- 16 Aralık 2008
- 214
- 1
- 316
- Konu Sahibi zekiyeerden
-
selam arkadaşlar bir buçuk aylık bir aradan sonra nihayet tekrar geri geldim... Uzun zaman ara verdim sağlık nedenleri ile ama bu arada kilo almadım çok şükür... Şimdi tekrar başladım bundan sonra her sabah bir önceki günün menüsünü yazacam ve sizlerden olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Çünkü siizn yorumlarınız bana ışık oluyor
canım tekrar hos geldın cok gecmıs olsun ınsallah kotu bıseyın yoktur
yenı baslangıcında yenı kılo kaybı dılerım saglıklı bı sekılde...
Sabah
1 bardak açık çay
3 dilim domates,
3 dilim salatalık
3 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
öğlen
1 tabak izmir köfte
1 çorba kaşığı pilav
Ara
1 kase salata
akşam
1 tabak Patates yemeği
1 kase yoğurt
Canim nacizane tavsiyem saglikli bir sekilde kastan degil yagdan kilo kaybetmen icin kahvaltilarina yagsiz peynir veya haslanmis yumurta ekle gune protein alarak guclu bir sekilde basla ozellikle yumurta hem gunluk protein ihtiyacimizi hemde demir ihtiva ediyor sac dokulmesi vs. gibi diyet sonrasi sorunlari yasamazsin
Canım rahatsız olan ben değildim babannemdi ameliyat oldu bizde kaldı bir ameliyata kadar gelen giden çok yoğun bir dönemdi işten eve gel bir sürü misafir onları ağırla hizmetlerini yap sabah tekrar iş akşam aynı şey tam bir döngü içinde bir bucuk ay geçti şimdi çok şükür iyi zaten büyük halam illede bende kalsın biraz dedi şimdi halamda bende biraz rahattladım ve tekrar spor ve diyet başladı çok şükür...
ıyı cok sukur canım cok gecmıs olsun
hata yuku agırdır Allah kımseyı elden ayaga dusurmesın
ıyı devam etmene cok sevındım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?