• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor bir doğum ,sezerya derken daha bebeğini kucağına almadan kardeşim amaliyat oldu..

Ah bitanem,öncelikle yiğeninizi Alah bağışlasın,
Allah analı babalı büyütsün...
yaşadığınız sıkıntı gerçekten çok zor,
beklemek zaten insanı mahvediyor...
işte ameliyat bu,ne kadar suçlu da arasak,
bazen böyle komplikasyonlar olabiliyor...
nedenini kendilerince söylüyorlar ve susuturuyorlar bizi...
Rabbim kimselere yaşatmasın...sonuca çok sevindim...
kardeş gibi var mı dünyada...
Allah kimseyi ailesinden,sevdiklerinden ayırmasın...
sevgiler...

canım benim canım arkadaşım
kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz var bir sıkıntın belliydi
ama bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim mafoldumbenmafoldumben
bu aralar nete fazla takılamadığım için haberdar olamadım
çok çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken yaşamış gibi oldum
çok üzüldüm canım
keşke yakınlarında bi yerlerde olsaydım kalkıp gelirdim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neyse kardeşin ve yiğenin sapasağlam ya artık bunların bi önemi yok
sıkma canını üzülme daha fazla :1hug::1hug:

Son düzenleme:
ah canım benim yaa okurken yaşadım resmen.zaten kaç gündür hiç keyfin yoktu senin kıyamam ya.allahım acil şifalar versin kardeşine.umarım kısa zamanda iyileşir ve kızını kucağına alır.dualarımız seninle bitanem

canlarım hepinize tek tek teşekkür ederim iyi varsınız..Şeniza.s.

kardeşimle bugün konuştum sesi çok iyiydi..şaka bile yaptım...güldürdüm..:teselli:
ağrıları dinmiş..dün gece aradımda annemi çığlık çığlığa acıdan bağırıyordu kardeşim....
sabaha kadar uyumadım zaten günlerdir uyku yok.yemek bile yiyemiyorum..
Allah herkese sağlık versin .....
dr. kendi ağzından dediklerini anlatayım size..
hasta doğuma geldiğinde bebek iki bacağından gelmişti..(bize kolundan demişlerdi)
eğer biraz daha gecikseydiniz anne ve bebeği kaybetmiş olacaktık.(hastane ile kardeşimin evi arası 1 saatten fazla)
sonra sezeryana aldık ikiside sağlıklı olarak odaya çıkardık..
fakat hastanın vucudunda su ödem toksit birikmesi oluşmuş
ve bu sancı kanama yapmış..
biz acil amaliyata aldık ultrasyondan baktımızda eğer farketmeyip acil amaliyata almasaydık..o sıvı akciğere hucüm edecek ve yaşam foksiyonları duracaktı...
acil amilyatla sıvıyı boşalttık..şuan durumu iyi..kardeşim karnının heryerini açmışlar
sezeryan harici 30 dan fazla dikiş var...
çok çok aşırı sancısı var bu sancıda şiddetli gaz birikmesi ve bu gaz normal yolla çıkmıyor ..dr. müdahele edip tüple sanırım nasıl yapıyolarsa..
işte şimdi iyi ..sancıları dinmiş..ama bu gaz tekrar birikecek ve o dayanılmaz sancılar gene başlıcak..dr.. bol bol yürümesini söğlemiş ..kolundan utup odada gezdiriyolar sürekli..zorlada olsa çünki tüm vucudu şişmiş zor kaldırıyorlar...

zemusum allaha şükür iyilermiş canım...
çok çok geçmiş olsun gülüm...

canım çok geçmiş olsun.rabbim bağışlamış size ikisinide.çok zor şeyler yaşamış kardeşin.

canım geçmiş olsun Allah korumuş ikisinide..kardeşçiğin biran önce eski sağlığına döner meleğine sımsıkı sarılır inşallah Rabbim ikisinede uzun ömürler versin

çok teşekkür ederim arkadaşlar..Allah razı olsun...kimseyi sağlıkla sınamasın Rabbim..

zemusum çok çok geçmişler olsun yaa
şimdi gördüm vallahi
çok şükür sağ salim geçmiş ameliyatı
inşallah bu sıkıntılar bir daha tekrarlanmaz :Saruboceq:

zemusum çok çok geçmişler olsun yaa
şimdi gördüm vallahi
çok şükür sağ salim geçmiş ameliyatı
inşallah bu sıkıntılar bir daha tekrarlanmaz :Saruboceq:

çok sağol canım.Şeniz.Allah kimseye yaşatmasın..kardeş aile bambaşka bişey ..ciğeriniz cayır cayır yanıyo o acı çektikçe..senağlama

