü gercekten faydalı sana da yolunda devamlı basarılar

Canım sadece 9cm belimden inceledim ama 4-5cm diğer bölgelerdende gitti esasında benim vücüt yapım eşit kalçam yoktur belim normal kalınlıkta bi tek üst bedenim büyük benim öndekiler yüzünden o yüzden benim her yerden gitti bakarsın senın sadece istediğin yerlerden gider bu arada benim ideal kilom 57yani daha yolum uzun

ben de alabilirim spor slanuna vermektense dvd ye veririm :). dvd de evladiyelik olur. nereden aldın msj atabilirmisin?

ben de alabilirim spor slanuna vermektense dvd ye veririm :). dvd de evladiyelik olur. nereden aldın msj atabilirmisin?

yani bana da böyle daha mantıklı geldi..
sedalis:youtubedeki indireceğin linki o programnın link kısmına yapıştuırıyosun sonra o indiriyo
programın tam ismi.:a tube catcher bunu indir kur sonra ben tarif ederim sana ok

evet canım ilk ölçü günümüz cuma olacak hazırlanın başlayalım benim ilk hedefimde 65 olmak şuan 72.7 kg bu kiloya 89 indim hedefime 7 kilo falan kaldı ama artık sıkılaşmam lazım ondan bu sporu yapacağım. youtube den dediğini yapmaya çalışacağım tmm. tşk ederim.

tmm canım ama youtubede o kadar çok video varkı hangisi olduğunu hangisinin gerçekten yararlı olduğuna karar veremiyorum.o yüzden dvd leri rica etmiştim sana

tmm canım ama youtubede o kadar çok video varkı hangisi olduğunu hangisinin gerçekten yararlı olduğuna karar veremiyorum.o yüzden dvd leri rica etmiştim sana

tamam halletmeye çalışacam kendim becerebilsem keşke bi kere bilgsyara kopyalayım dedim parça parça attı arkadaşlara sorayımda sen o zamana kadar hugo mu ne öyle biri vardı onun kini indir

ŞUAN BENLE BİRLİKTE 5 KİŞİ OLDUK İSİM LİSTESİ YAPTIM CUMA GÜNÜ ÖLÇÜLERİ YAZALIM TAMAM MI

1-Sedalis
2-Durruyekta
3-seda_sivas
4- suskun_sultan
5- gozde_gorkem

hadi bakalım

bence yinede kilon güzel keşke o rakamları görebilsem ama benim amacım o kadar aşağı inmek değil yaa çünkü ben ellilerde çok çirkin oluyorum 60 olsam yeter inş.

benim boy kısa olunca o kilo bile fazla oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…