• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Zor bir durum. Siz olsanız ne yapardınız

sevgiliniz düştü

• Ben de gülerim

OY: 31 20,5%
  • Çekilin doktorum ben der karizmayı kurtarırım

OY: 5 3,3%
  • Ben de onunla birlikte düşerdim

OY: 7 4,6%
  • Git yürümesini öğren öyle gel derdim

OY: 0 0,0%
  • Etraftakilere kızar öyle kaldırırım

OY: 17 11,3%
  • İçin için gülerim ama gider kaldırırım

OY: 89 58,9%
  • Tanımamazlıktan gelirim

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151
icin icin güler kalkmasina yardim ederim tabi cani yanmadiysa..
sonrada belki biraz laf sokarim :roflol:

gülerim tabi hem de nasılsırnaşık şeyjeyyar
o da bana gülsün hiç sorun değil=)

kötü bir düşüşse gider yardım ederim
ama komikse gülerim bendeeee :roflol:

düşmez kalmaz bi allahmış...içimden gülerdim, ama ona fark ettirmezdim.sonrada yardım ederdimmmm....tatlicadiarzu

yardim ederdim ama maalesef de gulerdim!:utangac:
ben kendim de dustugum zzaman cok acisa bile hem guler hem aglarim!:smiley-cool:

(:

Çok komik düştüyse belki gülerim.. ama şundan kesin eminim başkası düşmüş olsa gülmezdim, hatta o anda komik duruma düşmediğini ona göstermek için bir yerinize bişey oldumu diye sorardım...

iimisin derim o gülerse gülerim ama adı üstünde sevdiğim kişinin canı yanarsa nasıl gülebiliriim ki?

kotu dustuyse cani yandiysa hemen yardim ederim ama birseyi yoksa cok gulerim kendime gelebilirsen yardim ederim :),kendim dusunce bile gulmekten kalkamamki :)

Ne yalan söyleyeyim bende gülerdim.
Çünkü kendimde düşsem eğer çok canım yanmadıysa kendimede gülerim ben.
:roflol:

Kimseye kızmazdım gider kaldırırdım,
Beişeyi olup olmadığını sorardım,
Kendine gelince de başlardık gülmeye eminim..

ben dayanamam ki bi gülerim bi gülerim
kendim düşmüş olsam yine gülerim

kahkahalarda gülerdim çünkü ben kendim düşüncede gülüyorum kendime başkasına hayli hayli gülerim

eğer ben veya yanımdaki insan düşmüşse gülmekten nerdeyse altıma kaçırırım..ne yapayım hiç dayanamam..ama yoldan geçen herhangi bi insan düşerse asla gülmem hemen kolundan tutar yardım ederim..yani benim zararım sadece kendime..

Basıma geldi böyle bişey :icecream:ßeni kovalarken ayagı kaydı yere pat diye yapıştı :roflol:gülmekden öldüm gidip kaldırmadımda çünkü çatlamak üzereydim kötüde düşmemişdi zaten çimenlerin üstündeydi tabi yakalyınca intikamı feci oldu jeyyar:mymeka:

Back