• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor bir doğum ,sezerya derken daha bebeğini kucağına almadan kardeşim amaliyat oldu..

Yarabbim okumasaydım keşke mafoldumben
Pazartesi bende teyze olacağım inşallah.Yazdıklarınızı okurken kardeşimi kardeşinin yerine koydum istemeden
Çok büyük geçmiş olsun.
Görüp göreceği en son bu olsun inşallah.
Rabbim kardeşine ve minnacık bebeğine uzun ömür versin inşallah

Hem geçmiş olsun hemde gözünüz aydın kardeşiniz inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğini büyütür. Rabbim beterinden korusun inşallah

Çoook çok geçmiş olsun, kızcağız sezaryenin ardından bir daha bıçak altına yatmış okurken içim ürperdi, Allah birdaha yaşatmasın, kardeşinizle birlikte sizede çok büyük geçmiş olsun.

mafoldumbenmafoldumben canım çok geçmiş olsun yazdıklarını okurken hıçkırıklara boğuldum biz de kardeşlerimle candan öte canız.kendim yaşamışcasına çok etkilendim.Allah sağlık sıhhat versin kardeşine ve allah kimseye böyle bir acı yaşatmsın düşünmesi bile çok acı çok geçmiş olsun.

hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım...
kardeşim henüz hastaneden çıkmadı..
dikişleri açıldı ve enfeksiyon kaptı ...tekrar dikiş atıldı...
dr.yarası kapanmadan çıkamaz dedi ...1 haftadır yaranın kapanması ve intihabın durması için çabalıyorlar..karnından dikişlerden su gibi intihap akıyor....
yarın sabah dr. gelip bakıcak eğer yara iyi olduysa çıkartıcaklar hastaneden..
icee bunaldı orda ..annemle kayınvaldesi başında ,bebekte hastanede hepsi perişan oldular...bende gün aşırı ziyaretine gidiyorum.....mafoldumben

allahım bir an önce şifa versin..inşallah tez amanda toparlansın.gerçekten yazdıklarını okurken içim sızlıyor..bebişe sevinemeden neler yaşadınız ya..zemuscum bizi habersiz bırakma ..dualrım sizinle..iyi haberler inşallah.

tekrardan geçmiş olsun şuan durumu nasıl
bide hangi hastane ve dr.olduğunu sölermisiniz rica etsem

zemuş,
öncelikle Zeynep bebeğimiz dünyaya hoşgeldi:nazar::nazar:
Allah kaderini güzel eylesin,analı babalı büyümeyi nasip etsin ismiyle yaşasın İnşallah:Saruboceq:
Kardeşine de Allah'tan şifa dilerim,Rabbim başka dert vermesin,ömrüne ömür canına can katsın,en kısa zamanda iyileşip kızını kucağına alsın İnşallah:Saruboceq::Saruboceq:
Dualarımız sizlerle,hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:1hug:

kardesinize cok cok gecmiş olsun
en kısa zamanda saglıgına kavusması dilegiyle

Gözlerim doldu okuyunca,biran kendimi senin yerinde hissettim...
Allah muhafaza çok zor...
İnşallah kardeşinle birlikte her daim mutlu olursunuz...

hepinize çok teşekkür ederim canlarım..
şuan kardeşim daha iyi bebeğide çok sağlıklı..
desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim....

buda minik cimcimemiz Zeynebimiz...yaşanan herşeyden habersiz meleğimiz..:ecrin_bebek:

zemuş arkadaşımızın kardeşi hamd olsun ki sağlığına kavuşmuş,minik meleğiyle sağlıklı kocaman bir ömür dileriz.
Zeynep bebeğimiz dünyaya hoşgeldin,biz seni gördük Allah'ta sana iyi günler göstersin İnşallah:nazar::nazar::Saruboceq:
Arkadaşımızın isteğiyle konu kapatılmıştır.

Back