• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zsozdoğru'nun Diyet Günlüğü

Evet canlarım şimdi herkesten yorum bekliyorum çünkü sonuçları açıklıyorum.....

Öncelikle ben ilk kilomu yanlış hatırlıyormuşum aşağıda ilk kilo ve sonraki kilomu yazıyorum...

28/11/2011 ilk kilo 61.400
29/12/2011 kilo 59.300
fark 2.100 gram ve bunun hepsi yağdan gitmiş..... Bir sonraki analiz 1 ay sonra

bir ayda bu kilo vermek uygunmudur azmı vermişim acaba, aslında hızlı kilo vermek istemiyorum çünkü hızla verilen hızla alınıyor ama ben ayda 3 kilo veririm diye düşünmüştüm sonuçları görünce hayal kırıklığına ugradım ilk önce ama spor hocam oldukça iyi dedi. Şimdi sizlerin fikirlerini bekliyorum..Sizin fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar

Merhaba Zsozdoğru ;

Günlüğünü baştan sona okuyamadım ama ara ara baktım , sanki meyve ve süt ürünleri az gibi geldi bana.Kış dönemi vücut direnci düşük olduğundan dolayı daha çok ihtiyaç duyuyor bence ,ayrıca doktor bir arkadaşım diyet yapılırken süt ve süt ürünlerinin kısılmasının tamamıyla yanlış olduğunu söyledi gün içerisinden en az 5 porsiyon süt veya süt ürünleri kullanmak gerekiyor. Miktarları azaltılarak kullanılabilir ama yaş ilerledikçe bayanlarda kemik erimesi başladığından kesinlikle ihmal edilmemesi gereken birşey.

Bence menülerine biraz daha süt ,ayran ,yoğurt veya peynir ekleyebilirsin.

Azmin hiç bitmesin :)

Merhaba Zsozdoğru ;

Günlüğünü baştan sona okuyamadım ama ara ara baktım , sanki meyve ve süt ürünleri az gibi geldi bana.Kış dönemi vücut direnci düşük olduğundan dolayı daha çok ihtiyaç duyuyor bence ,ayrıca doktor bir arkadaşım diyet yapılırken süt ve süt ürünlerinin kısılmasının tamamıyla yanlış olduğunu söyledi gün içerisinden en az 5 porsiyon süt veya süt ürünleri kullanmak gerekiyor. Miktarları azaltılarak kullanılabilir ama yaş ilerledikçe bayanlarda kemik erimesi başladığından kesinlikle ihmal edilmemesi gereken birşey.

Bence menülerine biraz daha süt ,ayran ,yoğurt veya peynir ekleyebilirsin.

Azmin hiç bitmesin :)

Teşekkür ederim canım aslında haklısın sabahları peynir yemek dışında aklıma geldikçe akşamları yarım yağlı süt ve tarçın içiyorum ama utanarak söylüyorum çok değil... Yoğurdu çok sevmeme ragmen 3-4 kaşıktan sonra bende miyde bulantsı yapıyor...Ama kesinlikle tavsiyeni dikkate alacam en azından akşamları mutlaka süt içmeye gayret edecem... 3-4 kaşıkta olsa yoğurt yemeğe başlıcam...

eger gobegın varsa yogurt erıtıyomus yagları dıyetısyen sayfalarından okudum...ben hergun 2 kase yemeye dıkkat edıyorum...sevgıler hayırlı cumalar bu arada arkadasım..

Evet canlarım şimdi herkesten yorum bekliyorum çünkü sonuçları açıklıyorum.....

Öncelikle ben ilk kilomu yanlış hatırlıyormuşum aşağıda ilk kilo ve sonraki kilomu yazıyorum...

28/11/2011 ilk kilo 61.400
29/12/2011 kilo 59.300
fark 2.100 gram ve bunun hepsi yağdan gitmiş..... Bir sonraki analiz 1 ay sonra

bir ayda bu kilo vermek uygunmudur azmı vermişim acaba, aslında hızlı kilo vermek istemiyorum çünkü hızla verilen hızla alınıyor ama ben ayda 3 kilo veririm diye düşünmüştüm sonuçları görünce hayal kırıklığına ugradım ilk önce ama spor hocam oldukça iyi dedi. Şimdi sizlerin fikirlerini bekliyorum..Sizin fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar

ay bunu yenı gordum yok hayatım kılonun yavas gıdenı makbul ve kalıcıdır..ınsallah devamıda gelır..

