Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

selam kızlar bende yapmak istiyorum aranıza beni de alır mısınız?

selam kızlaarr. bende katılıyım mı aranıza. evde yürüyüş koşu gibi sporlar yapıyorum ama en fazla 10 dk sonra sıkılıyorum. bu zumba süpermiş bende yapmaya çalışıcam hergün

selam kızlaarr. bende katılıyım mı aranıza. evde yürüyüş koşu gibi sporlar yapıyorum ama en fazla 10 dk sonra sıkılıyorum. bu zumba süpermiş bende yapmaya çalışıcam hergün

hoşgeldin canım topiğe elinde varmı videosu falan

katıl katıl ayolll sende katıl oo 7 kişi olduk hadi allah bereket versin burada birbirmizi motive edeceğiz inş.

tamam halletmeye çalışacam kendim becerebilsem keşke bi kere bilgsyara kopyalayım dedim parça parça attı arkadaşlara sorayımda sen o zamana kadar hugo mu ne öyle biri vardı onun kini indir

tamam canım bulup indirip başlayacağım ya eşim evde oluyo onunla yapamıyorum birazcık utanıyorum evden kovacam adamı akşamları bu gidişte biz eşimle leslie yapıyorduk beraber hadi diyo zumbayıda beraber yapalım diyo manyak bu kocam yaaa.

ayy seninki ne iyiymiş benim ki hiç oralı değil işten geliyo bnde 2,30da gidiyorum süt iznim olduğumdan oğlumu uyutoyrum öyle yapıyorum:))uyanmasın diye dua ediyorum resmen

kızlar bende yok videoları malesef sizin paylaştıklarını gördüm. izledim bikaçını hoşuma gitti. evde oryantal mezdeke falan oynuyodum bu daha iyi en azından

ayy seninki ne iyiymiş benim ki hiç oralı değil işten geliyo bnde 2,30da gidiyorum süt iznim olduğumdan oğlumu uyutoyrum öyle yapıyorum:))uyanmasın diye dua ediyorum resmen

ya sorma kızım adamın önünde raks eder gibi utanıyorum be kovucam bugün evden :)

kızlar bende yok videoları malesef sizin paylaştıklarını gördüm. izledim bikaçını hoşuma gitti. evde oryantal mezdeke falan oynuyodum bu daha iyi en azından

bendede yokta bakalım temin edebilirsem daha ii olcak sizinle de paylaşmaya çalışırım ama seda halledebilirse bende bilgisayarcı arkadaşıma hallettirmeye çalışcam

bendede yokta bakalım temin edebilirsem daha ii olcak sizinle de paylaşmaya çalışırım ama seda halledebilirse bende bilgisayarcı arkadaşıma hallettirmeye çalışcam

sedalis sen önceki kiloları nasıl verdin?
dvdler evde kalmış yarın geiticem göstericem arkadaşa

seda_sivas
şimdi ben şu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum eğer yapabilirsen ben sana 7 tane dvd alayım göndereyim sen orada yaptır ama yapamam diyorsan sen dvd leri bana gönderki (bana güvenirsen zorunda değilsin ben hotelde muhasebeciyim) bende burada bilgi işlemci arkadaş ben yaparım dedi ben kargo ücretlerini karşılarım nolur bana yardım et sadece 1 hafta dvd lerin bende olur çünkü 7 dvd kopyalaması oratalama 2-3 gün sürer 3 günde yolda kargoda geçerse maksimum bir haftaya geri sana gönderirim. nolur bana yardımcı ol cok istiyorum çünkü ama dersenki sen dvd leri gönder ben burda yaparım oda olur yani sadece çok uzun bi işlem herkes yapmaz diye dedim

''Selam Arkadaşlar...
Yaklaşık 5-6 gün önce bir Dvd Writer aldım.Amacım evimde bulunan dvdlerimin eskimiş olması ve bunların yedeğini alabilmekti.Ancak karşıma yığınla problem çıktı.İlgilenen arkadaşlar için ben çektim siz çekmeyin diye, karşılaştığım problemleri ve bunları nasıl çözdüğümü sizinle paylaşmak istedim.

