• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor ama başarabilirim galiba :(

Ben tebrik ederim sizi çocuklara böyle güzel baktığınız yetiștirdiğiniz için. Sizi anneleri olarak görmüşler ne güzel.

Tabi sizin için zor ne kadar eşinizin çocuğu da olsa 1 tane değil ki 3 çocuk zor oluyordur tabi. Kendiniz de istiyorsunuz doğal olarak inşallah tez zamanda olur. Rabbim kolaylık versin size

Ben anlamıyorum ya..24 yaşında bekar biri neden daha önce evlenmiş 3 çocuklu biriyle evlenir? Çocukları varsa adamın bugün sorun olmazsa yarın illa ko evliliğini etkileyecek. Kendin gibi çocuksuz biriyle evlenseydin de hem böyle sorun yaşamasaydın hem de ilk defa çocuk sahibi olma heyecanını esinle yaşasaydın.
Neyse bir anda 3 çocuk sorumluluğu almak da iyi cesaret.

Ben anlamıyorum ya..24 yaşında bekar biri neden daha önce evlenmiş 3 çocuklu biriyle evlenir? Çocukları varsa adamın bugün sorun olmazsa yarın illa ko evliliğini etkileyecek. Kendin gibi çocuksuz biriyle evlenseydin de hem böyle sorun yaşamasaydın hem de ilk defa çocuk sahibi olma heyecanını esinle yaşasaydın.
Neyse bir anda 3 çocuk sorumluluğu almak da iyi cesaret.
Ama hic bir zmana pisman olmadim tabi o hayallerde baska aynen 3kislik ailedense neden 6 kisilik aile ama kaderin onune kimse gecemiyo en cok ta biz yapiyorz kendi kaderimizi yaziyoruz bazen

Saolun guzel yorumlariniz icin :)
Ben tebrik ederim sizi çocuklara böyle güzel baktığınız yetiștirdiğiniz için. Sizi anneleri olarak görmüşler ne güzel.

Tabi sizin için zor ne kadar eşinizin çocuğu da olsa 1 tane değil ki 3 çocuk zor oluyordur tabi. Kendiniz de istiyorsunuz doğal olarak inşallah tez zamanda olur. Rabbim kolaylık versin

Diyelim ki 4. Oldu
3 e bakan 4 üncü ye mi bakamayacak
Benim sınırım 3 mü diyosun yani 😂😂😂
Yaparsın yaparsın hem de çok güzel bakarsın 👍👍👍

Back