Teşekkür ederim canım aslında haklısın sabahları peynir yemek dışında aklıma geldikçe akşamları yarım yağlı süt ve tarçın içiyorum ama utanarak söylüyorum çok değil... Yoğurdu çok sevmeme ragmen 3-4 kaşıktan sonra bende miyde bulantsı yapıyor...Ama kesinlikle tavsiyeni dikkate alacam en azından akşamları mutlaka süt içmeye gayret edecem... 3-4 kaşıkta olsa yoğurt yemeğe başlıcam...

İhmal etme :) emin ol faydasını görürsün zararını değil :) eğer süt yoğurt sevmiyorsan kefirde içebilirsin...

Son düzenleme:

İhmal etme :) emin ol faydasını görürsün zararını değil :) süt yoğurt yiyemiyorsan kefir deneyebilirsin...

Şimdi öğle yemeğimi yedim...
2 parça ızgara tavuk
1 Çorba Kaşıgı Pilav (kaşığımla ölçerek arkadaşımın tabağından aldım ustaya bıraksam bir kepçe koyuyor)
az bir salata

ara öğün içinde bir kase salata aldım mutfaktan üstüne 1 adet ızgara tavuk dilimledim sardım sarmaladım yukarı yanımda çıkardım saat 4-5 gibi onu yiyecem...

Ve tabiki yeşil çay ve beşi biryerde çayımıda ihmal etmiyorum saat 11 gibi bi tane içtim şimdi şekersiz türk kahvesi ve bir iki saat ara ile çaylara devam...

Bu akşam yılbaşı bizde çok fazla kutlanmaz ama yine bir hazırlık olur tüm gece televizyon karşında bişey atıştıracak bişey hazırlanır ayyyy bu akşam zor geçecek verdiğimi almasam bari yarın spor salonuda kapalı... Diye kola ve diyet bisküviler alayım diyorum en azından millet annemin yaptığı pasta böreği yerken bende onlarla kandırıyım kendimi :50::50::50::50::50:

cnm 2 kilo az gelebilir gözüne ama sadece yağdan olması her şeyi iyi yönde değiştiriyor. :21: seni başlangıcımız ve hedeflerimiz benzer olduğu için düzenli takip ediyorum. ben temmuzun 2inci haftası 60 kilo ile başladım şimdi 51 kiloyum,hevesle 45 i görmeyi bekliyorum. oldukça yavaş ve takıla takıla geldim zaten geçmiş yazılarımda da şikayetlerimi okuyabilirsin. haftalardır kilom değişmedi diye :9: ama böylesi daha makbul çabuk giden çabuk alınır.

Herkese selam kızlar kusura bakmayın yılbaşı nedeni ile acayip yogun dönemler geçiriyorum o yüzden 2-3 gündür kk giremedim... Öncelikle Tekrar herkese iyi yıllarrrrrrrrr

Bu sabah kahvaltım

1 adt.tam tahıllı (susam yok) simit
1 dilim peynir...
3 dilim domates
3 dilim salatalık
3 adet siyah zeytin
Acık ve şekersiz çay

Herkese selam kızlar kusura bakmayın yılbaşı nedeni ile acayip yogun dönemler geçiriyorum o yüzden 2-3 gündür kk giremedim... Öncelikle Tekrar herkese iyi yıllarrrrrrrrr

Bu sabah kahvaltım

1 dilim peynir...
3 dilim domates
3 dilim salatalık
3 adet siyah zeytin
Acık ve şekersiz çay

harika bir kahvaltı...bayıldım ne diyeyim. Tam gaz devam cnm.Süpersin sen.

Bu sabah kahvaltım

1 dilim peynir...
3 dilim domates
3 dilim salatalık
3 adet siyah zeytin
Acık ve şekersiz çay

süpersin canımm
ne çok simit çeşiti varmış benim tek bildiğim klasik simit:1:

Selammmm Kızlar beni bugunlarde biraz idare edin muhasebeci olmanın zorluğu açılış kapanış derken kafayı sıyırdım:36::36::36::36::36: ne ise bir haftaya kadar toplar dönerim aranıza...

