Zor durumdayım - muska!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9 sene önce mi olay için kardeşini bunaltma. Senin evin kimseyi ilgilendirmez. Kaynanan bunu söylediğinde sizi ilgilendiren bir konu yok ortada desene.
Kocan bana güven vermedi.

Şeytana da mı koydurur hsjsjhs ulan bu kadarını ilk kez duyuyorum.Peki şeytanın bundan haberi var mı hshdhhd Muhtemelen anası vermiş evinize koy iyi gelir diye, baktı durumlar boka sarıyor işgillendi ve kendini ele vermeden ortaya cıkarıvermiş, eve koyan da şeytan hshshd.
Bu arada kardeşin eğlencesinde isterde baksırla isterde silip kilotla dans eder kaynanana ne? Toy oğlan çocuklarından hoşlanıyor sugarmumy herhal jdjddj
Koydurur
Araştırmanı öneririm🤣

Kardesim videoyu gosterin diyince, esim git abimden iste diyor abim karakola verdi diyor..
kaynanamin agzina sictim zaten, o ayri bi konu..
Bende kendisinden supheleniyorum.. direk actim baktim, ceviri yaptim ama fazla birsey anlamadim..
MUska da bu
Bu ne ya böyle 😲😲😲😲 bunlarla uğraşan kişi kim acil bulman lazım

9 sene önce mi olay için kardeşini bunaltma. Senin evin kimseyi ilgilendirmez. Kaynanan bunu söylediğinde sizi ilgilendiren bir konu yok ortada desene.
Kocan bana güven vermedi.
Dedim zaten, bu olayin gercek oldugunu farzet dedim, kardesim sapik olsa bizzat bana sulanir dedim.. kiz kardesime sulanir dedim.. ic camasirimla oynamaz dedim. Ki gercek oldugunu farzet dedim, bana yapmis birakta ben dusuneyim ne yapacagimi dedim, ben affettikten sonra sana bok demek duser..
Bu arada kardesim 5 senedir şizofren hastasi, dedimki benim kardesim suan hasta ve defalarca psikiyatride yatti aylarca dedim, bana ne dedi biliyormusun, NE HASTASII YAA, BOYLE HASTAMI OLUR dedi.. ben cileden ciktim bagirdim ciktim odadan.. havaalaninda da kendisine eyvalle bile demeden geldim..
Gunah degilmi bu cocuga?? Olsa bile sanane kardesim SANANE! Ev benim!

Ortadakiler de genelde dua.

Eklentiler

• Screenshot_20241221-162014.png
    Screenshot_20241221-162014.png
    396,1 KB · Görüntüleme: 34
Valla korktugumdan kardesim aldi ve yakti..
İki muska da aynıysa çoğu kişinin çocukken taktiği muskalardan. Ha habersiz yapılmış olması hoş mu değil o işaretlerin anlamı var mı bilmem ama dualar zaten vesvese için okunan dualar. Elinde fotoğraf var, fotoğrafla imama sorabilirsin. Sizin bu muskadan çok daha büyük sorunlarınız var ama siz bilirsiniz.

Şeytan getir götür işi yapacak kadar düştü mü ya? Zibilyon tane kötülük varken yapması gerekeler listesinde böyle bi meseleyle hususi olarak ilgileneyim dedi ha hdhdh
Sen küçükken bir şeyin kayboldugunda ; " şeytan aldı götürdü ,saklamadan getirdi." diye aramadın mi ?😱😱

İki muska da aynıysa çoğu kişinin çocukken taktiği muskalardan. Ha habersiz yapılmış olması hoş mu değil o işaretlerin anlamı var mı bilmem ama dualar zaten vesvese için okunan dualar. Elinde fotoğraf var, fotoğrafla imama sorabilirsin. Sizin bu muskadan çok daha büyük sorunlarınız var ama siz bilirsiniz.
Var..😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X