İlk Dvd Writer elime geçtiğinde Writer ile birlikte kutusundan Nero Start Smart Dvd Eklentili sürümü çıktı.İlk olarak bu programla film dvdlerimi çoğaltmaya çalıştım.Bilmeyenler için belirteyim şu anda piyasada bulabileceğiniz boş dvdlerin kapasitesi max. 4.7 GB.Ancak orjinal dvdlerin içeriği ortalama 6-7 GB tutuyor.Bunun nedeni orjinal dvdlerin 8.4 GB lık özel media(boş dvd) lere yazılıyor olması.Piyasada bunlardan bulabilirsiniz ama astarı yüzünden pahalı tutar benden söylemesi . Haliyle elimde 4.7 GBlık boş dvd olduğu için ilk bu sorunla karşılaştım.Daha sonra en azından bilgisayarıma atayım bişekilde sıkıştırıp 4.7 GB a düşürürüm içeriğini diye düşündüm ancak bu seferde kopya koruması ile karşılaştım.Bilmeyenler için çoğu dvd film kopya korumasına sahiptir.Bu kopya korumasını nasıl aşarım diye gezmediğim forum kalmadı.Bir çok forum gezdim tavsiye edilen çok programlar okudum.Şimdi size kendi edindiğim deneyimlere göre bana göre en kolay olan dvd film kopyalama yolunu anlatacağım.Başlıyoruz...

İlk etapta kullanacağımız programlar ve linklerini yazıyorum...

Kopyalama programı : Dvd Shrink
Web adresi : http://files.dvdr-digest.com/encode...rink32setup.zip
Durum : Freeware
Boyut : 682 Kbyte
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kopya Koruması Kıran Program :Any Dvd
Web Adresi :http://www.slysoft.com/download/SetupAnyDVD.exe
Durum : 21 Günlük Deneme Sürümü
Boyut : 1032 Kbyte
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Programları nasıl kullanacağım diyenler için ;
Arkadaşlar bu iki programın kullanımı oldukça basit.Zaten any dvd arka planda çalışan bir program.Any Dvd yi açıp arka planda çalışır halde bırakıyoruz.Başka hiç bir işe yaramayacak.Ancak kopya korumasını arka planda çalıştığı süre boyunca etkisiz hale getirecektir.Dvd Shrink programını ise kopyalamayı anlatırken zaten anlatmış olacağız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kopyalamayı nasıl yapacağız?
Evet geldik en kolay bir o kadarda dikkat ve sabır gerektiren kısma.Şimdiye kadar elinizde bir dvd writer olduğunu ve yukarıda belirtmiş olduğum programların elinizde bulunduğunu varsayıyorum.Dvd Writer' a sahipseniz zaten Nero Start Smart Dvd eklentili sürümede sahipsiniz demektir.Gerçi ben hiç kullanmıyorum ama olsun elinizde bulunsun.Öncelikle Nero Start Smart programını bilgisayarımıza kuruyoruz.Saha sonra Any Dvd programını bilgisayarımıza kuruyoruz.Bilgisayarımız yeniden başlatılıyor.Bilgisayarımız açıldığında any Dvd'nin otomatik olarak kendini başlatması gereklidir.Başlatmazsa siz manual olarak elle başlatabilirsiniz.Yukarıda belirttiğim gibi 21 günlük deneme sürümüdür.Crack'i elinde olan arkadaşlar paylaşmak isterlerse bizimle paylaşabilirler.Any dvd'yi kurduktan sonra çok küçük ama boyutunun tam tersine yapabildiği işler çok büyük olan Dvd Shrink programını bilgisayarımıza kuruyoruz.Kopyalamak istediğimiz dvd filmi writerımıza takıyoruz.Dvd Shrink programını açıyoruz.Dvd Shrink programında open disk seçeneğini tıklıyoruz ve dvd mizin bulunduğu sürücüyü seçiyoruz.(E: ise E , F: ise F gibi...)seçtikten sonra ok tuşuna basıyoruz.Herşeyi doğru yaptıysanız program dvdnizi analiz ediyor ve karşınıza gelen pencerede dvd içinde kullanılan altyazı seçenekleri audio dilleri gibi özellikler karşınıza çıkıyor.Buradan istemediğiniz gereksiz olan altyazı ve ses dosyalarının yanındaki tick leri kaldırarak temizleyebilirsiniz.Ne kadar çok gereksiz dosya silerseniz görüntü kalitesini o kadar çok korumuş olursunuz.analiz işlemlerinde ayarları bitirdikten sonra yine aynı programda yukardaki menüden BackUp seçeneğine tıklıyoruz.Karşımıza çıkan penceredeki ayarları kendi keyfinize göre ayarlayarak ok tuşuna bastığınızda Encoding işlemi başlıyor.Bu işlem bilgisayarınızın özelliğine göre 1-3 saat arası sürebilir.Çok uzun demeyin düşün bir kere 7 GB lık bilgiyi hem diske atıyor hemde 4.7 GBlık cd için aynı anda sıkıştırıyorsunuz.Elbetdeki bu işlem uzun sürecektir.
Encoding işlemleri bittiğinde Writerınız orjinal dvd diskinizi çıkartıp sizden yazmak için boş bir dvd isteyecek.Boş cdyi taktığınızda orjinal dvdnizin backup ı olan kopya dvdniz elinizde olacaktır. Ne kadar kolay dimi Hepinize kolay gelsin...

