Zsozdoğru'nun Diyet Günlüğü

zekiyeerden

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
214
1
316
Merhaba arkadaşlar 1 hafta oldu tekrar rejime başladım ve desteklerinize ihtiyacım var...

İlk işim bir spor salonuna yazılmak oldu... Haftada 6 gün spor salonuna gidip yürüyüş yapıyorum ilk hafta sadece 20 dakika yürüş bandı 10 dakika bisiklet ve 5 dakika eliptik kondisyon aleti ile başladım 2.hatfa yürüyüşü 40-45 dakkikaya diğer aletleride 5 dakika artırdım. Aynı zamanda spor salonunun stüdyo derslerine başladım (plates, dans kondisyon ) haftada 2-3 kezde 10 dakika sauna ve nem odasına girmeye başladım..

Tabi aynı zamanda diyet (ekmeğin pilavın ve makarnanın tadını unutcam bu gidişle... :))) ...)

sabahları bir dilim kepek ekmeği,bir dilim beyaz peynir 2-3 zeytin ve salatalık...

Öğlenleri iş yerimde çıkan yemekte ise sadece sebze yada et ne çıktı ise menüde sadece yemeği alıp yanında verilen pilav makarna tatlı gibi diğer şeyleri almıyorum.. Salata varsa eğer alıyorum ama yemiyorum akşam üstü saat 4-5 gibi yiyorum salatamı tabi kesinlikle yağı boca etmiyorum sadece bir iki damla o kadar...

Akşam ise aynı şekilde annemin yaptığı yemek ne ise sadece yemeği yiyorum yada sadece çorba içiyorum....

aynı zamanda buda tavsiye edilen kişisel yağ yakma çayına başladım bugün.. 28 Kasım daki ölcümlerim 60 kilo idim 18 kilo yağ vardı bakalım 28 aralıktaki ölçümler nasıl çıkacak... Burda paylaşmaya devam edecem öykümü

Sizinde önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar spor salonuna dünya para bayıldım :))))) işe yarayacak her öneriye şiddetle ihtiyacım var....

Spora neden para bayıldın
Biz burda leslie teyze ile evde yürüyoruz az yiyoruz öğün atlamıyoruz.
Valla da veriyoruz

tebrik ederim balım.. spor salonları cidden çok pahalı... ben de 160liraya yazılmıştım. bi daha yazılmayacağım. evde yapıyorum. spor salonunun gürültüsünden nefret ediyorum çünkü. bir de orda çok zamanım geçiyor benim. giyin-çıkar-saunaya gir-duş al vs vs derken darallar geliyor ve her gün 5 saatim orda geçiyor. yolda git- gel derken.. okula yetişemiyorum bu sefer. evde eliptikle yapıyorum.. videolarla yapıyorum.. hadi hayırlısı. günlüğüme beklerim tatlım:)

Spora neden para bayıldın
Biz burda leslie teyze ile evde yürüyoruz az yiyoruz öğün atlamıyoruz.
Valla da veriyoruz

ahhhhh ahhhhh sorma ben muhasebeciyim yani işim masada oturmak sabah 9 akşam 18 mesai saatlerim ve işim eve uzak olduğu için sabah akşam toplam 6 arabaya binmem gerekiyor sabah işe yetişme akşam eve gitme telaşı yüzünden yürüyüş yapma gibi bir şansım olmuyor spor salonu akşam saat 11 kadar açık akşam saat 8 de eve gidebiliyorum salon evime yürüme mesafesi 15-20 dakika eve gidip spor çantamı kapıp doğru salona en az 2 saatimi orda geçiriyorum... Erkek kardeşimde yazıldı ve arabası var giderken kendim gidip akşam onu arabası ile eve geliyorum ki kış ortası soğukta hasta olmıyım birde

evde yürüyüşten bahsetmiş fıstıgım. evde ekran karsısında yapıyosun o bahsettiği şeyi.:)

kız bahsettiğim evde yürüme+ spor porgramı :)

Evde yürüyüş için spor aletim yok alsamda evde koyacak yerim yok evim küçük çünkü 12 aylık üyelik için 1100 lira verdim mecburen

herhangi alete ihtiyacın yok canım.
bak burdan indir izle bi tanesini.

Neyse link verilmiyor.
Googleye leslie sansone yaz.
3. linke tıkla küçültülmüş linkler diye.

Son düzenleme:
özet olarak şöyle bi link vereyim ben sana bebişim.. bi bak.. böyle videolar işte

Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube
Canım akşam plates dersinde bu video ile ilgili hocamla konuştum ve bana bir püf noktası verdi... Hatta yolda yürürken bile yapabileceğimiz bişey bu püf nokta ise çok basit nefes nasıl nefes almam ve vermem gerektiği nefesimi verirken göbek deliğimi içeri geçecek şekilde çekmemi ve göbeğimi kasarak bu hareketleri yapmamı söyledi böylece göbek yağlarını daha kolay eritebileceğimi söyledi... Plates zeten bir tür nefes egzersi doğru nefes alıp vermek... birde buna plates hareketleri eklenince sonuç mükemmel çalışan kaslar ve sıkışlama....

Herkese hayırlı haftalar
Sabah mönü:
1 adet.tam tahıllı simit
1 dilim peynir
3 dilim domates
3 dilim salatalık
şekersiz çay

Dün akşam plates yaptım ve hala karın kaslarım ağrıyor ama vaz geçmek yok tabi. Dün akşam bir şey farkettim çok sevindim bir pantolonum vardı kumaş rahat giyiyordum ama düğmesini kapattığımda ve oturduğumda bel bölgesinde pantolun sıkıyor ve iz yapıyordu hatta iz yapmaktanda öteye resmen kızarıyordu hani çorap yiyersiniz ve çorabın lastiği iz yaparya aynen öyle aynı pantolunu dün tüm gün giydim ama akşam her hangi bir iz yoktu belimde çok sevindim.... ben bu işi başaracam inşallah tabi yardımlarınız sayesinde kızlar sizlerin başarı öykülerini okudukça vanada gayret geliyor valla

İlk güzel haber geldi bile maşallah tatlım. Daha o pantolonun sana çok bol geldiğini artık giyemeyeceğini paylaşacaksın bizlerle. bekliyorum takipteyim ona göreee

Bu kadar azimli olman çok güzel umarım hiç kaybetmezsin ve kilocukların hızla gider. Bende temmuz ayından beri 8 kilo verdim. Arada tıkanma dönemlerim oldu tabi hatta şimdide haftalardır aynı kiloda kalmış durumdayım yine ama pes etmek yok sporu da artırıcam gidicek kilolar!

Kızlarrrrr p.tesi ve salı akşamı platese katıldım... Şuan karın agrsından ölüyorum, platesle ilgisi varmıdır acaba karın kaslarıma çokmu yüklendim diye düşünmeye başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…