• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor ama başarabilirim galiba :(

Ne güzel çocuklar sizde anne şefkatini ve sıcaklığını bulabilmiş, sizi tebrik ederim ama 24 yaşında bu fedakarlığı yapmanız bana hiç doğru gelmedi. Aileniz bu evliliği onaylamamakta çok haklı. Neyse olan olmuş artık, Allah kolaylık versin :)

Eşinizin ne aceleci varmış evlenmeye?
3 çocukla ayrılmış durup biraz bekleseymiş değil mi yok en küçüğü 10 aylık çocukla koştur koştur evlenmiş.

Size üzüldüm açıkçası. Yaşınız bu yaşadıklarıniz için çok çok genç 3 çocuğa kendinizi adamak zorunda kalmışsınız.

Eşinizden ailesinden destek alın çocuklar konusunda. Kendiniz için de birşeyler yapmaya çalışın, tüm sorumluluğu üzerinize almayın.

Smdi benden olsun cok istiyo bn fazla dusmiyorum ustne cnku bn bakicam onlara onun icinde zor calisp bakiyo bize 4 cocuk kolaymi hic herseyi akısına birakiyoruz
Inşallah bu akis güzel gider
Yine diyorum bu sizin cesaretiniz çok güzel
Inşallah kocanız ve bu çocuklar emeğinizi görürler ilerde ve nankörlük yapmazlar iste o zaman yikilirsiniz
Özellikle eşiniz çünkü onun arayıpta bulamayicagi bir şey piyangodan çıkan yılbaşı ikramiyesi gibisiniz
Değerini bilsin başka ne diyyeim

Olan olmuş artık da ben çocukların durumuna daha çok üzüldüm .Yani anne ile ilişkileri bir tuhaf .Abla diyor diyorsunuz .Bu işler daha sonra çocuklarda çok yara bırakır. Anneyi alın karşınıza konuşun ,çocuklar gerçekleri bilsin bir kere . Bakımları konusunda da yardım almanız lazım .Artık eş ailesinden mi olur bakıcı mi olur orasını bilemiyorum. Daha gencsiniz sakin bebek yapmayin bu üç cocugun akıbeti belli olana ,düzenleri oturana kadar .Sizin çocuğunuza da yazık olur o yavrulara da ..

Sabır diliyorum size empati bile yapamadim çok zor bir durum .

Inşallah bu akis güzel gider
Yine diyorum bu sizin cesaretiniz çok güzel
Inşallah kocanız ve bu çocuklar emeğinizi görürler ilerde ve nankörlük yapmazlar iste o zaman yikilirsiniz
Özellikle eşiniz çünkü onun arayıpta bulamayicagi bir şey piyangodan çıkan yılbaşı ikramiyesi gibisiniz
Değerini bilsin başka ne diyyeim
Aynen bende diyorum bazen ona simdi bu cocuklr iyi hosta besle danayi bulur anayi die bisey var buyuynce beni brkip analarina gider bunlar diyorum yok olmaz yapmazlar onlar dio ama nyse ben vazifemi yapayimda gerisi takdiri ilahi napalim kopekte olsa ana o onlarin gozunde 2 si biliyo annesini suan biri bilmiyo benimde olsun oda bende kalsn bi annesi ben olurum hic olmazsa tek dilegim bu ♡♡

Olan olmuş artık da ben çocukların durumuna daha çok üzüldüm .Yani anne ile ilişkileri bir tuhaf .Abla diyor diyorsunuz .Bu işler daha sonra çocuklarda çok yara bırakır. Anneyi alın karşınıza konuşun ,çocuklar gerçekleri bilsin bir kere . Bakımları konusunda da yardım almanız lazım .Artık eş ailesinden mi olur bakıcı mi olur orasını bilemiyorum. Daha gencsiniz sakin bebek yapmayin bu üç cocugun akıbeti belli olana ,düzenleri oturana kadar .Sizin çocuğunuza da yazık olur o yavrulara da ..

