Zor bir doğum ,sezerya derken daha bebeğini kucağına almadan kardeşim amaliyat oldu..

çok geçmiş olsun canım çok zor bi durum kardeşin çok yıpranmıştır allah bebeğinede onada hayırlı uzun ömürler versin inş

çok geçmiş olsun canım. inşallah en yakın zamanda ayağa kalkar kardeşin

çok geçmiş olsun, inşallah kardeşiniz ve bebeği sağlıkla çıkarlar hastaneden.
insan sevdiklerinden uzak olunca acılarını iki kat fazla yaşıyor.
umarım herşey yoluna girer.

Zemusum dua ediyorum canım.Alalh şifa versin,yavrunuzu annesiyle birlikte size bağışlasın canım.Okurken nasıl duygulandım..senağlamasenağlama..İnşallah kısa sürede kardeşin iyileşir.Ne olmuşsa böyle artık bir daha ameliyat masasına almışlar,Allah vicdansızların eline bırakmasın..Geçmiş olsun canım..a.s.a.s..

of cnm suan agklamtan klavyeyı gormuyorum
kardes demek can yarısı demek hele kızkardesler bende 3tane va r bıan
senın yerıne kendım koydum off alahım
allahtan suna ıyıler onemlı olan bu senı kardesını veyegenımızı cok opuyorum
kardesıne dualarımızn onunla oldugunu ılet
cok ama cok gecmıs olsun..
tez zamanda saglıgına kavussun ıns..

çok çok geçmiş olsun canım,
Allah sizlere sevdikelrine bağışlamış .
Rabbim bundan sonra meleğiyle birlikte sağlıklı ömürler versin inşllh
melesefki sorumsuz doktorlarımız da var. Allah merhamet versin onların da kalplerine

ahh canim benim : ( cok gecmis olsun ...:teselli:
cok sukur ki ikisi de iyi simdi ...:Saruboceq:
bebisinizi Allah anali babali buyutsun canim

okurken çok korktum ama şükürki mutlu son..rabbim hayırlı ömürler versin sizlere ve bebişe....

çok üzüldüm arkadaşım allah bir daha yaşatmaz inş çok zor allah kimseyi hastanelere düşürmesin

Çok gecmıs olsun canım..Alah onları sıze bagıslamıs şükürler olsun :1hug:

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah razı olsun hepinizden..
saat başı aradım annemi her aradığımda kardeşim ağrıdan acıdan çığlık atarak bağırıyordu.
kahroldum ...ağrı kesiciler etki etmiyormuş...
az önce bi daha aradım kardeşim zar zor inleye inleye konuştu
abla ben ölücem heralde dua et..bu ağrılara katlanamıyorum
o öle dedikçe ciğerim yandı bitti...
iyi olacaksın bebeğini büyüteceksin diye teskin temeye çalıştım
elim ayağım tutmuyo ..yanımda kimse yok .eşim işte..
burayada bakmasam kafayı yicem..senağlama
Allah rızası için dularınızı esirgemeyin...

çok gecmıs olsun içim sızladı okurken dilerim tez zamanda saglıkla ayaga kalkar kucaklar yavrusnu doya doya..acil şifalar dilerim Allahtan..

zemuşcumm mafoldumben Allah kardeşinin ve sizin yardımcınız olsun ağrılarından bir an önce kurtulur inşallah :Saruboceq: gerçekten çok üzüldüm mafoldumben çok geçmiş olsun çok yıratmayın kendinizi kardeşiniin sizin gücünüze ihtiyacı var :gitme:

okurken gözlerim yaşardı.:gitme:işallah birdaha böyle şeyler yaşamaz rabbim en kısa zamanda acısını dindirsin:Saruboceq:

Allah yardımcınız olsun canım kardeşin iyileşicek allahın izniyle inşallah
Allah yar we yardımcınız olsun

okurken çok kötü oldum.hatta ilk okudum bişey yazamdım boğazıma bişeyler takıldı....kardeş demek var ya..tek kardeşim var ve daha bekar..okurken sanki kendim yaşıyomuş gibi oldum..
allahın izniyle inşallah bişey olmayacak kardeşine...en kısa zamanda iyileşecek...hepimizi burda duacınız..şun bile bişeyler okuyup yolluyorum kardeşciğine..iyi haberlerini bekliyoruz..

cnm benim ağlaya ağlaya okudum ve yazarkende hala ağlıyorum kızkardeşim yok benim ama kendi kardeşim öle olmus gibi üzüldüm ağladım çok geçmiş olsun cnm benim

:teselli::teselli::teselli:ah ah bilmezmiyim kiyamam ya hem ameliyat hem dogum piskolojisi agrisi sizizi cabasi kolay diil cok cok iyi anliyorum ben onu bende öldüm öldüm dirildim rabbimin izniyle tez vakitte iyilesir ve melegine doyar insallah:Saruboceq:
dualarim sizinle canim:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…