Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

anladım canım ben 169 tl ye almıştım..indirmekle uğraşmak istemedim ki zaten linkte yok kopyalayıp nasıl göndericem dur yarın hastaneden bilgi işlemci arkadaşa bi sorayım oluyorsa eğer neden olmasın işini görsün yeter ki...ama şunu da söylim netten a tube indir video indirebilirsin sonra DVD.ye yazdırırsın o şekilde de olabilir zaman kaybetmeme açısından

canım yardımcı olursan gerçekten sevinirim ya a tube nedirki bi araştırayım ama sen bana tam isimlerini yazabilirmsiin ona göre indireyim yanlış şeyler indirmeyeyim o açıdan ama öbür türlü yardımcı olursan sevinirim.

sedalis hayırlı olsun topiğin. Bende zumbayı yaklaşık 2-3 sene önce keşfettim. benden sonra zumba fırtınası başladı ben ilk önce mynette görmüştüm. çok heveslendim başardım. her gün yapmaya çalıştım. çok güzel kilo verdim . benim yaptığım ilk iş sabahaları en az 30 dk yürüyüş. en fazla 45 dk normal yürüyüş. sonra işime gidiyordum. akşamlarıda 5-6 gibi eve gelip dans ediyordum yaklaşık 1 saat yemek yemiyordum. bunu haftanın 5-6 günü yaptım çok faydasını gördüm.

zumba dansı için bende çok eskiden video indirmiştim halen onu yapıyorum. nete tekrar bakıp araştırayım.

canım hoşgeldin topiğe çok sevindim kalabalıklaşmaya başladı evet 2-3 senelik bir spor ama amerikada bir numaralı egzersiz imiş birlikte yapalım çok eğlenceli görünüyor

Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62

canım hoşgeldin aramıza hep bilrik te inşallah amacımıza ulaşırız ama ben de bu konuda deneyimli değilm suan da topikte benden deneyimliler var onların tavsiyesini dikkate alalım topiği açmaktaki amacımda buydu saten deneyimli arkadaşlara ulaşıp onların yardımlarından yaaralanmak yani hep beraber paylaşım yaparsak daha bilgili oluruz . bu arada arakadaş haklı bence ölçüler seni yanıltabilir o yüzden spora başla ama ölçüleri haftaya al ilk ölçü günümüz bu cuma olsun tmm

evet canım ben bugün akşam başlıyorum sende eşlik edersen sevinirim ölçülerimi yarın sabah yazayım bende hadi bakalım çok etkili imiş. bütün kaslar çalışıyormuş bende 73 kiloyum boyum 1,63 hemen hemen aynıyız sanırım dur ölçülerimide yarın sabah yazayım ne güzel oldu ya sen o videoyu ekleyebilirmisin peki yada hotmail versem bana gönderebilirmisin rica etsem öpüldün.

Tamam canım başlayalım benimde boyum 1.69 göğüs ameliyatı olacağım onacaklar 66olmak hedefim açıkcası bu günlerde vizelerinden dolayı yapamıyorum bu grupla hem kamçılanmışta oluruz cok ıyı olacak Youtube zumba dance class yaz çıkıyor canım indirmek istersen Youtube'da dediğimi açtıktan sonra en yukarıdaki adrese Youtube nın basına ss ekle ve enterla otomatık ındırme sayfası çıkmış oluyor eğer yapamazsanhotmailine atarım tatlım

Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62

Ben zumba dance class yapıyorum 50dk sürüyor cok faydalı diğerleri genelde kısa bide kalabalık olanlarda anlaşılmıyor bu bırebır anlatıyor

Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)

Arkadasım çok kişiye gerek bile yok ama gelen herkes faydalanır çünkü gercekten faydalı sana da yolunda devamlı basarılar

ben belimi tekrar incelmek istiyorum ...

cumadan beri yapıyorum ama bu aralar ölçemem :KK17: kızsal nedenlerden şişkinliğim var. haftaya yzayım ben benim göbek katmerlendi de :) bu sene sonsuza kadar kurtulmak sitiyorum.

bel 9 cm nasıl inceldi ya :)
formülü ne :) benim orantılı gittiği için tek bölgeden 9 cm çok güzel olurdu

