• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor bir doğum ,sezerya derken daha bebeğini kucağına almadan kardeşim amaliyat oldu..

zemusum geçmiş olsun canımm..çokşükür atlattınız..bugün giremedim kkya.şu saatlerde anca oturdum..heemen buraya koştum iyi haberlerini alayım duasyla..çok şükür rabime..kötü günler geride kaldı inşallah..
gözün aydın düyememiştik..şimdi ağız tadıyla gözün aydın diyelim.aallah sağlıkla analı-babalı teyzoşlu büyümesini nasipetsin..teyzoşlar çok sevilir ona göre...

çok sağol canım.Şeniz.Allah razı olsun...

cok buyuk gecmis olsun
en kisa zamanda toparlanip sagligina kavusur kardesiniz insallah

canımgeçmiş olsun ya
çok üzüldüm
evet kardeş duygusu çok farklıdır
bende senin gibi kardeşlerime filan bişey olsa içim yanıyor
bir an önce sağlığına kavuşurda
bebeğiyle mutlu yaşamına devam eder

geçmiş olsun canım..
Rabbim minik bebeğine ve sizlere bağışlasın ..
bundan böyle hep mutlu sağlıklı günler kardeşinin olsun inşallah..

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışki rabbim kardeşinizi hem daha yeni doğmuş bebğine hem sizlere bağışlamış allahım daha beterinden saklasın bidaha da böyle bi acı yaşatmasın:Saruboceq:
dediğiniz gibi doktorların hatasından gerçekleştiyse bu ameliyatta onları allaha havale ediyorum insan canı bu kadar ucuz olamaz göervini doğru dürüst yapmayanlara yazıklar olsun:oklava:

çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışki rabbim kardeşinizi hem daha yeni doğmuş bebğine hem sizlere bağışlamış allahım daha beterinden saklasın bidaha da böyle bi acı yaşatmasın:Saruboceq:
dediğiniz gibi doktorların hatasından gerçekleştiyse bu ameliyatta onları allaha havale ediyorum insan canı bu kadar ucuz olamaz göervini doğru dürüst yapmayanlara yazıklar olsun:oklava:

çok sağol canım.Şeniz.neyazkki her meslekte olduğu gibi bu meslektede çürükler olabiliyo..
nediyelim Allah göğüslerine mermamet versin..

canim ya yeni bir gelisme varmi kardesinden umarim daha iyidir siskinligi normal bende 90 kilodan 130küsür kiloya cikmisdim tahmin edebiliyorum durumunu kiyamam ona ben ya

canim ya yeni bir gelisme varmi kardesinden umarim daha iyidir siskinligi normal bende 90 kilodan 130küsür kiloya cikmisdim tahmin edebiliyorum durumunu kiyamam ona ben ya

biraz daha iyi canım ağrıları çok..
evet çok şişmiş zaten kilosu vardı şimdi daha çok şişmiş iki kişi zor kaldırıyomuş yataktan..
o yüzden hasaneye sadece onu görmek için gidicem sanırım..
annem sen ek başına kaldıramassın dedi..kayınvaldesi sağolsun annemle ikisi bekliyo başını..Allah ailesindende razı olsun eniştemin kardeşime deli oluyolar..
eniştem kardeşimi ve bebeği gördükçe hüngür hüngür ağlıyormuş devamlı..
inşallah bidaha üzülmez ağlamazlar..

biraz daha iyi canım ağrıları çok..
evet çok şişmiş zaten kilosu vardı şimdi daha çok şişmiş iki kişi zor kaldırıyomuş yataktan..
o yüzden hasaneye sadece onu görmek için gidicem sanırım..
annem sen ek başına kaldıramassın dedi..kayınvaldesi sağolsun annemle ikisi bekliyo başını..Allah ailesindende razı olsun eniştemin kardeşime deli oluyolar..
eniştem kardeşimi ve bebeği gördükçe hüngür hüngür ağlıyormuş devamlı..
inşallah bidaha üzülmez ağlamazlar..

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
simdi okudum yazdiklarini 30dikisden fazla varmis offffffffffffff kiyamam allahin izniyle agrilari gecince hic birinni hatirlamicak emin ol canim tarif bile edemiyosunki rabbimin güzel isi cok sükür:Saruboceq:

:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
simdi okudum yazdiklarini 30dikisden fazla varmis offffffffffffff kiyamam allahin izniyle agrilari gecince hic birinni hatirlamicak emin ol canim tarif bile edemiyosunki rabbimin güzel isi cok sükür:Saruboceq:

Çok sağol canımŞeniza.s. umarım bidaha bğle bişi yaşamazlar...:Saruboceq:
yarın kendi gözümle görünce içim daha çok rahat edicek inşallah..senağlama

çok gecmiş olsun canım yaa,:çok üzgünüm:
allah korumuş,allahım bebeğinede,kardeşinede sağlık versin,açil şifalar tatlım.
seninde teyze oluşunu kutlarım canım,opuyorumnanaktan
analı babalı,sağlıklı,hayırlı bir evlat olarak uzuuunn mutlu bir ömür yaşasın bebemiz.:Saruboceq:
gözünüz aydın,opuyorumnanaktan

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben canım çok üzüldüm inan :( Doktorlaradamı artık güvenemeyeceğiz :( nasıl bir sorumsuzluk bu böyle kendi canlarından birinede böyle yapabilirlermiydi acaba :çok üzgünüm: yazık bide yemin ediyorlar :oklava: dualarımız kardeşinle canım :Saruboceq: inşallah allahın izniyle en yakın zamanda sağlığına kavuşur :Saruboceq: ayrıca doktorlardan mukakkak şikayetci olun

Canım benim neler yaşamışsınız böyle.
Allaha çok şükür ki şimdi kardeşin de bebeğiniz de iyi...
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun canım.

çok büyük geçmiş olsun bende kardeşlerime çok düşkünüm
ağlıyarak okudum yazınız neyseki durumu iyiymiş sevindim
bende izmitte oturuyorum özelden bana hangi hastane ve hangi dr. olduğunu yazarsanız çok sevinirim 3aylık hamileyim ve tedirgin oldum açıkcası

Back