Anket Zor bir durum. Siz olsanız ne yapardınız

sevgiliniz düştü

• Ben de gülerim

OY: 31 20,5%
  • Çekilin doktorum ben der karizmayı kurtarırım

OY: 5 3,3%
  • Ben de onunla birlikte düşerdim

OY: 7 4,6%
  • Git yürümesini öğren öyle gel derdim

OY: 0 0,0%
  • Etraftakilere kızar öyle kaldırırım

OY: 17 11,3%
  • İçin için gülerim ama gider kaldırırım

OY: 89 58,9%
  • Tanımamazlıktan gelirim

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151
bu huyumu sevmiyorum ben...
ben de gülerim valla istemeden de olsa...
tabi kalkmasına gülmekten fırsat bulursam yardım ederim...
ederim yine de valla...

valla ben düştüğümde herkesten önce gülüyorumki millete gülmeye fırsat kalmıyor hatta daha da üstüme düşüp iyimisin birşeyin varmı diye ilgileniyorlar...
sevgilim düşse de gülmezdim kalkmasına yardım ederdim ve endişelenirdim..çünkü bir arkadaşım basit bir düşme hareketi gibi görünen bir talihsizlik sonucu bileğini kırmıştı..senağlama

gulerım :roflol:
kendım dustugum zaman bıle benden baskalarına fırsat kalmıyor once patlatıyorum kahkahayı:roflol:

çekilin ben doktorum derim:1ninca::smiley-cool:bu kadar da havamız olsun
tek yetindiğim bu zaten tatlicadiarzu

Düşen birisiyle dalga geçilmesinden hiç hoşlanmam. Kim olursa olsun. Gülenlere kızar , gidip yardım ederdim.

düşme şekline baglı kötü bir şekilde düşmüşse onayardım ederim komik bir şekilde güşmüşse gülerim

bende gülerim ama nasıl düştüğüne bağlı feci şekilde düştüyse üzülürüm.tw de şaka programlarında gösteriyolar düşen insanları bebekleri felan komik oluyo gülüyoruz.ama esim düşerse yanımda bende gülersem kızar bana bi kere olmuştu öle.:roflol:

Etraftakilere kızar öyle kaldırırım bende kizarim boyle seylere nedim yahu siz dusunce bende mi gulem
ben hoslanmiyorum yazik ama

oyyy benım koca kafalı kocca göbeklım bı dussun:roflol::roflol::roflol::roflol:

3gun kendıme gelemem heralde gulmekten:roflol:..

dugunden bır gun önce beraber dısardayız.. elınde kamera her gıttıgı yerı cekıyo anammmmmmmmm bı baktım yerde.. aradan 2 sene geçmış ben hala guluyorum hem de gozumden yas gelırcesıne...tatlicadiarzu

kendisi sakar ve ailesinde de sakarlar olan biri olaraktan ben düşme durumlarına, tabii ki ciddi olanlar hariç alışmışımdır. Gülerim genelde gülebilecek kadar hafif atlatmışsam ama bun gülmenin altında "oh neyse ucuz atlattım yine" düşüncesi olur.:sm_cool:

sevgilim ise genelde çok sağlam basar, e insan ağırkanlı olunca zaten düşecek bir durum da olmuyor:roflol: düşerse önce panik olurum, bir şey oldu mu diye:asigim: ama zaten kendisi de bir şey olmadıysa hemen tatlı tatlı sırıtır:1hug: ben de onu görünce sırıtırım:asigim:

önce gülme komşuna gelir başına derim etrafımdakilere sonrada kalkması için yardımcı olurum...

düşem pozisyonu çok önemli.Eğer zarar verecek bi düşüşse çok çok üzülürüm ha baktım bişeyi yok heleki komik bi düşüş ver yansıs kahkaha gülmekden yerden kalkamam heralde.Valla bende yalan yok düşüne de düşüncede gülmekden karnım ağrıyo yaw:roflol:

kötü bir şekilde düşmüşse ona yardım ederim komik bir şekilde düşmüşse İçin için gülerim ama gider kaldırırım :roflol:
dustugunde kendıne gulen baskasına gulmeden nasıl dursun helede ben ısem :roflol:

ay ben kendime bıle guluyorum onemli bişey yoksa tabi.çatlarım heralde gulmekten.dırekt krız gelıyor bana.gulme krizii.hahayyyyyyyy

kötü düştüyse tabii ki korkarım ve hemen kaldırmaya çalışırım ama komik bir şekilde düştüyse hafif bir sırıtırım gerçi benden önce o gülme krizine girer tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…