zemusum çok çok geçmişler olsun yaa
şimdi gördüm vallahi
çok şükür sağ salim geçmiş ameliyatı
inşallah bu sıkıntılar bir daha tekrarlanmaz :Saruboceq:
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah razı olsun hepinizden..
saat başı aradım annemi her aradığımda kardeşim ağrıdan acıdan çığlık atarak bağırıyordu.
kahroldum ...ağrı kesiciler etki etmiyormuş...
az önce bi daha aradım kardeşim zar zor inleye inleye konuştu
abla ben ölücem heralde dua et..bu ağrılara katlanamıyorum
o öle dedikçe ciğerim yandı bitti...
iyi olacaksın bebeğini büyüteceksin diye teskin temeye çalıştım
elim ayağım tutmuyo ..yanımda kimse yok .eşim işte..
burayada bakmasam kafayı yicem..senağlama
Allah rızası için dularınızı esirgemeyin...
çok çok geçmiş olsun bende hacerin yazması ile gördüm şok oldum okurken aknım dondu her saniye kötü bişey çıkıcak diye aklım çıktı kız kardeşim geldim gözümün önüne canımdır benim oda allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok şükür rabbime sonu mutlu
çok sağolun canlarım Allah razı olsun sizden..canim benimya cok cok gecmis olsun
inan okurken benim bile gozum doldu
iste uzakta olmak okadar kotu biseyki, gozun kulagin hep telefonda oluyo baska caren olmuyo
neyseki kardesini allah size bagisladi cok sevindim simdi iyi olduguna
yiyenin olmus bunun icinde gozun aydin olsun ,allahim anali babali buyutsun insallah
inan piacım paylaşmasam çatlardım..burda kimsem yok..inan bi eşim biliyoduarkadasim cok gecmis olsun..allah kardesini evladini annene babana ve sizlere bagislasin
iyiki yazdin ,,paylastin bizimle.. dunyanin heryerinde malsef iyi doktorlar oldugu gibi böyle sorumsuz acimasiz doktorlarda var..2000 yilindan beri pesin sira öyle aci günler yasadimki keske bende yazip böyle icimdekileri paylasabilsem
çok sağol canım..zemusum çok geçmiş olsun. inşallah cok kısa zamanda atlatır bunları bu durumu yaaa((
allahım inşallah bidaha yaşatmasın. bebişiyle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bi şekilde hayatını sürdürsün inşallahhhhh
sağol canım..Şenizkardeş hiç bişiye benzemiyomuş bunu birkez daha anladım..ay zemusum canım arkadaşım olayı bildigim halde içim sızlaya sızlaya okudum işallah biran önce iyileşir bebişini kucagına alır canım ya senide çok iyi anlıyorum benimde ablalarım gözümün nuru dualarımız seninle ve kardeşinle canım işallah sapasaglam ayaga kalkar hepimizi sevindiririr eger bu durumda bir ihmal varsa kimsenin yanına kalmaz merak etme sen ..Allah kardeşinin yardımcısı olsun .sevgiler.:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?