zemusum geçmiş olsun canımm..çokşükür atlattınız..bugün giremedim kkya.şu saatlerde anca oturdum..heemen buraya koştum iyi haberlerini alayım duasyla..çok şükür rabime..kötü günler geride kaldı inşallah..
gözün aydın düyememiştik..şimdi ağız tadıyla gözün aydın diyelim.aallah sağlıkla analı-babalı teyzoşlu büyümesini nasipetsin..teyzoşlar çok sevilir ona göre...
çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmışki rabbim kardeşinizi hem daha yeni doğmuş bebğine hem sizlere bağışlamış allahım daha beterinden saklasın bidaha da böyle bi acı yaşatmasın:Saruboceq:
dediğiniz gibi doktorların hatasından gerçekleştiyse bu ameliyatta onları allaha havale ediyorum insan canı bu kadar ucuz olamaz göervini doğru dürüst yapmayanlara yazıklar olsunklava:
canim ya yeni bir gelisme varmi kardesinden umarim daha iyidir siskinligi normal bende 90 kilodan 130küsür kiloya cikmisdim tahmin edebiliyorum durumunu kiyamam ona ben ya
biraz daha iyi canım ağrıları çok..
evet çok şişmiş zaten kilosu vardı şimdi daha çok şişmiş iki kişi zor kaldırıyomuş yataktan..
o yüzden hasaneye sadece onu görmek için gidicem sanırım..
annem sen ek başına kaldıramassın dedi..kayınvaldesi sağolsun annemle ikisi bekliyo başını..Allah ailesindende razı olsun eniştemin kardeşime deli oluyolar..
eniştem kardeşimi ve bebeği gördükçe hüngür hüngür ağlıyormuş devamlı..
inşallah bidaha üzülmez ağlamazlar..
:Saruboceq:amin canim insallah:Saruboceq:
simdi okudum yazdiklarini 30dikisden fazla varmis offffffffffffff kiyamam allahin izniyle agrilari gecince hic birinni hatirlamicak emin ol canim tarif bile edemiyosunki rabbimin güzel isi cok sükür:Saruboceq:
allah şifasını versin inşallah çabuk ayaklanır ve gaz sancısı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?