• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zsozdoğru'nun Diyet Günlüğü

platesten olabilir bende yoga yapıyorum her ders sonu kamyon çarpmış gibi oluyodum :14: ama vücut bir süre sonra alışıyor.

platesten olabilir bende yoga yapıyorum her ders sonu kamyon çarpmış gibi oluyodum :14: ama vücut bir süre sonra alışıyor.

Dün akşam mola verdim ve spor salonuna gitmedim. Eve gider gitmez de ayakalrımı uzatıp yattım bu sabah agrım kalmamıştı akşam tekrar gidecem spor salonuna ve hocama soracam bekli agrı kesici işe yarar platesten sonra bir iki haftaya kadar vucut alışır diye umuyorum vazgeçmek yok ben 50 kilo ya düşecem inşallah

evet cnm ama bunca zaman ağrısız sızızız oturdukta ne oldu,
hiç olmazsa şimdi yağlarımız eriyo:21:

evet cnm ama bunca zaman ağrısız sızızız oturdukta ne oldu,
hiç olmazsa şimdi yağlarımız eriyo:21:

Ahhhh Ahhhh doğru söze ne denirki haklısın dün spor hocamla konuştum inadına spor yapman ve ara vermemen gerek dedi zaten acıya acıya alışacakmış :52::52::52::52:
Şimdi başka bir problem çıktı oda her ay başımıza gelen şey regl oldum bu seferde kasıklarımda ağrı var :53::53::53: ... Ama asıl sorun şu bu dönemdede spor yapmalımıyım ve hangi dozda yapacam acaba bilen yardım etsin lütfen

benim yoga öğretmenim regl zamanları derse gelmemizi istemiyor. Yoga kan dolaşımını hızlandırdığı için kanamayı artırabilirmiş :50:, aynı şey platestede geçerli olabilir bilemiyorum. Ben regl iken mutlaka evdeki yürüyüş bandında yavaş tempoda yürüyorum ama benim pek kasık ağrım olmaz. Çok fena isen 1, 2 gün dinlen bence. hem regl zamanı mezebolizma hızlanır yediğine dikkat ederek daha hızlı kilo verebilirsin.

Yarın tam 2 hafta olacak diyet ve spoara başlayalı bir tek muharrem ayı olduğu ve her evde aşure yapıldığı için ve aşureye dayanamadığım için ara ara aşure yüzünden bozdum diyeti hoş asla akşamları yemedim gün içinde yedim ve akşam sporumu fazla tuttum fakat bu pişman olmama engel olmadı tabiii :30::30::30: Onun dışında iyi gidiyorum sporumu ihmal etmiyorum en azından :52::52::52::52: 11 gün sonra tartıya çıkacam en azından 3 kilo vermiş olmayı umuyorum

Yarın tam 2 hafta olacak diyet ve spoara başlayalı bir tek muharrem ayı olduğu ve her evde aşure yapıldığı için ve aşureye dayanamadığım için ara ara aşure yüzünden bozdum diyeti hoş asla akşamları yemedim gün içinde yedim ve akşam sporumu fazla tuttum fakat bu pişman olmama engel olmadı tabiii :30::30::30: Onun dışında iyi gidiyorum sporumu ihmal etmiyorum en azından :52::52::52::52: 11 gün sonra tartıya çıkacam en azından 3 kilo vermiş olmayı umuyorum

ayy 11 gün nasıl sabredecen :))) ben sabah akşam tartılıyorum... hatta sabah en az beşkere çıkıyorum tartıya. Aynı rakamı beşkere görmezsem inanmam :))))) Utanmasam tartıyıda koycam çantama işe getircem :)))

ayy 11 gün nasıl sabredecen :))) ben sabah akşam tartılıyorum... hatta sabah en az beşkere çıkıyorum tartıya. Aynı rakamı beşkere görmezsem inanmam :))))) Utanmasam tartıyıda koycam çantama işe getircem :)))
ayyyyyyyyy çok zor oluyor ama ya istediğim rakamları göremezsem diye korkuyorum 60 kilo idim ilk tartıldığımda sonra ki tartılmamda en az 57 yi görmek istiyorum... Ayda 3 kilo versem 3 ayda 9 kilo eder ondan sonraki 3 ayda 1 er kilo versem 6 ay sonra 12 kilo vermiş olurumki buda 6 ayın sonunda 48 kilo oldum demektir... Ayyyyyyyyy ne ince hesap yaptım dimi işte böyle hesap yapıp yapıp kendimi gaza getiriyorum :52::52::52::52::52:

Selam arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama diyete devam. Ara ara kaçamak yaptım kendimden utanıyorum :26: :26: :26: :26: ama spor ile bunu telafi ettim kaçamak yaptığımda kendime ceza verip sporu yarım saat uzattım :52: :52: :52:

Bu sabah ki mönüm
1 parça peynir
1 dilimTam tahıllı ekmek
3 dilim domates
4 küçük parça salatalık
3 zeytin açık ve şekersiz çay

Birde her sabah 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığının yarıs kadar balı ılık suya atıp içiyorum.....

Kendim yazıyorum kendim okuyorum ama vazgeçmicem haftaya çarşamba akşamı tarıya çıkacağım günü bekliyorum inşallah istediğim kiloyu vermiş olurum...

Offff yaaaa ögle yemeğinde patlıcan musakka pilav yoğurt vardı nasıl mönü ama pilav almadım sadece azıcık musakka ve yogurt aldım yoğurt yağlı idi onunda hepsini yemedim tabi ara ögün portakalım var birde çekmecemde mavi yeşil yulaflı bisküvi

bayılırım musakkaya helal olsun pılavda tutmussun kendını ben bı sure pılav yapmayı dusunmuyorum esım cok sevıyo ama yemesın umrumda degıl cunku pılava dayanamam.