Sabır diliyorum size empati bile yapamadim çok zor bir durum .
Evet onlar icin buyuk bi yıkım gercektende ama istemiyolar gitmiyolar annelerine anneleri hic arayip sormuyolar ayni sehirdeyiz birde kac kere konustum bak olmaz boyle onlari dusun dedim bozuyo kendi cocuklarinin psiklojilerini kendisi yapiyo birde yani cok arsiz kadin gezip tozuyo yapcani yapiyo birde dost hayati yasayip hamile kalip cocuk aldirdi ama keyfine dicek yok cok mutlu sosyal medyada ole yaziyo yani o durumundan bi hayli memnun cocuklarini dusunmuyo ne yazikkii

Aynen bende diyorum bazen ona simdi bu cocuklr iyi hosta besle danayi bulur anayi die bisey var buyuynce beni brkip analarina gider bunlar diyorum yok olmaz yapmazlar onlar dio ama nyse ben vazifemi yapayimda gerisi takdiri ilahi napalim kopekte olsa ana o onlarin gozunde 2 si biliyo annesini suan biri bilmiyo benimde olsun oda bende kalsn bi annesi ben olurum hic olmazsa tek dilegim bu ♡♡

O sözü bilmem ilk kez duydum ama besle kargayı oysun gözünü derler bizim burda
Insalah olmaz öyle babanın dedigiyle olmaz o çocuklar büyüsün babayı seni tanımazlar eğer gitme niyetinde olurlarsa

Ama görüyorum ki büyük bir inanç var sizde
Inşallah herşey gönlünüzce olsun allah kolaylık versin

O sözü bilmem ilk kez duydum ama besle kargayı oysun gözünü derler bizim burda
Insalah olmaz öyle babanın dedigiyle olmaz o çocuklar büyüsün babayı seni tanımazlar eğer gitme niyetinde olurlarsa

Ama görüyorum ki büyük bir inanç var sizde
Inşallah herşey gönlünüzce olsun allah kolaylık versin
Saolun allah razi olsun ben inaniyorum guzel olucak hersey anne cabalamiyo ki istemiyo cocuklarini bi ben varim onlar icin yapcak bsy yok artik secim onlarin

Valla hiç cesaret falan diyemeyecwgim. Düpedüz enayilik ve hayatını mahvetmissin. Bu yasta yasitlarin üniversitelerde cafelerde otururken elalemin çocuğuna bakıyorsun. İki çocuğum var,bazen ben bile sabredemiyorum kendimi işe zor atiyroum.
Kadın hayatını yaşıyor, adam bedava bakiciyi bulmuş. Ailen haklı kendine yapmışsın.

Lütfen yanlış anlamayın eşiniz madem kadın kötüydü 3 çocuk niye yaptı sanki aklı başında biri degil gibi geldi.size gelince siz de bence yanlış yapmışsınız .gencsiniz yakında bu yanlıştan pişman olup çocukları bırakacaksınız gibi geliyor olan bu yavrulara olacak bu olay nereyi tutarsanız elde kalıyor

İlginç...çok gencsiniz, merhametlisiniz de belli..ama yaşınız ilerledikce çok pişman olacaksınız tamam 3 evlada analık yapmışsınız hakkınız asla ödenemez ama gençliğiniz enerjiniz gidince ne olacak vicdanlı çocuklar olurlar onlarda umarım,ama ya olmazlarsa :( ya yaptıklarınizla kalırsanız ne bileyim ben üzüldüm size..

VE bir tavsiye
Çocuk yapmayın bir süre...

