Zsozdoğru'nun Diyet Günlüğü

Canım benim boyum 1.55 nette hesaplama yaptırdım.. yaş kilo rakamlarını girince İdeal kilomun 48 olduğu çıktı...

şimdi ustadan ögrendim yemekte bamya-pilav ve çacık varmış... Bizim iş yerine alınan yoğurtlar tam yağlı olduğundan cacık az bi şey ve bir tabak bamya yiyebileceğim anlaşılan dur ben mutfaga inip birde yerinde göreyim şu yemekleri

Kızlar ideal kilo hesaplayıcıların verdiği sonuçlara okadar takılmayın bende 53 çıkıorum ama biliyorumki 55ken çok güzel oluyorum gayette zayıf görünüorum morelinizi bozmayın.

Ayrıca yağlı yoğurt yagsız yoğurt arasında çokta kalori farkı yok ye ye bişey olmaz tek fark light yoğurtlar göbek bölgesindeki yagları daha hızlı yakıyo menün güzel bence

Bir tabak bamya küçük bir kase cacık bügun ki öglen yemeğim birazdan şekersiz bir türk kahvesi saat 4 gibide yeşil çay işten çıkmadan yani 6 gibi beşi biryerde çayı içmeyi planlıyorummm....

birde biri bana kilo almak bu kadar kolayken niye vermek için bu kadar çaba harcıyoruz anlatabilirmi

offff offfffff onu banada bi anlatsalar

valla dogru demıssın bak bugun spor yapmadım ya kesın aksama 1 kılo almıs olurum ..

Sabah kahvaltım tam tahıllı sandaviç ekmeğinin içine (ekmek küçük boy) beyaz beynir domates salatalık ve koca bir bardak şekersiz çay...

Son düzenleme:
Şimdi ocağa su koydum kendime bir fincan beşi bir yerde demlicem aslında tadını pek sevmem ama yapacak bir şey yok tartılmaya 2 gün kaldı ve en az 3 kilo vermiş olmak istiyorum....

Akşam tartıya çıkacam tam 1 ay sonra bakalım sonuç ne olacak ilk tartım 60 idi bunun 18 yağ.... Normalde 1 ay içinde en az ve en çok kaç kilo verilir acaba ayyyy çok merak ediyorum... Spor hocam en az 3-4 saat öncesinden yeme ve içme işini kesin dedi çünkü ilk tartılmada o şekilde olmuştu 3-4 saatten öncesinden yeme ve içme yapmadık. Biraz dan yemeğe inecem size menü (bu arada menü mü yoksa mönü mü bilen varmı ) göreyim sizinle paylaşıcam

1 ay sonra ılk defamı tartılacaksın ıyı sabırlısı valla... sence verdınmı farkeden bısey varmı yanı

1 ay sonra ılk defamı tartılacaksın ıyı sabırlısı valla... sence verdınmı farkeden bısey varmı yanı

Bir ayda bir analiz yaptırıyorum desek daha yağ kas oranını falan ölçüyorlar spor salonunda.... Bende farkeden şey ise artık artık oturduğumda pantolonumun sıkması ve belimin üstünde oluşan izlerin artık olmaması ve rahat giyiyor olabilmem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…