Canım sadece 9cm belimden inceledim ama 4-5cm diğer bölgelerdende gitti esasında benim vücüt yapım eşit kalçam yoktur belim normal kalınlıkta bi tek üst bedenim büyük benim öndekiler yüzünden o yüzden benim her yerden gitti bakarsın senın sadece istediğin yerlerden gider bu arada benim ideal kilom 57yani daha yolum uzun

anladım canım ben 169 tl ye almıştım..indirmekle uğraşmak istemedim ki zaten linkte yok kopyalayıp nasıl göndericem dur yarın hastaneden bilgi işlemci arkadaşa bi sorayım oluyorsa eğer neden olmasın işini görsün yeter ki...ama şunu da söylim netten a tube indir video indirebilirsin sonra DVD.ye yazdırırsın o şekilde de olabilir zaman kaybetmeme açısından

ben de alabilirim spor slanuna vermektense dvd ye veririm :). dvd de evladiyelik :KK70: olur. nereden aldın msj atabilirmisin?

ben de alabilirim spor slanuna vermektense dvd ye veririm :). dvd de evladiyelik :KK70: olur. nereden aldın msj atabilirmisin?

yani bana da böyle daha mantıklı geldi..
sedalis:youtubedeki indireceğin linki o programnın link kısmına yapıştuırıyosun sonra o indiriyo
programın tam ismi.:a tube catcher bunu indir kur sonra ben tarif ederim sana ok

Tamam canım başlayalım benimde boyum 1.69 göğüs ameliyatı olacağım onacaklar 66olmak hedefim açıkcası bu günlerde vizelerinden dolayı yapamıyorum bu grupla hem kamçılanmışta oluruz cok ıyı olacak Youtube zumba dance class yaz çıkıyor canım indirmek istersen Youtube'da dediğimi açtıktan sonra en yukarıdaki adrese Youtube nın basına ss ekle ve enterla otomatık ındırme sayfası çıkmış oluyor eğer yapamazsanhotmailine atarım tatlım

evet canım ilk ölçü günümüz cuma olacak hazırlanın başlayalım benim ilk hedefimde 65 olmak şuan 72.7 kg bu kiloya 89 indim hedefime 7 kilo falan kaldı ama artık sıkılaşmam lazım ondan bu sporu yapacağım. youtube den dediğini yapmaya çalışacağım tmm. tşk ederim.

yani bana da böyle daha mantıklı geldi..
sedalis:youtubedeki indireceğin linki o programnın link kısmına yapıştuırıyosun sonra o indiriyo
programın tam ismi.:a tube catcher bunu indir kur sonra ben tarif ederim sana ok

tmm canım ama youtubede o kadar çok video varkı hangisi olduğunu hangisinin gerçekten yararlı olduğuna karar veremiyorum.o yüzden dvd leri rica etmiştim sana

tmm canım ama youtubede o kadar çok video varkı hangisi olduğunu hangisinin gerçekten yararlı olduğuna karar veremiyorum.o yüzden dvd leri rica etmiştim sana

tamam halletmeye çalışacam kendim becerebilsem keşke bi kere bilgsyara kopyalayım dedim parça parça attı arkadaşlara sorayımda sen o zamana kadar hugo mu ne öyle biri vardı onun kini indir

ŞUAN BENLE BİRLİKTE 5 KİŞİ OLDUK İSİM LİSTESİ YAPTIM CUMA GÜNÜ ÖLÇÜLERİ YAZALIM TAMAM MI

1-Sedalis
2-Durruyekta
3-seda_sivas
4- suskun_sultan
5- gozde_gorkem

hadi bakalım

bence yinede kilon güzel keşke o rakamları görebilsem ama benim amacım o kadar aşağı inmek değil yaa çünkü ben ellilerde çok çirkin oluyorum 60 olsam yeter inş.

benim boy kısa olunca o kilo bile fazla oluyor :)

ŞUAN BENLE BİRLİKTE 5 KİŞİ OLDUK İSİM LİSTESİ YAPTIM CUMA GÜNÜ ÖLÇÜLERİ YAZALIM TAMAM MI

1-Sedalis
2-Durruyekta
3-seda_sivas
4- suskun_sultan
5- gozde_gorkem

hadi bakalım[/QUOT
ben bi kaç defa jıllıean yaptım ama pek sevemedim sıkılaşmak için birebir zayıflamak için zumba daha mantıklı

X