Aradan 6 geçmesi bence aranızdaki kırgınlığın soğuması olayların unutulması açısından çok daha iyi bence gidip konuşmanın aranızı düzeltmenin tam sırası.
Eminim o da seni çok özlüyordur.
:1hug:
esinizin boyle birsey yapmasi size saygisizlik.esin diye hakki yok boyle birseye.ben olsam cok kizardim..yanilmiyorsam esine herseyi anlatmissin yada arkadasinla ilgili birseyler anlatmissin.o sigara iciyor sende dayanamayip iciyorsan bu arkadasinin sucu degil bana gore..kimse kimseye zorla yaptiramaz.Allah korusun :Saruboceq:birgun esinle ayrilirsan veya dara dusersen bir bakmissin cevrende dertlesecegin.arayacagin kimsen kalmamis..
Bence nolursa olsun arkadaşınla görüş aytencim eminim herşey iyi olacak.
Eşine de herşeyi kabullenmek düşecek.
Madem eskiden hatalar yaptın o eskidendi artık sen özgür bir bireysin... Kaç yaşındasın üstelik onun eşisin ileride bir gün çocuğunuz olacak onu da yetiştirmene de mi güvenmeyecek?
Evlilikte saygı ve güven çok önemli.
Gurur yapma ve bence konuş arkadaşınla.
Emin o da sana 1 adım atacaktır. Seni ilk özründen sonra terslediği için çok pişmandır kesin...
canim senin baska bir konunu daha okumustum.o e$in zaten sana yaptiklariyla cizmeyi coktan a$mi$ti.bence artik onun son durumundan sonra iplerin senin elinde olmasi lazim.yanilmiyosam zor da olsa onu affetmistin.arkadasinlada araniza girmesine firsat verme.git arkadasina al kar$ina ve bütün olanlari konu$.eminimki seni anlayacaktir.dostluklar kolay kazanilmiyo.sevgiyle kal.
her isine karistirma..ben aramizin acilacagini bilsem bile isime karistirmamak icin inadina konusurum.sigra vs.de tuketmem laf ettirmemek icin.arkadasinin sana zarari yoksa neden hayatindan cikaracaksin.arkadasinda uzuluyormus.sen bir laf atsan belki degisir durumunuz..dost kolay bulunmuyor..
bencede özür dilemelisin sonuçta o senin faso fiso arkadaşlarından biri değilmiş 15 yıllık bi arkadaşlık var ortada
valla ilk yorumllardan birinde okudum ona aynen katılıyorum kocan önemli gerisi fasa fiso...
ben olsam bende dileyemezdim 2 .kez sonuçta sen gidip dilemişsin ayrıca ben yazdıklarından
eşinin haklarına saygısızlık değil seni korumaya çalıştığını gayet açık anladım yanlışlar yaptım kendimi
fazla kaptırdım demişsin bence bu durumda seninde biraz dikkatli olman gerek.. arkadaşında bunu
eşinin yazdığından dolayı olayı birde senden dinleme zahmetine girebilirdi bence cnm...
eşimde arkadaşımda hatalı biliyorum
ama ben arada kalmak istemiyorumm
müslümanın kardeşiyle,arkadaşıyla 3 günden fazla küs kalması caiz değilmiş
ben gene özür dileyip üstümdeki yükü atmak istiyorum
suç bende olmasada
:1closedeyes:
sen özür dileyeceğine,eşine özür diletmen gerekli.arkadaşından özür dilemen hiç birşey ifade etmez bu saatten sonra.
evet hatanın baştan bende olduğunu biliyorum
ilk ilişkimizin başlangıçında tepeme çıkarmışım herifi
herkese ibret olsun
sevgilinizin herdediğine tamam demeyin sonradan böyle oluyo işte
lmaz:
benim eşimin kimseden korkusu yok valla
hatta bigün annemle tartışmıştım
benim haklı olduğum bi konuydu
gece annemi arayıp kızmıştı anneme telefonda
Çok üzgünüm çoook
iyi yönleride var eşimin bazen çok kızsamda kandırmasını başarıyo işte
:dilcikar:
ama arkadaşım konusunda inat yapıp eşime gidip konuşmaya karar verdimde
nasıl özür dilicem hiç bilmiyorum
aradan 6 ay geçti
:bbo:
eşim önceden pek güvenmiyordu bana evet oda yanlışlarım yüzünden
hiç arkadaşım yok şimdi
oyüzden içi rahatmış
lmaz:
hayır diyemediğim için arkadaş seçemediğimi herkesi kendin gibi sandığımı düşünüyor
evlenmeden önce öğrenci evinde kalıyordum ben
arkadaş çevrem hep boş insanlardı
boşuna dememişler bana arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim diye
hiçbi arkadaşımı sevmedi tanıştığında
arkadaşlarımda onu tabiki
dini düşüncesi fazla diye
evlenmeden önce hiçbirşeyi bilmiyordum
eşim dini yönü çok fazladır
bense hiçbişeyinden haberdar olmayan boş bi insandım
onun sayesinde biliyorum herşeyi şimdi
oyüzden benim düşüncelerimi pek önemsemiyor
yanlış kararlar verdiğim için herşeyime karışıyor
en çokta arkadaş seçimim konusunda
ama o arkadaşım diğerleri gibi değildi
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?