Öğlen yemeğinde börek yapmışlar kendimi zor tuttum valla :)))))))))))
hela sana kız:46:
Offff yaaaa ögle yemeğinde patlıcan musakka pilav yoğurt vardı nasıl mönü ama pilav almadım sadece azıcık musakka ve yogurt aldım yoğurt yağlı idi onunda hepsini yemedim tabi ara ögün portakalım var birde çekmecemde mavi yeşil yulaflı bisküvi

bugün herkes sana karşı savaş açmış,öğlen börek,akşam musakka pilav:20:
ama iyi dayanmışın,böle devam...

Direk mevzuya dalmak istedim okuyunca 6gün spor çok fazla tabi eğer sporcu bi kişiliğin varsa ben bırakmam düzenli yaparım diosan o ayrı.Vucudunu düzenli spor yapmaya alıştırıosun bianda taş vucudun olcak ama bıraktığın an sarkarsın yani tabi bence spor hocanada sor.Mesela erkekler böyle yapıo bianda protein tozu alıp yaza iki ay kala aşırı spor yapıolar sonra yazbitince vucut bi sönüo tek kalan yağlı memeler oluyo:52: Bende biara spora gitmiştim kollarım falan sıkılaşmıştı baya sporu bi bıraktım kollarım yağlandı ve sallanmaya başladı ki öncesinde benim kollarımdan yana bi şişkoluğum bişeyim hiç olmamıştı.Kusura bakma biraz moral bozmuş gibi oldu ama bildiklerimi paylaşmak istedim.Hocana danışsan o daha iyisini bilir tabi.Buarada menülerin çok güzel sporlada destekliyosun çok başarılı olucandan eminim.İyi kilo vermeleeer:129:

Direk mevzuya dalmak istedim okuyunca 6gün spor çok fazla tabi eğer sporcu bi kişiliğin varsa ben bırakmam düzenli yaparım diosan o ayrı.Vucudunu düzenli spor yapmaya alıştırıosun bianda taş vucudun olcak ama bıraktığın an sarkarsın yani tabi bence spor hocanada sor.Mesela erkekler böyle yapıo bianda protein tozu alıp yaza iki ay kala aşırı spor yapıolar sonra yazbitince vucut bi sönüo tek kalan yağlı memeler oluyo:52: Bende biara spora gitmiştim kollarım falan sıkılaşmıştı baya sporu bi bıraktım kollarım yağlandı ve sallanmaya başladı ki öncesinde benim kollarımdan yana bi şişkoluğum bişeyim hiç olmamıştı.Kusura bakma biraz moral bozmuş gibi oldu ama bildiklerimi paylaşmak istedim.Hocana danışsan o daha iyisini bilir tabi.Buarada menülerin çok güzel sporlada destekliyosun çok başarılı olucandan eminim.İyi kilo vermeleeer:129:

Morel bozmadın canım tam tersi burda sizlerin deneyimlerini ögrenmenin bana katkısı çok büyük oluyor.... haftanın 6 günü spor yapmamın tek sebebi oturarak çalışan biri olmam. Muhasebeciyim ve devamlı bilgisayar başındayım hareket sıfır heleki öğle tatili olmaması yemekten hemen sonra tekrar masa başına geçmem benim yağlarımda fazla etken hani sporla bu açığı kapatıyım diye düşündüm... Asla kas istemiyorum yani en azından ben kaslı olmak istemiyorum. Kas erkeğe yakışıyor bence :17: :17: :17: :17: Tek derdim göbek çevremdeki yağlanma bunun içinde mekik çekmek istedim ama sırt kaslarım zayıf olduğu için omurilikte acayip acıma hatta yanma oluyor mekik çekemiyorum. Şİmdi tek sırt kaslarımı güçlendirmek mekik ve yürüme bandı ile göbek yağlarımdan kurtulmak.. Ama akşam spor hocamla senin söylediklerini paylaşıp programımı tekrar gözden geçirmek olacak yardımın için teşekkür ederim canım

Öglen menüm :56: :56: :56:

Haşlanmış tavuk,
pilav
kabak tatlısı

Fakat ben sadece haslanmış tavuk yedim... Tavuk haşlanırken içine patates havuç ve yeşillikler atılmış, ustaya rica ettim patatesinden koymadı tabağıma sadece çorba niyetine suyunu biraz fazla aldım...

Ara öğün olarak portakalım var :52: :52: :52: :52:

merhaba canım dün topiğine gireceğim demiştim ama giremeden internet gitti ve ben tekrar giremedim
menüne baktım öğlen menün gayet güzelll
boyunu merak ettim neden 60 kilodan 46kilolara düşmek istiyorsun çok azdeğlmi

Öğlen yemeğinde börek yapmışlar kendimi zor tuttum valla :)))))))))))

yaa geçen gün misafirlerim geldi benim de. dışarda yemek zorundaydık. neler yediklerini sayayım da aklın başından çıksın. :1::1::1::1::1: ''ramiz köfte- lahmacun- izmir sandviç- pişmaniye- kıymalı börek-kingburger'' kaldıkları süre boyunca bunları yediler. her öğün birini:5::5::5: ben de karşılarında ''salata- yoğurt- su'' tükettim. aç değilim filan dedim. gel de delirme:1::1::1::1::1::1::1::1: kokularını çektim içime :1::1::1: ayrıca geçen gün bişey sormuşsun balım ona cevap verdim bi kürle ilgiliydi sanırım. okudun mu haberin var mı bilmiyorum. öptümm:38::38::38::38::38::38::38:

Son düzenleme:
Back