- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Saolun :)Bende şaşkınlıkla okudum gerçekten. Ama iyi cesaret o yaşta 3 cocuk. Bir yandan tebrik ediyorum sizi bir yandanda üzüldüm acıkcası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun :)Bende şaşkınlıkla okudum gerçekten. Ama iyi cesaret o yaşta 3 cocuk. Bir yandan tebrik ediyorum sizi bir yandanda üzüldüm acıkcası
Peki aileniz konusuyormu suan sizinleSaolun :)
Allah mutlu mesut etsin :)Evet evlendikten 1 hafta sonra konustular simdi cocklr kendi torunlari gibi ve esimdende iyisi yok yanlarinda :) cok destekcimiz onlar bizim
Amin insallh saolun ♡Valla bravo küçücüksün daha
Allah sevginizi daim etsin eşinle bu kadar emek vermişsin
Artık olan olmuş siz doğurmadan 3 çocuk annesi olmussunuz buda eşinizin işine gelmişDisardan ole gorunuyo aynen acele etmedim aslinda bosanmsti biz tanistigimzda e bi kac ay konustuk evlendk
Smdi benden olsun cok istiyo bn fazla dusmiyorum ustne cnku bn bakicam onlara onun icinde zor calisp bakiyo bize 4 cocuk kolaymi hic herseyi akısına birakiyoruzArtık olan olmuş siz doğurmadan 3 çocuk annesi olmussunuz buda eşinizin işine gelmiş
Ama hic bir zmana pisman olmadim tabi o hayallerde baska aynen 3kislik ailedense neden 6 kisilik aile ama kaderin onune kimse gecemiyo en cok ta biz yapiyorz kendi kaderimizi yaziyoruz bazenBen anlamıyorum ya..24 yaşında bekar biri neden daha önce evlenmiş 3 çocuklu biriyle evlenir? Çocukları varsa adamın bugün sorun olmazsa yarın illa ko evliliğini etkileyecek. Kendin gibi çocuksuz biriyle evlenseydin de hem böyle sorun yaşamasaydın hem de ilk defa çocuk sahibi olma heyecanını esinle yaşasaydın.
Neyse bir anda 3 çocuk sorumluluğu almak da iyi cesaret.
Ben tebrik ederim sizi çocuklara böyle güzel baktığınız yetiștirdiğiniz için. Sizi anneleri olarak görmüşler ne güzel.
Tabi sizin için zor ne kadar eşinizin çocuğu da olsa 1 tane değil ki 3 çocuk zor oluyordur tabi. Kendiniz de istiyorsunuz doğal olarak inşallah tez zamanda olur. Rabbim kolaylık versin
:))Millette de ne cesaret var.
Evet o cok sansli :)Yalnız eşin nasıl bir dua aldıysa Allah seninle karşılaştırmış maşallah
Tesekkur ederm :)Bu cesaretle basaramayacaginiz sey yok. Cok ciddiyim.![]()