çok çok geçmiş olsun bende hacerin yazması ile gördüm şok oldum okurken aknım dondu her saniye kötü bişey çıkıcak diye aklım çıktı kız kardeşim geldim gözümün önüne canımdır benim oda allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok şükür rabbime sonu mutlu

canim benimya cok cok gecmis olsun
inan okurken benim bile gozum doldu
iste uzakta olmak okadar kotu biseyki, gozun kulagin hep telefonda oluyo baska caren olmuyo
neyseki kardesini allah size bagisladi cok sevindim simdi iyi olduguna
yiyenin olmus bunun icinde gozun aydin olsun ,allahim anali babali buyutsun insallah

arkadasim cok gecmis olsun..allah kardesini evladini annene babana ve sizlere bagislasin

iyiki yazdin ,,paylastin bizimle.. dunyanin heryerinde malsef iyi doktorlar oldugu gibi böyle sorumsuz acimasiz doktorlarda var..2000 yilindan beri pesin sira öyle aci günler yasadimki keske bende yazip böyle icimdekileri paylasabilsem

zemusum çok geçmiş olsun. inşallah cok kısa zamanda atlatır bunları bu durumu yaaa:(((

allahım inşallah bidaha yaşatmasın. bebişiyle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bi şekilde hayatını sürdürsün inşallahhhhh

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah razı olsun hepinizden..
saat başı aradım annemi her aradığımda kardeşim ağrıdan acıdan çığlık atarak bağırıyordu.
kahroldum ...ağrı kesiciler etki etmiyormuş...
az önce bi daha aradım kardeşim zar zor inleye inleye konuştu
abla ben ölücem heralde dua et..bu ağrılara katlanamıyorum
o öle dedikçe ciğerim yandı bitti...
iyi olacaksın bebeğini büyüteceksin diye teskin temeye çalıştım
elim ayağım tutmuyo ..yanımda kimse yok .eşim işte..
burayada bakmasam kafayı yicem..senağlama
Allah rızası için dularınızı esirgemeyin...

ay zemusum canım arkadaşım olayı bildigim halde içim sızlaya sızlaya okudum işallah biran önce iyileşir bebişini kucagına alır canım ya senide çok iyi anlıyorum benimde ablalarım gözümün nuru dualarımız seninle ve kardeşinle canım işallah sapasaglam ayaga kalkar hepimizi sevindiririr eger bu durumda bir ihmal varsa kimsenin yanına kalmaz merak etme sen ..Allah kardeşinin yardımcısı olsun .sevgiler.:Saruboceq::Saruboceq:

çok çok geçmiş olsun bende hacerin yazması ile gördüm şok oldum okurken aknım dondu her saniye kötü bişey çıkıcak diye aklım çıktı kız kardeşim geldim gözümün önüne canımdır benim oda allah bu acıyı kimseye yaşatmasın çok şükür rabbime sonu mutlu

canim benimya cok cok gecmis olsun
inan okurken benim bile gozum doldu
iste uzakta olmak okadar kotu biseyki, gozun kulagin hep telefonda oluyo baska caren olmuyo
neyseki kardesini allah size bagisladi cok sevindim simdi iyi olduguna
yiyenin olmus bunun icinde gozun aydin olsun ,allahim anali babali buyutsun insallah
çok sağolun canlarım Allah razı olsun sizden..
arkadasim cok gecmis olsun..allah kardesini evladini annene babana ve sizlere bagislasin

iyiki yazdin ,,paylastin bizimle.. dunyanin heryerinde malsef iyi doktorlar oldugu gibi böyle sorumsuz acimasiz doktorlarda var..2000 yilindan beri pesin sira öyle aci günler yasadimki keske bende yazip böyle icimdekileri paylasabilsem
inan piacım paylaşmasam çatlardım..burda kimsem yok..inan bi eşim biliyodu
insna böle zamanlarda yanında bir arkadaş dost arıyor destek almak için.
bende buraya yazdım inan çok rahatladım..sağolun sizin desteğinizle ben dualrınızla
kardeşim iyi oldu..
zemusum çok geçmiş olsun. inşallah cok kısa zamanda atlatır bunları bu durumu yaaa:(((

allahım inşallah bidaha yaşatmasın. bebişiyle birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bi şekilde hayatını sürdürsün inşallahhhhh
çok sağol canım..
ay zemusum canım arkadaşım olayı bildigim halde içim sızlaya sızlaya okudum işallah biran önce iyileşir bebişini kucagına alır canım ya senide çok iyi anlıyorum benimde ablalarım gözümün nuru dualarımız seninle ve kardeşinle canım işallah sapasaglam ayaga kalkar hepimizi sevindiririr eger bu durumda bir ihmal varsa kimsenin yanına kalmaz merak etme sen ..Allah kardeşinin yardımcısı olsun .sevgiler.:Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım..Şenizkardeş hiç bişiye benzemiyomuş bunu birkez daha anladım..
bugün sesi canlı gelince dünyalar benim oldu ...
yarın öğleden sonra bende yanına gidiyorum..
gözümle görünce daha çok içim rahat edicek...
inan bebeğine hediye almaya elim gitmemişti..
bugün çıktım meleğimize kıyafetler oyuncaklar ne eksi varsa gönül rahatlığıya aldım
kardeşimin eline vermek bana büyük mutlluluk vericek..
Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın...

zemusum geçmiş olsun canımm..çokşükür atlattınız..bugün giremedim kkya.şu saatlerde anca oturdum..heemen buraya koştum iyi haberlerini alayım duasyla..çok şükür rabime..kötü günler geride kaldı inşallah..
gözün aydın düyememiştik..şimdi ağız tadıyla gözün aydın diyelim.aallah sağlıkla analı-babalı teyzoşlu büyümesini nasipetsin..teyzoşlar çok sevilir ona göre...

Back