seda_sivas
şimdi ben şu bilgilendirmeyi yapmak istiyorum eğer yapabilirsen ben sana 7 tane dvd alayım göndereyim sen orada yaptır ama yapamam diyorsan sen dvd leri bana gönderki (bana güvenirsen zorunda değilsin ben hotelde muhasebeciyim) bende burada bilgi işlemci arkadaş ben yaparım dedi ben kargo ücretlerini karşılarım nolur bana yardım et sadece 1 hafta dvd lerin bende olur çünkü 7 dvd kopyalaması oratalama 2-3 gün sürer 3 günde yolda kargoda geçerse maksimum bir haftaya geri sana gönderirim. nolur bana yardımcı ol cok istiyorum çünkü ama dersenki sen dvd leri gönder ben burda yaparım oda olur yani sadece çok uzun bi işlem herkes yapmaz diye dedim
oyyy ne yalvarıyon kız:))deli gönderirim tabi alır hediye bile gönderirim sanki ne olacak ya senin bana duan yeter başka bişey istemem...yarın DVD.leri götüreyim arkadaşa bi kaç saatte hallederiz derse yapar göndeirrim ben sana DVD falan da göndermene gerek yok ayrıca saçmalama..ama eğer olmaz kem küm eder uzun sürer derse ben sana DVD.leri yollarım kopyalarsın gönderirsin bana tamam mı canım:))(ama dua edeceksin bana)