Lütfen yanlış anlamayın eşiniz madem kadın kötüydü 3 çocuk niye yaptı sanki aklı başında biri degil gibi geldi.size gelince siz de bence yanlış yapmışsınız .gencsiniz yakında bu yanlıştan pişman olup çocukları bırakacaksınız gibi geliyor olan bu yavrulara olacak bu olay nereyi tutarsanız elde kalıyor
Koyde yasiyolarms 18 yasnda evlnms esim kizda 16 ymis yani koyde sdce kavga ediylrms sorunlri varms herhngi yanls yapmams taki kadin kayin babami dovesiye kdr o anda ayrilmslr ben birakicak olsam bebekken birakirdm yapamiyrm derdim ama simdi ole deiller yaramaz deillr nasil yetistirirsen ole giderler ben onlari duzene koyarim siknti yok yani brakipta gitmem bu saatten snra 3yldr alistim onlara ben nie birakayim ki

Bazı insanlar hayatı aşırı hızlı yaşıyor. Biri 27 yaşında 3 çocukla boşanıyor. Diğeri 24 yaşında bir genç kız ama çocuklu adamla evlenme, 3 çocuğa bakma, ex kadın hakkında konuşma topların giriyor. Şu tabloda normal bir durum yok ki😶

Ablacım zorun neydi de 3 çocuklu adamla evlendin?? Daha 24 yaşındasın bu kadar yazıyorum. Hayatını, gençliğimi ziyan edeceksin bu kadar. Etrafında dur yapma diyecek ana baba arkadaş aklı başında kimse yok muydu?

İlginç...çok gencsiniz, merhametlisiniz de belli..ama yaşınız ilerledikce çok pişman olacaksınız tamam 3 evlada analık yapmışsınız hakkınız asla ödenemez ama gençliğiniz enerjiniz gidince ne olacak vicdanlı çocuklar olurlar onlarda umarım,ama ya olmazlarsa :KK43: ya yaptıklarınizla kalırsanız ne bileyim ben üzüldüm size..

V
İlginç...çok gencsiniz, merhametlisiniz de belli..ama yaşınız ilerledikce çok pişman olacaksınız tamam 3 evlada analık yapmışsınız hakkınız asla ödenemez ama gençliğiniz enerjiniz gidince ne olacak vicdanlı çocuklar olurlar onlarda umarım,ama ya olmazlarsa :KK43: ya yaptıklarınizla kalırsanız ne bileyim ben üzüldüm size..

VE bir tavsiye
Babalarindan

VE bir tavsiye
Babalarindan cok bana duskunler eminim vicdan insaf var onlarda cok duygusal bi erkek cocugu var mesela aglama numarasi yapsan seni agliyo zannedip oda agliyo gecen ole yaptm oyun oynuyodk o gerck agladi insallhta hep bna duskun olurlar o gunlere bi cikalim da :)

Bazı insanlar hayatı aşırı hızlı yaşıyor. Biri 27 yaşında 3 çocukla boşanıyor. Diğeri 24 yaşında bir genç kız ama çocuklu adamla evlenme, 3 çocuğa bakma, ex kadın hakkında konuşma topların giriyor. Şu tabloda normal bir durum yok ki😶

Ablacım zorun neydi de 3 çocuklu adamla evlendin?? Daha 24 yaşındasın bu kadar yazıyorum. Hayatını, gençliğimi ziyan edeceksin bu kadar. Etrafında dur yapma diyecek ana baba arkadaş aklı başında kimse yok muydu?
Herkez vardi dinlemedim ki kimseyi ben kafamin dikine gittim hep bildigimi yaptim cnku bna anormal gelmdi normal geldi

Babalarindan

Babalarindan cok bana duskunler eminim vicdan insaf var onlarda cok duygusal bi erkek cocugu var mesela aglama numarasi yapsan seni agliyo zannedip oda agliyo gecen ole yaptm oyun oynuyodk o gerck agladi insallhta hep bna duskun olurlar o gunlere bi cikalim da :)
Şuan çocuklar çünkü :) her çocuk masumdur saftır büyüsunler de o zaman yorum yap bence , ama sen bilirsin zaten kararını vermişsin umarım pişman olmaz ve çok mutlu olursun ne diyeyim 🙏

Back