- 26 Kasım 2020
- 22
- 23
- 43
- Konu Sahibi Jelibon0321
Öncelikle şöyle başlamak istiyorum. Uç kardeşiz ama kardeş olamadık abime hep öncelikler tanındı o önce oldu o değerli olundu küçük kardeşime laf soliyemediler baskindi . Bense sessiz sakin kaldım ailem onları tutu hep sonra eşimle karşılaştım bana bahar olur dedim oda olmadı çünkü ailesinden küçük yaşta şiddet sevgisizlik görmüş bana veremedi sevgiyi ikimizde kırıktı kanadınimiz ama o sarmadi yaramizi aileler istemesede kendimiz emeğimizle çalıştık ailemizden bişi almadan yuvamizi kurduk kimseye aileme bile bişi istemek istemedim bn ama eşim bu aralar ev alalım dedi bn istemedim çünkü tek onun çalışması ile olmuycakti babasını aradi
-veremem kardeşin Nisan yapcak öbür kardeşin telefon almış dedi . Babamı aradık baba bize tarım kredisi çek oduycez dedik bugün babam aradi - annen ödemede sorun olur mu dedi eğer kredi cekersek dedi bugün bankaya gittim kredi sormasina 300 TL gitti dedi ve bn ağlamaya başladım ben hiç bişi istemedim sizden ama iki cocunuza hele abime kaç binler gitti bn vermemmi dedim çok ağrıma gitti
ne aileme sıgdim ve eşime 

hiç gönlüm yok eve siz olsanız ailenizin bu tutumlarından ev alirmiydiniz ? Yoksa bekler eşinizle çalışınca mi alırdınız
Acaba diyorum alınganlık mi yaptım ama çok geldim onlara … onlar hiç aramazken aradım gurbetteym hep yoklar gelin diyorum iş is is biz hep 2. Planda olduk iş hep onceydi. Ben ev istemiyorum bilmiyorum bu hayata bişi almak içimden gelmiyor eşim haklimi değil mi bilmiyorum dayanak da yok
-veremem kardeşin Nisan yapcak öbür kardeşin telefon almış dedi . Babamı aradık baba bize tarım kredisi çek oduycez dedik bugün babam aradi - annen ödemede sorun olur mu dedi eğer kredi cekersek dedi bugün bankaya gittim kredi sormasina 300 TL gitti dedi ve bn ağlamaya başladım ben hiç bişi istemedim sizden ama iki cocunuza hele abime kaç binler gitti bn vermemmi dedim çok ağrıma gitti

Acaba diyorum alınganlık mi yaptım ama çok geldim onlara … onlar hiç aramazken aradım gurbetteym hep yoklar gelin diyorum iş is is biz hep 2. Planda olduk iş hep onceydi. Ben ev istemiyorum bilmiyorum bu hayata bişi almak içimden gelmiyor eşim haklimi değil mi bilmiyorum dayanak da yok