tekrara gerek yok
siz özür dilemişsiniz olmuş bitmiş
bir dahaki özürünüz eşinizle aranızı açar
sizin için önemli olan eşiniz...
gerisi faso fiso
tekrara gerek yok
siz özür dilemişsiniz olmuş bitmiş
bir dahaki özürünüz eşinizle aranızı açar
sizin için önemli olan eşiniz...
gerisi faso fiso
aynen katılıyorum,
sadece o da değil, eğer gerçekten sizi çok seven ve çok bağlı bir arkadaş olsaydı eşinizin mesajından dolayı sizi silmezdi bence. sonuçta sizin elinizden birşey gelemeyeceğini kaç senelik arkadaşınız biliyordur. tekrar özür dilemeyin derim.
bu arada arkadaşınızın yazdığı "tabi mutlu olabilirseniz" kısmını anlayamadım. mutlu olmanız arkadaşınıza mı bağlı :uhm:
eşiniz sizin için onemli olabilir ama belli ki eşin senin haklarına hiç saygı duymuyor. ben once eşime bu davranışının hesabını sorardım.
hiç acımamiş sizi sırdaşınızdan koparırken.
canım bu yasadıgın olay benim cok yakın ark basına geldi ve onunda konusmadıgı ark adi aytendi hemen hangi ilde yasadıgına baktım senmiisn yoksa diye ama deilmişsin bence eşinle bu konuyu konus mutlu deilsin sonucta bunu söle eşine sende aklı basında birisin kimden zarar gelecegini bilirsin görürsün seni kukla gibi yönlendiremez benim eşim asla karısmaz mesaj gelir cevabımı yazar sehpaya koyarım bazne sormaz bile kimdi die hatta bi arkadasım var ondan pek hoşlanmıyor ama ben görüşüyorum bana sadece o kızdan hoşlanmıyorum konusma diyemem benden önce o vardı hayatında ama çokda samimi olma dikkat et onun yanındayken der ben onun tlf karıstırıım bazen o benim tlf eline alıpta 1 gun karıstırmadı evlendiniz diye onun kölesi deilsin herkesin kendi hayatı var
eşim biraz kalın kafalı anlamaz beni
eğer barışırsakta gizli görüşcem napalım
hiçbişeyime karışmaz ama o arkadaşımla görüşmemize karışıyor işte
çok konuşmayı denedim
evlenmeden öncede o arkadaşımla görüşmeme hiç karışmazdı
gece gündüz birlikteydik çünkü kız arkadaşımla
evlenince iş değişti
öyle arkadaşlarının olmasını istemiyorum diyor
kapatıyor konuyu
:gitme:
eşine sınırlarını çizmemşsin tatlım sen. hata sende, ben eşimin arkadaşlarına böyle bir msj atmaya korkarım,eşimde korkar. kımse kımsenın arkadaşlıklarını yönetemez. tasrif etmiyorum der, belkı sevemz ama göruşmemi yasaklayamaz, yasaklasa da ben buna boyun egmem. arkadaşından özur dılemen lazım bence. başıma böyle bırşey gelse bende aglar ve çok uzulurdum.
eşinizin başka hiçbir arkadaşınıza karışmayıp sadece onunla görüşmenizi istemiyorsa bunun sadece sigara içtiği için olduğunu sanmıyorum. belki o arkadaşınızın sizde farklı bir etki yarattığını düşünüyor olabilir. bence bu konuyu açık açık konuşun eşinizle.
Aradan 6 geçmesi bence aranızdaki kırgınlığın soğuması olayların unutulması açısından çok daha iyi bence gidip konuşmanın aranızı düzeltmenin tam sırası.
evet hatanın baştan bende olduğunu biliyorum
ilk ilişkimizin başlangıçında tepeme çıkarmışım herifi
herkese ibret olsun
sevgilinizin herdediğine tamam demeyin sonradan böyle oluyo işte
lmaz:
benim eşimin kimseden korkusu yok valla
hatta bigün annemle tartışmıştım
benim haklı olduğum bi konuydu
gece annemi arayıp kızmıştı anneme telefonda
Çok üzgünüm çoook
iyi yönleride var eşimin bazen çok kızsamda kandırmasını başarıyo işte
:dilcikar:
ama arkadaşım konusunda inat yapıp eşime gidip konuşmaya karar verdimde
nasıl özür dilicem hiç bilmiyorum
aradan 6 ay geçti
:bbo:
Sen arkadaşlarını seçebilecek kapasitede görmüyor o zaman?
Eşin elbette önemli ama bu demek değildir ki ona karışsın buna karışsın...
Ne olursa olsun senin kararlarına saygı duymalı.
Sigara içiyor içki içiyor diye kimseyi küçük göremez ki...
Her koyun kendi bacağından asılır.
Bu durumda 2 seçenek var gözümde:
1) Sana pek güvenmiyor.
2)Bir ailede kararların SADECE erkeklerin verdiği saçmalığına inanıyor.
lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?