Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

Valla ben de zorlandım.çok hızlı çünkü.rahatsız oldum.vazgeçtim.leslie ile yürüyüşe başladım.hem keyifli hem yapılası.zumba gibi değil.tavsiye ederim.
Yürüyüş yapıyordum bi ara ama sonra bıraktım bende başlayabilirim sizinle yürüyüşe çünkğ zumbayo hiç yapmadım :KK70:

Yürüyüş yapıyordum bi ara ama sonra bıraktım bende başlayabilirim sizinle yürüyüşe çünkğ zumbayo hiç yapmadım :KK70:
Tamam canım beraber yapalım.yalnız sana bir tavsiyem olacak.1 millik 2 millik 3 millik vodeoları izle.hangisini yapmak isyersen onu indir.ben hepsini indirdim.boşuna indirmiş oldum.keşke önceden izleyip uygulayıp karar verseydim.neyse artık geçti.iki gündür yapıyorum.yarın yaklaşık 45 dklık olanını yapıcam.onu indirdim bu akşam.

Merhaba arkadaşlar. 9 aylık evliyim ve tam 12 kilo fazlam var. Evlendiğimde 57 kiloydum şimdi 62. Ha bir ara da 65 i gördüm ne yazık ki:KK49: Hamile kalmaya çalışıyorum ama bu kiloyla kalırsam geri dönülmez yollara gireceğim :mad: Hedefim 50 kilo. Ölçülerimi yazıyorum

Şimdiki kilo : 62.4
Bel: 89
Göğüs: 98
Üst bacak: 57
Alt bacak: 32

Bu arada Nivea q10 sıkılaştırıcıya başladım bugün. Duştan sonra masaj yaparak sürüp streçledim. Evde yürüyüş bandım da var ama üşendiğimden kullanamıyorum. Kendime iki ay zaman tanıdım kilolarımı vermek için. Umarım burdaki arkadaşlarla beraber hedefimize ulaşabiliriz.En Büyük KK

Tamam canım beraber yapalım.yalnız sana bir tavsiyem olacak.1 millik 2 millik 3 millik vodeoları izle.hangisini yapmak isyersen onu indir.ben hepsini indirdim.boşuna indirmiş oldum.keşke önceden izleyip uygulayıp karar verseydim.neyse artık geçti.iki gündür yapıyorum.yarın yaklaşık 45 dklık olanını yapıcam.onu indirdim bu akşam.
Bende halettim onları :)
15 dk ile başlıyorum yarın bende
Sen ne zamandır yapıyorsun bunu faydasını gördün mü?

Bugün uyanır uyanmaz zumba videolarından birine başladım ama felaket ter attırıyor. Çok hoşuma gitti. 20 dakika dayanabildim. Zamanla daha da arttırırım herhalde. Zumbadan sonra 1 km lik yürüyüş, 40 mekik ve 20 kere ağırlık kaldırdım.

Daha önce yapmış mıydın? Bende dün 15 -20 dk yaptım ama ordakilerin yaptığıyla benimkinin hiç benzerliği yoktu :KK70:
cıkk ilk defa zumba denedim
ben daha önce just dance diye bir oyun var onun videolarını yapıyordum
bak şunlardan:)

seninki nasıldı ki?:)

en çok etki gösteren hangisi acaba bende başlamayı düşünüyorum da hangisinden başlasam

1 mile den başlamanizi öneririm eğer ilk kez spora baslayacaksaniz ilk birkaç gün onu yapmakta bile zorlaniyorsunuz sonra da yavaşyavayavaş arttirsiniz.bende gecen hafta başladim

X