Anket Zor bir durum. Siz olsanız ne yapardınız

sevgiliniz düştü

• Ben de gülerim

OY: 31 20,5%
  • Çekilin doktorum ben der karizmayı kurtarırım

OY: 5 3,3%
  • Ben de onunla birlikte düşerdim

OY: 7 4,6%
  • Git yürümesini öğren öyle gel derdim

OY: 0 0,0%
  • Etraftakilere kızar öyle kaldırırım

OY: 17 11,3%
  • İçin için gülerim ama gider kaldırırım

OY: 89 58,9%
  • Tanımamazlıktan gelirim

OY: 2 1,3%

• Ankete Katılan
    151
gulmem ya, sonucta herkes dusebilir..gulen millete de ters ters bakarim

için için gülerim kaldırırım baktım oda gülüyor kahkahayı basarım.

benim cevabım seçeneklerde yok. hemen kaldırır bişeyi var mı diye sorarım. gülmem kolay kolay

düşmesin o düşmesiiiiiin
kıyamam ben ona ne gülmesi ödüm patlar bi yerine bişi olcak diye
onun canı acırsa benimde canım acırr
ayyy kıyamam canım sevgilim benim :asigim:

bu benim başıma geldi yerler karlıydı Allah tan çevredeki kimse yoktu o an gülmekten onu kaldıramadım bile baya bi gülmüştük:)))

Ben kendime de çok gülerim. Ona da gülerdim herhalde.
Hatta mesela geçen gün beni uğurlayacakken arabanın camını farketmedi, beni öpmek için eğildi alnı cama çarptı.
Süremedim arabayı gülmekten. Millet dönüp dönüp bakıyordu.Ama sinirlenmez benim aşkım ya.. O da benim gülmeme güler. Koparım çünkü....

Hiçbiri değil..Tabii ki onun için endi$elenirim ve kendisine kalkması için yardım ederim..Hemde kim olursa olsun..

etraftakilere sert bir bakış atar onu yerden kaldırır yanlızkende komikse tabi anlatıp birlikte gülerdik heralde kaydirigubbakcemile3 inşallah olmasın böyle bişey

Eger kotu dushub bi yerine bişey olmussa gülmem gülenede kızarım NE gülüon hiç düşen gormedin galiba diye :))) Ama bir yerine bir şey olmamıssa patlatırım KAHKAHAYI kaydirigubbakcemile3

dayanamam basarım kahkahayı napim..:roflol:
gülmektende kaldıramam saten...:roflol:

benım bu dusmelere zaafım varr kım dusse kendımı tatamadan acımasızca guluyorum ne yazıkkı.. :roflol: :roflol: kendım bılee olsa gulmekten kalkamadıgım zamanları hatırlıyorum.. ozellıkle su karlı zamanlar Allahımm ne cok olay olmustu.. :jeyyar: kesın kahkayı basardım sanırım duruma gore sakınlesmeyı dılerdım.. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…