anladım canım ben 169 tl ye almıştım..indirmekle uğraşmak istemedim ki zaten linkte yok kopyalayıp nasıl göndericem dur yarın hastaneden bilgi işlemci arkadaşa bi sorayım oluyorsa eğer neden olmasın işini görsün yeter ki...ama şunu da söylim netten a tube indir video indirebilirsin sonra DVD.ye yazdırırsın o şekilde de olabilir zaman kaybetmeme açısından
sedalis hayırlı olsun topiğin. Bende zumbayı yaklaşık 2-3 sene önce keşfettim. benden sonra zumba fırtınası başladı ben ilk önce mynette görmüştüm. çok heveslendim başardım. her gün yapmaya çalıştım. çok güzel kilo verdim . benim yaptığım ilk iş sabahaları en az 30 dk yürüyüş. en fazla 45 dk normal yürüyüş. sonra işime gidiyordum. akşamlarıda 5-6 gibi eve gelip dans ediyordum yaklaşık 1 saat yemek yemiyordum. bunu haftanın 5-6 günü yaptım çok faydasını gördüm.
zumba dansı için bende çok eskiden video indirmiştim halen onu yapıyorum. nete tekrar bakıp araştırayım.
Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62
evet canım ben bugün akşam başlıyorum sende eşlik edersen sevinirim ölçülerimi yarın sabah yazayım bende hadi bakalım çok etkili imiş. bütün kaslar çalışıyormuş bende 73 kiloyum boyum 1,63 hemen hemen aynıyız sanırım dur ölçülerimide yarın sabah yazayım ne güzel oldu ya sen o videoyu ekleyebilirmisin peki yada hotmail versem bana gönderebilirmisin rica etsem öpüldün.
Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62
Hayır canım tüm bedenim inceldi benim en fazlabelim amabirde canım ne kadar zaman da etkisini gördün sadece belindenmi inceldin :)
Hayır canım tüm bedenim inceldi benim en fazlabelim ama 15-20gundebirde canım ne kadar zaman da etkisini gördün sadece belindenmi inceldin :)
Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)
ben belimi tekrar incelmek istiyorum ...
cumadan beri yapıyorum ama bu aralar ölçememkızsal nedenlerden şişkinliğim var. haftaya yzayım ben benim göbek katmerlendi de :) bu sene sonsuza kadar kurtulmak sitiyorum.
bel 9 cm nasıl inceldi ya :)
formülü ne :) benim orantılı gittiği için tek bölgeden 9 cm çok güzel olurdu
anladım canım ben 169 tl ye almıştım..indirmekle uğraşmak istemedim ki zaten linkte yok kopyalayıp nasıl göndericem dur yarın hastaneden bilgi işlemci arkadaşa bi sorayım oluyorsa eğer neden olmasın işini görsün yeter ki...ama şunu da söylim netten a tube indir video indirebilirsin sonra DVD.ye yazdırırsın o şekilde de olabilir zaman kaybetmeme açısından
ben de alabilirim spor slanuna vermektense dvd ye veririm :). dvd de evladiyelikolur. nereden aldın msj atabilirmisin?
Tamam canım başlayalım benimde boyum 1.69 göğüs ameliyatı olacağım onacaklar 66olmak hedefim açıkcası bu günlerde vizelerinden dolayı yapamıyorum bu grupla hem kamçılanmışta oluruz cok ıyı olacak Youtube zumba dance class yaz çıkıyor canım indirmek istersen Youtube'da dediğimi açtıktan sonra en yukarıdaki adrese Youtube nın basına ss ekle ve enterla otomatık ındırme sayfası çıkmış oluyor eğer yapamazsanhotmailine atarım tatlım
yani bana da böyle daha mantıklı geldi..
sedalis:youtubedeki indireceğin linki o programnın link kısmına yapıştuırıyosun sonra o indiriyo
programın tam ismi.:a tube catcher bunu indir kur sonra ben tarif ederim sana ok
tmm canım ama youtubede o kadar çok video varkı hangisi olduğunu hangisinin gerçekten yararlı olduğuna karar veremiyorum.o yüzden dvd leri rica etmiştim sana
57,500 civarındayım bende 52 ye inmek istiyorum . Zaten 155cm birşeyim :)
bence yinede kilon güzel keşke o rakamları görebilsem ama benim amacım o kadar aşağı inmek değil yaa çünkü ben ellilerde çok çirkin oluyorum 60 olsam yeter inş.
ŞUAN BENLE BİRLİKTE 5 KİŞİ OLDUK İSİM LİSTESİ YAPTIM CUMA GÜNÜ ÖLÇÜLERİ YAZALIM TAMAM MI
1-Sedalis
2-Durruyekta
3-seda_sivas
4- suskun_sultan
5- gozde_gorkem
hadi bakalım[/QUOT
ben bi kaç defa jıllıean yaptım ama pek sevemedim sıkılaşmak için birebir zayıflamak için zumba daha mantıklı