Önemli Notlar:
- Kullandığınız bilgisayarda herhangi bir sürücüde en az 5 gbyte boş alan olmalıdır.(Tavsiyem minumum 6 gbyte)
-Tavsiye ettiğim işletim sistemi XP'dir.98 de olabilir ancak sürebirazdaha uzar ve daha az güvenli olur.
- Dvd Shrinkle back upalımı bittikten sonra cdye yazarken sorun çıkarsa veya cdniz yanarsa dvd shrinkle aynı işlemleri tekrar başlatmanızı tavsiye ederim.Ben aceleciliğim yüüznden ilk zamanlarda yaklaşık 20 dvd heba ettim.2 saat daha bekleyin sağlam olsun.
- Tüm bu işlemleri yaparken altda Any Dvd programı açık olsun.
- Bu bilgiyi illegal yollardan dvd çoğaltıp satın diye yazmadım.Sadece bilginiz olsun ve yasalar içinde bir kopya hakkınızı kullanabilmeniz için yazdım.Tam olarak bilmiyorum ama bir backup alma hakkımız var sanırım.
- İsteyen arkadaşlar Clone dvd programınıda kullanabilirler.Ancak ben tavsiye etmiyotum. http://www.slysoft.com/download/SetupCloneDVD.exe
- Bu bilgileri sizinle paylaşmamı istismar etmeyeceğinizi biliyorum.Diğer forumlarda bu bilgiyi paylaşırken imzamı ekleyeceğinizi biliyorum.Emeğe saygı göstereceğinizi biliyorum ve hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. )

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR...

sedalis sen önceki kiloları nasıl verdin?
dvdler evde kalmış yarın geiticem göstericem arkadaşa

canım 1 şubatta başladım diyete pardon sağlıklı yaşama 89 kilo idim şimdi 72,7 kiloyum diyet yaptım vede egzersiz yürüyüş ama sporu düzenli değil en fazla 15 gün yapabildim yan boğazımı tuttum diyet şart.

nasıl yaniii neredeyse 2buçuk ayda 16 kg mi verdiin çok şaşırdımm nasıl yaptın bunu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…