Herkese merhaba
Psikolojik açıdan zor bir dönemden geçiyoruz. Çok açmak açıklamak istemiyorum ama çok çok yakınım,ailemden biri için çok zor bir dönem oldu geçen hafta. Ölümden döndü ve hayat boyu mücadele etmesi gereken bir rahatsızlığı olduğunu öğrendik. Canım kanım olan biri ve kıymetini beni tanıyan herkes bilir. Yaşı küçük olduğundan da hepimiz için ekstra ağır oldu bu durum. Henüz yeni yeni kendime geliyorum.
Bu süreçte çok durgundum. Yıkıldım diyebilirim.
3 sene aynı yerde çalıştığım ama iş arkadaşından öte arkadaşlık kurduğum bir arkadaşım var. Ve aramıza yeni eklenen bir arkadaşımız daha oldu. Ben daha sonra oradan ayrıldım. Ama iletişimimiz devam etti. Üçümüzün bulunduğu whatsapp ve instagram grubumuz vardı.
Bu olayı yazarak anlattım geçmiş olsun dileklerini sundular. Ve iki kez de yine aynı grup üzerinden sordular sağolsunlar. Fakat samimi olduğum arkadaş ortak instagram grubunda capsler atmaya, indirim atmaya devam ediyor. Bir kez olsun aramadı. Bir kez gruptan nasıl olduğunu sordu o kadar. Buna çok gücenmedim. Ben olsam öyle yapmazdım ama herkes benim gibi davranacak diye bir kaide yok. İnsanlar oturup benimle üzülsünler, yas tutsunlar da demiyorum. Ama insan bi kez olsun oturup ya canı sıkkın, çok ağır bir dönem yaşıyor komik birşey paylaşmayayım demez mi. Sürekli caps, komik videolar, indirim haberleri …
Ve durumun benim için travmatik olduğunun farkındalar.
Bugün ise özelden selam yazıp iş sormuş. İnsan laf arasında nasılsın, nasıl oldu demez mi ?
Demek ki birbirimize aynı pencereden başlamamışız dedim. İnsan böyle anlarda kimin kendisi için ne anlama geldiğini anlıyormuş dedim. Açıkçası bi an hayatımdan tamamen silmek istedim.
Ben mi çok hassasım ince düşünceliyim bilemiyorum ama gerçekten vay be dedim.