İşlerdeki yoğunluktan son hafta ne yazıkki sporada düzenli gidemedim, mesaiden dolayı düzensiz yemek saatleri cabası bu kadar engele rapmen elimden geldiğince dikkat ediyorum en azından hamur işinden pilav makarnadan yağlı yemeklerden uzak duruyorum...

sabah kahvaltım...
1 dilim çavdar ekmeği
3 dilim domates
3 dilim salatalık
3 zeytin ve açık şekersiz çay

öğlen menüm...
2 adet haşlanmış but

bir saat sonra bir adet elma ve beşi biryerde çay

Hadi bakalım gayet iyi gidiyorsun ,muhasebeci olmanın zorluklarını hele yıl devri muhabbetlerini iyi bildiğimden Allah yardımcın olsun diyorum...sende benim gibi dağılmışsın bu yeni yıl yüzünden.
Kolay gelsin...bu arada diyet iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla , devamı güzel gelsin.

Kızzzllllaaaarrrrrrrr acil yardıma ihtiyacım var..... Yarın lisedeki arkadaşlarımla brunch yapmaya karar verdik daha doğrusu onlar karar verdi bende çogunluğa uydum. Ve acayip korkuyorum 101 çeşit kahvaltılık şimdiden gözümü döndürdü... Bana yardm edin nasıl atlatırım bu kahvaltıyı nelerden uzak durayım neleri yemeliyimki verdiğim kiloları geri almayım... mesela omlet yiyebilimiyim, onun yerine haşlanmış yumurtamı tercih edeyim. ayy benim için bir menü oluşturun bana kalırsa heran herşey olabilir :((((

Kızzzllllaaaarrrrrrrr acil yardıma ihtiyacım var..... Yarın lisedeki arkadaşlarımla brunch yapmaya karar verdik daha doğrusu onlar karar verdi bende çogunluğa uydum. Ve acayip korkuyorum 101 çeşit kahvaltılık şimdiden gözümü döndürdü... Bana yardm edin nasıl atlatırım bu kahvaltıyı nelerden uzak durayım neleri yemeliyimki verdiğim kiloları geri almayım... mesela omlet yiyebilimiyim, onun yerine haşlanmış yumurtamı tercih edeyim. ayy benim için bir menü oluşturun bana kalırsa heran herşey olabilir :((((

cevap vercektim ama büyük ihtimal olan olmuştur yaklaşık 20 çeşidi miğdendedir.Buarada öyle durumlarda izin veriyorum kendime yiyorum ertesi gn cok az yiyip dengelemeye çalışıorum

cevap vercektim ama büyük ihtimal olan olmuştur yaklaşık 20 çeşidi miğdendedir.Buarada öyle durumlarda izin veriyorum kendime yiyorum ertesi gn cok az yiyip dengelemeye çalışıorum

Canım arkadaşım hastalandı o yüzden bu haftaya erteledik yani cevapları hala bekliyorum... Hoş bu seferde ben çok fena hastalandım inşallah pazara kadar iyi olurum yoksa bu sefer kızlar kazan kaldıracak

Çok fena grip oldum bol bol meyve suyu iç dedi doktor evde iken kendim sıkıyorum içiyorum ama iş yeri için hazır aldım... Üstelik birde ilaç alıyorum, yemeklerimde hala ekmek pilav makarna yok ama verdiğim kiloları geri alacam diye aklım çıkıyor çünkü 2 gündür spor falanda yapamıyorum, spordan vazgeçtim yerimden kalkamıyorum her yerim kırılıyor....

Böyle hastalık durumlarında diyeti bozmadan bol vitamin ve bağışıklık sistemini güçlendirecek ne yapıyorsun acaba

Çok fena grip oldum bol bol meyve suyu iç dedi doktor evde iken kendim sıkıyorum içiyorum ama iş yeri için hazır aldım... Üstelik birde ilaç alıyorum, yemeklerimde hala ekmek pilav makarna yok ama verdiğim kiloları geri alacam diye aklım çıkıyor çünkü 2 gündür spor falanda yapamıyorum, spordan vazgeçtim yerimden kalkamıyorum her yerim kırılıyor....

Böyle hastalık durumlarında diyeti bozmadan bol vitamin ve bağışıklık sistemini güçlendirecek ne yapıyorsun acaba

cok gecmıs olsun canım benım Allah ım sıfa versın olsun ıyles devam edersın kaldıgın yerden...

Back