• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor ama başarabilirim galiba :(

Daha sonraki yorumlara konu sahibiyle konuşmalara baksaydınız keşke
Aynen dediginiz dilekleri bende söyledim ALLAH kuvvet versin sabır versin dedim.hatta şuan ki emeklerinize karşılık çocuklar gelecekte sizi bırakmasa dedim
Konu sahibine hem üzüldüm hem taktir ettim
Ilk başta çıkış yapsam da
Ya tabi herkez kendince hakli tabiki garibinize gidebilir. Kafa yorcak olursak bu devirdeki genc kizlar olsun dullar olsun yabi genelgede herkz kndini dusunuyo kimse cesaret edemz ondan olmayan 3 kucuk cocuk bakmaya tabi herseylerini sifrdan ogretyrm egitim 0 gayette yapiyorum yani ne bilim bazen gelmiyo kafam evet ama snra geciyo bi anlik dusunce sinir gbi bisey celiskili ama girdm bi yola smdi annelerinden darbe aldi e bende zorluk gordum 3 yilim gecti onlarla alistilarda bana tabi smdi nasil zormus deyip cekip gidim 2nci darbe neden vurup basa dondureyim ki hayati bu derdi veren allah sabrinida verir elbet

Ya tabi herkez kendince hakli tabiki garibinize gidebilir. Kafa yorcak olursak bu devirdeki genc kizlar olsun dullar olsun yabi genelgede herkz kndini dusunuyo kimse cesaret edemz ondan olmayan 3 kucuk cocuk bakmaya tabi herseylerini sifrdan ogretyrm egitim 0 gayette yapiyorum yani ne bilim bazen gelmiyo kafam evet ama snra geciyo bi anlik dusunce sinir gbi bisey celiskili ama girdm bi yola smdi annelerinden darbe aldi e bende zorluk gordum 3 yilim gecti onlarla alistilarda bana tabi smdi nasil zormus deyip cekip gidim 2nci darbe neden vurup basa dondureyim ki hayati bu derdi veren allah sabrinida verir elbet

Ne diyyeim bilemedim ALLAH size sabır sevgi yada ne verdiyse onu yapıyorsunuz tekrar diyorum böyle bir şeyi kimse kabul etmez demekki o çocuklara doğurmamış ama anneleik görevi size verilmiş takdir ediyorum inşallah şimdiki emeklerinizi gelecekte.kat kat alırsınız

Bazen oluyor ki Insan kendine fazla.geliyor gençliğin var senle yaşlar gençliğin verdiği neyse onla yaşıyorken böyle sorumluluk almak kolay değil eşiniz ve çocuklar değerinizi bilsinler

Yarın kadir gecesi inşallah bu fedekarliginiz gelecekte güzel yollara sebeb olsun

Daha sonraki yorumlara konu sahibiyle konuşmalara baksaydınız keşke
Aynen dediginiz dilekleri bende söyledim ALLAH kuvvet versin sabır versin dedim.hatta şuan ki emeklerinize karşılık çocuklar gelecekte sizi bırakmasa dedim
Konu sahibine hem üzüldüm hem taktir ettim
Ilk başta çıkış yapsam da
Kusura bakmayın lütfen görmedim onları, Rabbim birbirimize karşı olan dualarımızı kabul etsin inşallah. Hakkınızı helal edin.

Kusura bakmayın lütfen görmedim onları, Rabbim birbirimize karşı olan dualarımızı kabul etsin inşallah. Hakkınızı helal e

Önemli değil helal olsun yukarıya bak konu sahibiyle yazismamizi

Dediğim.gibi neler yazılıyor ve insan üzülüyor bide emek var bosangitmesin hem emek hem gençlik hem sevgisi diye çıkış yaptım ama konu sahibi maneviyatı çok fazla inşallah allah güç kuvvet versin

Ne diyyeim bilemedim ALLAH size sabır sevgi yada ne verdiyse onu yapıyorsunuz tekrar diyorum böyle bir şeyi kimse kabul etmez demekki o çocuklara doğurmamış ama anneleik görevi size verilmiş takdir ediyorum inşallah şimdiki emeklerinizi gelecekte.kat kat alırsınız

Bazen oluyor ki Insan kendine fazla.geliyor gençliğin var senle yaşlar gençliğin verdiği neyse onla yaşıyorken böyle sorumluluk almak kolay değil eşiniz ve çocuklar değerinizi bilsinler

Yarın kadir gecesi inşallah bu fedekarliginiz gelecekte güzel yollara sebeb olsun
Amin insallah ALLAH bana da bir evlat nasip eder ozmn dhada iyi anlarim onlarin dilinden

Önemli değil helal olsun yukarıya bak konu sahibiyle yazismamizi

Dediğim.gibi neler yazılıyor ve insan üzülüyor bide emek var bosangitmesin hem emek hem gençlik hem sevgisi diye çıkış yaptım ama konu sahibi maneviyatı çok fazla inşallah allah güç kuvvet versin
Amin insallh herkez istedigi yorumu yapabilir iyi veya kotu aptallik ve ya annelik bu benim tercihim tabiki ben dogru neyse onu yapiyorum allah biliyo gerisi bilmesede olur canim 😊

Valla baya baya cesaretliymişsiniz 10 aylık bebek varken hiç korunmuyormuşsunuz neyse baska yorumum yok

Esim cok kiskanir beni her dedigmi yapar ondan yana sikintimz yok ama yasli annesi var cocuklara bakamaz e eski eside kendini satan bi kadin nasil emanet etsinki ona adam hakli kadin her maddeyi kullaniyo bozukk biri zaten anne olsa 10 aylik emzikli cocugu bana verirmiydi allah buyuk vardir bi caresi buyur giderler diyorum bende birakirsam buyuk gunah olur rezil kepaze olurlar simdi annelerini istemiyolar hic oglumu opunce aklina geliyo annesi gidip agliyo bazen biliyorum ama onlari birakan bi kadin icin ben bisey yapamiyorum gebertesim geliyo o kadini ama olmuyo iste..
Çok kıskançlık sevgi belirtisi değildir

Back